De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De laatste jaren is gebleken dat het VNT kampt met een afname van het aantal lidmaatschappen en er weinig nieuwe aanmeldingen zijn.  Positie versterken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De laatste jaren is gebleken dat het VNT kampt met een afname van het aantal lidmaatschappen en er weinig nieuwe aanmeldingen zijn.  Positie versterken."— Transcript van de presentatie:

1

2 De laatste jaren is gebleken dat het VNT kampt met een afname van het aantal lidmaatschappen en er weinig nieuwe aanmeldingen zijn.  Positie versterken  Huidige leden blijven binden  Potentiële leden bereiken

3 “Op welke manieren kan het VNT haar positie als vereniging versterken, bestaande leden behouden en nieuwe leden bereiken?”

4  Kwantitatief onderzoek  Telefonisch onderzoek  Diepte interviews

5  Bestaande leden kunnen het best behouden worden door: 1.Juridisch advies geven 2. Informatie geven via het VNT Bulletin 3. Bijeenkomsten met collega’s organiseren  Nieuwe potentiële leden kunnen bereikt worden door ‘specifieke’ gegevens van het KvK. Er kan dan gericht gecommuniceerd worden.

6


Download ppt "De laatste jaren is gebleken dat het VNT kampt met een afname van het aantal lidmaatschappen en er weinig nieuwe aanmeldingen zijn.  Positie versterken."

Verwante presentaties


Ads door Google