De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Debatgroep 3 Beleidsaanbevelingen op vlak van het landschap volwassenenonderwijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Debatgroep 3 Beleidsaanbevelingen op vlak van het landschap volwassenenonderwijs."— Transcript van de presentatie:

1 Debatgroep 3 Beleidsaanbevelingen op vlak van het landschap volwassenenonderwijs

2 Stelling 1 Hoe kan de procedure om nieuwe onderwijsbevoegdheid te verkrijgen zo aangepast worden dat er snel en efficiënt kan ingespeeld worden op nieuwe opleidingsbehoeften?

3 Stelling 2 Welke maatregelen zijn er nodig om te komen tot een efficiënte vorm van schaalvergroting en rationalisatie van het aanbod in het volwassenenonderwijs?

4 Stelling 3 Hebben de regiovreemde vestigingsplaatsen een toekomst in het regionaal georganiseerde volwassenenonderwijs? Indien niet, hoe moeten we het aanbod in deze vestigingsplaatsen blijven garanderen? Indien wel, welke toekomstperspectieven geven we aan deze vestigingsplaatsen?

5 Stelling 4 Bepaalde opleidingen en modules komen voor in verschillende studiegebieden. Deze studiegebieden kennen vaak een verschillende deler en soms ook een verschillende prestatienoemer. Hoe kan voorkomen worden dat dit leidt tot oneerlijke concurrentie tussen de centra?

6 Bedankt voor uw constructieve bijdrage! U bent welkom op de afsluitende receptie in de zuilenzaal


Download ppt "Debatgroep 3 Beleidsaanbevelingen op vlak van het landschap volwassenenonderwijs."

Verwante presentaties


Ads door Google