De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Platform Opleider2025 Samenwerking tussen BVMBO en Katapult (voorheen Platform Betatechniek – publiekprivaatsamenwerken). De cursief gedrukte woorden doen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Platform Opleider2025 Samenwerking tussen BVMBO en Katapult (voorheen Platform Betatechniek – publiekprivaatsamenwerken). De cursief gedrukte woorden doen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Platform Opleider2025 Samenwerking tussen BVMBO en Katapult (voorheen Platform Betatechniek – publiekprivaatsamenwerken). De cursief gedrukte woorden doen een uitspraak over kwaliteit van onderwijs: het is een open deur maar als je in je why kwaliteit van onderwijs zet dan levert dat nog veel meer discussie op. Wat is die kwaliteit van onderwijs en wie bepaalt dat dan?

3 Doel Opleider2025 Doel is om de opleider van de toekomst in het (V)MBO in kaart te brengen en te kijken wat er voor nodig is om die opleider daar te krijgen.

4 Je kan de tekst ook weglaten en alleen het plaatje tonen
Je kan de tekst ook weglaten en alleen het plaatje tonen! Dit is de how vraag. BVMBO

5 Katapult Aanjagers van de kennis van morgen.
Stimuleren van publiekprivaatsamenwerken (onderwijs en bedrijfsleven).

6 Programma vandaag Dialoog over de opleider in 2025 in relatie tot talentontwikkeling van onze studenten. Opbrengst: ideeën om talentontwikkeling te stimuleren en wat de opleider in 2025 daarvoor moet kennen, kunnen en doen.

7 Talentontwikkeling Gaven zijn natuurlijke mogelijkheden, talenten zijn ontwikkelde mogelijkheden of vaardigheden (Gagne, 1985, 1991). Gaven omzetten in talent: daarvoor zijn katalysatoren nodig (intrapersoonlijke competenties, mensen, fysieke omgeving en toeval/geluk) Bron website SLO.

8 Opdracht In je groep: bespreek en bedenk met elkaar wat je kan doen (of nu al doet) om talentontwikkeling op een hoger plan te brengen binnen je organisatie (neem daarbij VMBO/MBO als leerlijn mee). Schrijf op post-it en plak die buiten de opleider2025. Tijd ongeveer 10 minuten

9 Opdracht Schrijf op aparte post-its welke kennis, vaardigheden, houdingsaspecten de opleider daarvoor moet hebben om dat te realiseren. Plak de post-its in de opleider2025. Tijd ongeveer 10 minuten

10 Opdracht Kies met je groep de beste uit van kennis, houding en vaardigheden en het beste idee voor talentontwikkeling uit die je wilt delen met de groep. Tijd ongeveer 5 minuten

11 Terugkoppelen Alle ideeën samenvoegen op centrale opleider2025.

12 Wat neem je mee? Neem een ansichtkaart en een pen, schrijf je adres op en tip aan jezelf wat je gaat doen als je deze kaart krijgt. Als je een tip voor iemand anders hebt dan mag je dat ook naar die persoon sturen. Let wel: die moet het wel begrijpen.


Download ppt "Platform Opleider2025 Samenwerking tussen BVMBO en Katapult (voorheen Platform Betatechniek – publiekprivaatsamenwerken). De cursief gedrukte woorden doen."

Verwante presentaties


Ads door Google