De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Huiswerkopdracht van Hub Moonen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Huiswerkopdracht van Hub Moonen"— Transcript van de presentatie:

1 Huiswerkopdracht van Hub Moonen

2 Mijn eerste werkstuk met powerpoint heb ik anders ingevuld dan de presentaties die wij woensdag hebben gehad: Ik kan mijn mond houden en powerpoint het werk laten doen……. Jullie mogen 21 dia’s lezen.

3 De rubriek Automatiseringspersoneel bevatte slechts 2 vacatures:
Mijn zoektocht naar vacatures ben ik gestart in de Volkskrant van zaterdag jongstleden. De rubriek Automatiseringspersoneel bevatte slechts 2 vacatures:

4 Vacature 1. CC-Expert: werk mee aan de ontwikkeling van een software-technologie waarvoor een internationaal patent is aangevraagd. Trefwoorden: kwaliteit, enthousiast, vrij, nieuwsgierig, verantwoordelijk, gestructureerd, principieel, JAVA, Mac OS X, Unix, minimaal VWO (denkniveau of ervaring belangrijker dan opleiding)

5 Vacature 2. Het Prins Bernhard Cultuurfonds zoekt voor haar bureau in Amsterdam een systeembeheerder/webmaster (m/v) voor 32 uur per week. Taken o.a.: 1. 1e lijns support/helpdesk voor de organisatie 2. Onderhouden NT-netwerk (PDC, dataserver) 3. Onderhouden Citrix Metaframeserver 4. Onderhouden Mailserver 5. Bouwen van Crystal reports 6. Verversen van de content van de websitte

6 Verder vond ik nog 3 vacatures:
Federatief Werkverband Onderwijs ICT-medewerker m/v, 2 dagen per week op detacheringsbasis voor de periode van één jaar. Ter versterking van het FWO-ICT-team zoeken wij een medewerker die:

7 probleemoplosser in algemene zin is op het gebied van ITC
adviseren kan bij aanschaf van hard- en software hulp kan bieden bij het ontwikkelen van bedrijfsplannen invulling kan geven aan “Computact” FWO-ICT.nl kan bijhouden en hulp kan geven bij gebruik van Kennisnet websites kan ontwikkelen en bijhouden nascholing kan stimuleren /webmail voor leerlingen en leerkrachten stimuleert workshops kan houden voor gebruik van software

8 2e vacature RIAGG Midden Limburg Coördinator ICT m/v 28 uur per week Hoofdtaken: 1. Beheren, verzorgen en ontwikkelen van de automatisering, ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen in de instelling (100 workstations) 2. Uitvoering geven aan de door de manager bedrijfsvoering opgedragen projecten. 3. Adviseren van de manager bedrijfsvoering 4. Zorgdragen voor goede ondersteuning van gebruikers

9 Wij vragen: Opleiding op HBO-niveau Bekend zijn met automatisering in de (geestelijke) gezondheidszorg kennis en ervaring op het terrein van Microsoft NT, Lotus Notes, Microsoft Office kennis van en ervaring met applicatiebeheer van Psygis is vereist Progres en UNIX zijn zeer gewenst

10 3e vacature UMC zoekt: 1. Medewerker koppelingen m/v De groep koppelingen verzorgt de integratie van systemen op applicatieniveau. Dit gebeurt met onder andere Edifact en HL7-standaarden via een communicatieserver. U implementeert en beheert koppelingen op het HISCOM ZIS en integreert systemen in het Elektronisch Patiënten Dossier. U heeft een HBO/academisch werk- en denkniveau en ervaring me ontwikkelen in een Microsoft- omgeving (bij voorkeur C++ of Delphi, applicatie-integratie van systemen, en/oh het HISCOM ZIS.

11 2. IT-coördinator m/v Samen met drie collega’s van het cluster Informatisering en Automatisering ondersteund u de automatisering van zo’n 1000 medewerkersvan de divisie Hersenen. U verhelpt storingen en voert verbeteringen door voor saoftwareapplicaties, hardware, databasee en technische infrastructuren. Daarnaast levert u bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen en ICT-projecten. U hebt minimaal MBO+ en kennis van Windows NT, Windows 2000 en kantoorautomatisering.

12 De vele uren die ik op het net heb gezocht hebben niks opgeleverd.
Het begon meteen goed: de eerste site die vermeld werd is inmiddels gesloten. Sommige vermelde sites vond ik ronduit waardeloos.

13 Op advies van Ronald heb ik mijn zoektocht op internet beperkt tot vacatures in het onderwijs.
Helaas vond ik geen een vacature voor ICT onderwijs assistenten.

14 Nadat ik afgelopen vrijdag toestemming had gekregen om contacten te gaan leggen met scholen in de buurt, heb ik maandag het Grotius-college te Heerlen gebeld om een afspraak te maken met de directeur om te bezien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ik kon dinsdag komen voor een gesprek.

15 Aangezien de informatie, die wij donderdag van Joost van der Wee kregen, afweek van de flyer, heb ik hem maandag gebeld en heeft hij mij het pakket, wat naar scholen gestuurd wordt, g ed, samen met een overzicht van het lesrooster van de opleiding. Dit alles had ik enkele keren geprint.

16 Het gesprek op Grotius-college met de heren Ridderhof, directeur, en Rauh, conrector, is goed verlopen. Gezien de bekendheid met deze school, zoon Ingvarr heeft hier MAVO doorlopen, ben ik mijn gesprek begonnen met de oorzaak van mijn zoektocht naar een stageplaats: zoon Gjerulf.

17 Hij zal na volgend schooljaar hier part-time gaan instromen
Hij zal na volgend schooljaar hier part-time gaan instromen. Hij is dan net of wordt 10 jaar. Ik heb duidelijk gemaakt dat dit gegeven het gezin in toenemende financiele problemen brengt en dat ik daarom in een herintegratietraject terecht ben gekomen.

18 Beide heren waren onder de indruk van het jaaroverzicht van de opleiding.
De school is momenteel al boventallig bezig en de intentieverklaring, die vooraf getekend dient te worden, levert derhalve problemen op.

19 Aanstaande maandag zal mijn verzoek in de directievergadering besproken worden en zal men mij vervolgens mededelen hoe beslist is. De heer Ridderhof heeft mij tot slot nog geadviseerd om bij het Emma-college te Hoensbroek te informeren, hetgeen ik na thuiskomst heb gedaan. Ook van deze school krijg ik maandag bericht, want ook deze school had moeite met de intentieverklaring.

20 Achteraf zag de opdracht er makkelijker uit dan verwacht.
De soort beroepen en verschillen bepalen valt niet mee, te zwijgen over de verhouding tussen vraag en aanbod van deze beroepen.

21 Dit was mijn eerste werkstuk met Microsoft Powerpoint
Ik dank jullie voor jullie aandacht. Hub


Download ppt "Huiswerkopdracht van Hub Moonen"

Verwante presentaties


Ads door Google