De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ENERGY HIGH op holistische wijze energiek en gezond.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ENERGY HIGH op holistische wijze energiek en gezond."— Transcript van de presentatie:

1 ENERGY HIGH op holistische wijze energiek en gezond.

2 op holistische wijze energiek en gezond. De missie en passie Het helpen van iedere cliënt(e) om op holistische wijze, d.w.z. op zowel fysiek, emotioneel, geestelijk én spiritueel niveau, weer in balans te komen.

3 op holistische wijze energiek en gezond Welke behandelingen worden ingezet? energetische behandelingen voedings- en leefstijladvies gesprekstherapie / counseling / coaching

4 op holistische wijze energiek en gezond Wat is een energetische behandeling? Door een energetische behandeling wordt kosmische ofwel universele levensenergie doorgegeven waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Dit kan door het opleggen van handen, oogcontact of afstandsbehandelingen.

5 op holistische wijze energiek en gezond. Welke energetische behandelingen bij welke klachten? Reiki, Quantum Touch en Janosh Energetische Therapie werken alle op de 4 niveaus door. Quantum Touch wordt m.n. ingezet bij klachten van het bewegingsapparaat.

6 op holistische wijze energiek en gezond Wat houdt voedings- en leefstijladvies in? Niet één mens is gelijk waardoor ook de voedings- behoeften per mens verschillen. Per individu moet in kaart gebracht worden welk voedingspatroon het beste bij hem/haar past. Een aangepast leefstijladvies is een logisch vervolg daarop.

7 op holistische wijze energiek en gezond Waarom gesprekstherapie bij sessies? Ieder mens heeft behoefte om te praten over zijn/haar klachten of emoties voorafgaand of na behandelingen. Een stukje counseling bij iedere sessie draagt ertoe bij dat de cliën(t)e niet met vragen of twijfels blijft zitten en goed geïnformeerd huiswaarts keert.

8 op holistische wijze energiek en gezond. TOT SLOT : Waarom kiezen voor ENERGY HIGH? Een ervaren, gekwalificeerde en gediplomeerde therapeute voor alle noden. De aanpak is eerlijk, snel, resultaat- en oplossingsgericht, liefdevol, empathisch en zó 2016.


Download ppt "ENERGY HIGH op holistische wijze energiek en gezond."

Verwante presentaties


Ads door Google