De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management zijn en wat de eindgebruikers willen. Dynamics Vastgoed™ werd specifiek voor vastgoedontwikkeling gemaakt.

3 Onze visie op vastgoedontwikkeling Zicht op risico’s, kosten en geldstromen bepalen de ruimte die u hebt om te ontwikkelen. Per project moet elke fase, van ontwerp tot en met oplevering, vastgelegd en gevolgd worden. Op elk gewenst moment moet u kunnen beschikken over KPI’s, op project- of portefeuille niveau. Aan de hand van analyses en prognoses bestudeert en beoordeelt u de consequenties van vertragingen, verkoop, splitsing, aankoop of samenwerkingen.

4 Onze oplossing Dynamics Vastgoed ᵀᴹ Dynamics Vastgoedᵀᴹ brengt alle procesvariabelen samen in één geïntegreerd systeem. SKO’s worden getoetst op haalbaarheid, projecten gecontroleerd op kosten, realisatie vergeleken met planning en prognoses en portefeuilles beoordeeld op waarde creatie. Alle aspecten van vastgoedontwikkeling zijn, op basis van een geïntegreerde financiële- en projecten administratie, ingebed in het systeem en gekoppeld aan KPI’s en real time rapportages waarmee u snel inzicht heeft in uw activiteiten en resultaten.

5 Onze werkwijze Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar focus op procesoptimalisatie. Het vooraf definiëren van de gewenste stuurinformatie is een van onze vaste speerpunten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en resultaatgericht. Wij gebruiken Sure Step, de standaard implementatie- methodiek van Microsoft. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

6 HEJA Projectontwikkeling werkt met Dynamics Vastgoed™ HEJA Projectontwikkeling ontwikkelt en realiseert bijzondere projecten, met oog voor duurzaamheid en meerwaarde voor de omgeving.

7 “We zijn naar een ERP systeem gaan kijken omdat we behoefte hadden aan een applicatie die onze groei kon ondersteunen.” Michael van der Heijden – Financieel Manager - HEJA Projectontwikkeling Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 “Met Dynamics Vastgoedᵀᴹ hebben we één operationeel platform. Ontwikkelaars hebben andere behoeften dan administratieve medewerkers, maar Dynamics Vastgoed ᵀᴹ heeft voor elke rol in de organisatie de juiste functionaliteit.” Michael van der Heijden – Financieel Manager - HEJA Projectontwikkeling Welke oplossing biedt Dynamics Vastgoed ᵀᴹ?

9 “In onze branche gaat veel geld om. Je wilt als projectontwikkelaar op elk moment weten hoe je er voor staat, en op welke wijze je het beste kunt omgaan met je ontwikkelcapaciteit. Real time informatie uit Dynamics Vastgoedᵀᴹ helpt ons bij het inzichtelijk maken van onze mogelijkheden.” Michael van der Heijden – Financieel Manager - HEJA Projectontwikkeling Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics Vastgoed ᵀᴹ?

10 “Ja, het helpt onze organisatie om een belangrijke speler te blijven in onze branche.” Michael van der Heijden – Financieel Manager - HEJA Projectontwikkeling Bent u tevreden over Dynamics Vastgoed ᵀᴹ en waarom?

11 Adres HBSoftware: Hanzeweg 15, 2803 MC Gouda Telefoon : (0182)-580411 Fax: (0182) 519088 E-mail: office@hbsoftware.nl Website: www.hbsoftware.nl Contactpersoon: Jan van Vlietoffice@hbsoftware.nlwww.hbsoftware.nl Contact


Download ppt "De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management."

Verwante presentaties


Ads door Google