De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Debatgroep 5 Beleidsaanbevelingen op vlak van inschrijvingsgelden en de rechtspositie van de cursisten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Debatgroep 5 Beleidsaanbevelingen op vlak van inschrijvingsgelden en de rechtspositie van de cursisten."— Transcript van de presentatie:

1 Debatgroep 5 Beleidsaanbevelingen op vlak van inschrijvingsgelden en de rechtspositie van de cursisten

2 Stelling 1 Er zijn plannen om in het volwassenenonderwijs studiefinanciering in te voeren. Hoe zou die studiefinanciering in het volwassenenonderwijs best georganiseerd worden? Voor wie en voor welk aanbod wordt dit best voorzien?

3 Stelling 2 In het rapport wordt een kritische analyse gemaakt van de centrumreglementen. Hoe zou een ideaal centrumreglement er in hoofde van de cursist best uitzien? Welke verbeteringen kunnen centra aanbrengen aan hun centrumreglement?

4 Stelling 3 Hoe kunnen we betere/andere (financiële) incentives voorzien om een grotere doorstroming vanuit basiseducatie naar het secundair volwassenenonderwijs te realiseren?

5 Stelling 4 Moeten we niet evolueren naar een systeem van inschrijvingsgelden waarbij de cursist bijdraagt aan de opleiding in verhouding tot het inkomen? Of zijn er andere efficiënte systemen denkbaar?

6 Bedankt voor uw constructieve bijdrage! U bent welkom op de afsluitende receptie in de zuilenzaal


Download ppt "Debatgroep 5 Beleidsaanbevelingen op vlak van inschrijvingsgelden en de rechtspositie van de cursisten."

Verwante presentaties


Ads door Google