De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

John Boerdonk 2e Kwartaal 2008. 2e kwartaal 2008 Na een leuke eerste presentatie, nu het 2 e kwartaal van 2008. Het seizoen is nu echt begonnen en zal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "John Boerdonk 2e Kwartaal 2008. 2e kwartaal 2008 Na een leuke eerste presentatie, nu het 2 e kwartaal van 2008. Het seizoen is nu echt begonnen en zal."— Transcript van de presentatie:

1 John Boerdonk 2e Kwartaal 2008

2 2e kwartaal 2008 Na een leuke eerste presentatie, nu het 2 e kwartaal van 2008. Het seizoen is nu echt begonnen en zal vanaf nu tot en met september in het teken staan van wedstrijden spelen. Op de volgende pagina’s kunnen jullie mijn belevenissen en resultaten zien van de afgelopen drie maanden. Veel leesplezier.

3 April 2008 Het vervolg van het seizoen gaat verder in Duitsland. In het regenachtige Karlsruhe zijn de omstandigheden niet gemakkelijk en de baan speelt erg zwaar en lang. Ik ben blij met een goed regenpak en waterdichte schoenen. Met scores van 71, 65- en 78 slagen wordt ik gedeeld 39 e.

4 Het volgende toernooi werd gespeeld in Zwitserland op golfbaan Sempachersee. Deze baan is welbekend bij mijn hoofdsponsor Rob de Laat die daar regelmatig met zijn relaties speelt. Dit toernooi begon erg onstuimig omdat er geen duidelijkheid was over de local rules. Dit resulteerde in het cancellen van de eerste ronde en werd het toernooi slechts over twee dagen gespeeld. Met scores van 71- en 75 werd ik gedeeld 14 e. April 2008

5 Vanuit Zwitserland ging de tour verder naar Tsjechië. Ik ben naar Polen gevlogen, daar een auto gehuurd en doorgereden naar Tsjechië. Aangekomen op het Nova Amerika Resort waren mijn collegae zich al aan het opwarmen door middel van pijl en boog schieten. Dat kon namelijk hier want het was zo’n groot resort dat je kon tennissen, boogschieten, golfen, paardrijden etc. Ook het hotel was gelegen op de baan. Op deze mooie baan onder goede condities waren de greens het moeilijkst. Erg grote greens in een heuvelachtig Mei 2008: landschap konden er toe leiden dat je soms snelle en moeilijke putts overhield. Met scores van 76, 71- en 74 werd ik hier gedeeld 17 e.

6 Vanuit Tsjechië gingen wij door naar Bad Württemberg. Op een niet al te uitdagende baan waar het heel erg heet was, werd met een vol veld, 126 pro’s en 14 amateurs, gestreden om de eerste plaats. Met scores van 71, 76- en 70 word ik hier 24 e. Het volgende toernooi werd gespeeld in de buurt van München. Op golfclub Augsburg, de thuisbaan van Bernard Langer, wordt de baan altijd met veel zorg geprepareerd voor de EPD-tour. Deze lange baan vereist goede afslagen om tot een goede score te kunnen komen. Met twee double-bogeys op de laatste dag zakte ik ver weg in het klassement en met scores van 73,74- en 77 slagen werd ik 43 e. Mei 2008 :

7 In mei heb ik ook nog twee wedstrijden voor de PGA Holland Van Lanschot Tour gespeeld. De eerste was het Nationaal Open op de Rosendaelsche in Arnhem. Dit is na het KLM Open het meest prestigieuze toernooi van Nederland. Ik was zeer onder de indruk van de baan en raad dan ook iedereen aan om daar zeker een keer te gaan spelen. Dit toernooi werd gewonnen door Floris de Vries een van de meest talentvolle amateurs van Nederland en bij de pro’s werd Rolf Muntz eerste met een slag minder dan ik. Met scores van 73, 72, 71- en 69 slagen werd ik hier dus tweede. Mei 2008: Het tweede toernooi van de PGA Holland werd gespeeld in Wijchen. Op het Fortarock Golftoernooi wat over twee dagen werd gespeeld stond ik na de eerste dag aan de leiding, maar werd met scores van 70- en 71 slagen uiteindelijk vijfde.

8 De Licher Classic wordt gespeeld op een baan in Fulda. Deze baan heeft de beste greens van het hele jaar. Met een snelheid van stimp 12 komen zij in de buurt van de snelheid van de greens van Augusta ( The Masters ). Ook mijn coach Jos Verstraten was hier naar toe afgereisd om mij te zien spelen. Met scores van 72, 72- en 71 word ik hier gedeeld 12 e. In Bad Griesbach ligt het grootste golfresort van Europa. Hier liggen zes banen binnen drie kilometer van elkaar en op de Beckenbauer Course werd deze week een EPD-tour gespeeld. Ik speelde hier goed, maakte heel veel birdies maar ook een aantal schoonheidsfoutjes. Dit resulteerde in een 10 e plaats in het klassement met scores van 69, 73- en 73 slagen. In Coburg de gemakkelijkste baan van het jaar speelt iedereen altijd heel goed. Je moet echt laag gaan om een goede klassering in het klassement te krijgen. Met scores van 69, 71- en 74 slagen word ik hier 27 e. Juni 2008 :

9 Van 21 tot en met 24 augustus wordt op de Kennemer Golf & Countryclub in Zandvoort het KLM Open gespeeld. EN IK SPEEL MEE……….!!!!!! Als er mensen zijn die mij willen aanmoedigen, laat mij dat dan even weten. Ik kan dan kijken of ik wat kaartjes kan regelen en toegangsbewijzen tot het clubhuis. Voor starttijden en resultaten kijk op livescoring op mijn website. Ik hoop dat jullie allemaal komen kijken! Nieuws……..:

10 Heel erg bedankt voor jullie support en tot de volgende nieuwsbrief.


Download ppt "John Boerdonk 2e Kwartaal 2008. 2e kwartaal 2008 Na een leuke eerste presentatie, nu het 2 e kwartaal van 2008. Het seizoen is nu echt begonnen en zal."

Verwante presentaties


Ads door Google