De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouderraad RKBS Willibrord. Organogram Bestuur Voorzitter (Nathalie Eberharter) Stelt samen met de secretaris de agenda op voor de vergaderingen Zit de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouderraad RKBS Willibrord. Organogram Bestuur Voorzitter (Nathalie Eberharter) Stelt samen met de secretaris de agenda op voor de vergaderingen Zit de."— Transcript van de presentatie:

1 Ouderraad RKBS Willibrord

2 Organogram

3 Bestuur Voorzitter (Nathalie Eberharter) Stelt samen met de secretaris de agenda op voor de vergaderingen Zit de vergaderingen voor (inclusief de algemene ledenvergadering) ALV. Onderhoud contacten en overlegt met de directie van school en evt. voorzitter van de MR Vice voorzitter (Ries Pisa) Vervangt de voorzitter in bovengenoemde taken bij afwezigheid Nalezen van de notulen Secretaris (Bianca van Lieshout) Maken van de agenda (Inventariseren en versturen van de agenda en de daarbij behorende stukken) Maken van de notulen/actiepunten en van het commissie Jaarverslag Zorg dragen voor de juistheid van de officiële documenten ( bijv. Kamer van koophandel ) Contacten onderhouden met de directie van school Correspondentie met derden verzorgen en bijhouden van archief Penningmeester (Karin Smits/Ben de Kruijf) Zorgen voor het financiële gedeelte van de OR en maken van een financieel verslag Inc. jaarlijkse kascontrole Contacten onderhouden met directie van school en beheren en bespreken over de ouderbijdragen en lesmaterialen Ledenadministratie (Monique de Neve) Bijhouden van de ledenadministratie

4 OR leden Leden OR Gedragen zich actief binnen de OR Zij zitten in minimaal een commissie en voeren deze taken naar behoren uit Hebben contacten met diversen contactpersonen van het team aangaande de schoolactiviteit waarin zijn participeren Kunnen coördinator zijn van een commissie Vergadering Ongeveer 5 a 6 vergaderingen per (school) jaar + een algemene leden vergadering. Van de ouderraadsleden word verwacht dat zij zoveel mogelijk bij deze vergaderingen proberen aanwezig te zijn. Vanuit school zal er indien mogelijk altijd iemand bij de vergadering aanwezig zijn.

5 Commissies


Download ppt "Ouderraad RKBS Willibrord. Organogram Bestuur Voorzitter (Nathalie Eberharter) Stelt samen met de secretaris de agenda op voor de vergaderingen Zit de."

Verwante presentaties


Ads door Google