De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De galimimus Dit is een vervolg van mijn vorige verslag over de Galimimus in deze powerpoint herhaal ik mijn vorige informatie veel plezier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De galimimus Dit is een vervolg van mijn vorige verslag over de Galimimus in deze powerpoint herhaal ik mijn vorige informatie veel plezier."— Transcript van de presentatie:

1 De galimimus Dit is een vervolg van mijn vorige verslag over de Galimimus in deze powerpoint herhaal ik mijn vorige informatie veel plezier

2 Het voedsel De galimimus eet niet zoals de t-rex veel vlees maar hij eet wel zoal Kleine beestjes En soms planten

3 De grootte De galimimus heeft een normale lengte van 6m voor dino’s was dat heel normaal

4 Orde de Galimimus behoort tot de orde van de ornithomimiden dit was de snelste soort

5 leefomgeving De Galimimus leefde vooral op open vlaktes en trokken soms naar bergen toe. Ze trokken altijd rond om vijanden of gevaarlijke dieren te vermijden.

6 Solitair of Elitair? Het was waarschijnlijk zo dat de Galimimus solitair leefde maar we weten het niet zeker. Het kan ook zijn dat ze allebei waren maar we weten het niet zeker.

7 Donald Trump Wacht eens even?!! Wat heeft hij hiermee te maken? Komt het door de illuminatie? Dat zal je zien in de presentatie Trump Exposed


Download ppt "De galimimus Dit is een vervolg van mijn vorige verslag over de Galimimus in deze powerpoint herhaal ik mijn vorige informatie veel plezier."

Verwante presentaties


Ads door Google