De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)"— Transcript van de presentatie:

1 Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering) binnen SAP HR gemakkelijker en efficiënter mogelijk te maken, heeft HuRis de Payroll Checker met goedkeurfunctionaliteit ontwikkeld. Hiermee kan de controle middels één druk op de knop plaatsvinden, waarbij de resultaten ook digitaal kunnen worden goedgekeurd. Op deze wijze vindt de controle en goedkeuring binnen het systeem plaats (inclusief audit trail) zodat de afhandeling van dit proces kan worden gebruikt ter verantwoording aan de accountant en interne auditing. Binnen de Payroll Checker wordt zowel de aansluiting tussen het aantal medewerkers als de aansluiting in bedragen van de salarisverwerking vergeleken met de gegevens uit de post-payroll processen om snel een totaaloverzicht te verkrijgen. Daarnaast kan eenvoudig worden ingezoomd op de detailgegevens indien er verschillen bestaan. Op deze wijze kan een salarisadministrateur snel en efficiënt de oorzaak achterhalen van verschillen welke in de verwerking zijn ontstaan. Doordat de aansluiting tussen de verschillende processen eenvoudig wordt weergegeven en controles vanuit het systeem kunnen plaatsvinden kan er tijd worden bespaard op het controleproces, is er tevens een totaaloverzicht over de aansluiting tussen de verschillende processen, en kan het volledige proces in het SAP systeem geaccordeerd worden. Kortom middels de nieuwe Payroll Checker is de controle sneller mogelijk en kan deze tevens volledig digitaal worden verantwoord t.b.v. de accountant en interne auditing. Altijd real time inzicht in de aansluiting tussen de verschillende (post) payroll processen Resultaten zijn direct zichtbaar voor de gebruiker door overzichtelijke rapportage Mogelijkheid om direct door te drillen naar de detailinformatie en oorzaak van eventuele verschillen Mogelijkheid tot het goed- en afkeuren van de resultaten en het afdrukken als bewijs van de uitgevoerde controle t.b.v. accountant en interne auditing Payroll Checker

2 De voordelen van de Payroll Checker Controles kunnen worden ingericht op basis van de klantsituatie Eenvoudige en gebruikersvriendelijke rapportage waarbinnen resultaten direct zichtbaar zijn voor gebruiker Direct doordrillen naar detailinformatie en oorzaak van mogelijke verschillen Inclusief controle op TWK mutaties Logging van de controles Mogelijkheid tot goed- en afkeuren na controle Mogelijkheid tot afdrukken van uitgevoerde controle t.b.v. accountant en interne auditing Meer informatie? Voor informatie over de Payroll checker kunt u bellen naar 0800- BELHURIS (0800-23548747), mailen naar info@huris.nl of surf naar www.huris.nlinfo@huris.nl HuRis B.V. Postbus 68, 4100 AB Culemborg Tel: 0800 BELHURIS (23548747) info@huris.nlinfo@huris.nl, www,huris.nl HuRis: de SuccessFactors® en SAP® HCM specialist HuRis helpt organisaties om hun HRM-processen met SAP® tools te ondersteunen. HuRis richt zich op: Implementaties van SuccessFactors® en SAP® HCM Consultancy, functioneel en technisch HR add-ons en producten binnen SuccessFactors® en SAP® HCM Beheer op het gebied van SuccessFactors® en SAP® HCM Trainingen en Opleidingen Salarisverwerking


Download ppt "Efficiënte controle van uw Payroll proces Om de controle van de salarisverwerking inclusief de opvolgende processen (betalingen, loonaangifte en journalisering)"

Verwante presentaties


Ads door Google