De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Biografie Boosheid onder vrienden bij autochtoon-Nederlandse kinderen en Marokkaans-Nederlandse kinderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Biografie Boosheid onder vrienden bij autochtoon-Nederlandse kinderen en Marokkaans-Nederlandse kinderen."— Transcript van de presentatie:

1 biografie Boosheid onder vrienden bij autochtoon-Nederlandse kinderen en Marokkaans-Nederlandse kinderen

2 Sheida Novin Promovendus bij de Afdeling Ontwikkelingspsychologie
Van de Universiteit Leiden

3 PhD-student: eenheid Ontwikkelingspsychologie en Pedagogische Psychologie van het Instituut voor Psychologie aan de Universiteit Leiden. Master in de ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden Gericht op culturele verschillen in emoties van kinderen ervaring en expressie.

4 Lopend onderzoek Marokkaans-Nederlandse jongeren emotioneel functioneren ‘ nadruk op emotie kennis, ervaring en emotie uitdrukking in verschillende sociale situaties. Emotioneel functioneren + relatie met etnische identificatie, en met de sociale, psychologische en academische werking zijn op focus. Sheida begeleidt project een derde jaar bachelor voor de eenheid en is betrokken bij de cursus sociale en emotionele ontwikkeling.

5 Carolien Rieffe Universitair hoofddocent bij de afdeling Ontwikkelingspsychologie en Pedagogische psychologie van het instituut voor psychologie aan de universiteit Leiden

6 MSc Licentiaat in de Psychologische Methodologie van de Universiteit van Amsterdam
promotie studies over de theorie van het kind van geest en emoties van de Vrije Universiteit Amsterdam. assistent-professor aan de Vrije Universiteit, Amsterdam + docent aan de University of London, School of Education.

7 Lopend onderzoek Gebruik van vaardigheden emotie regelgeving (bijvoorbeeld emotie bewustzijn, coping, display regels, woede meningsuiting) tijdens de kindertijd en adolescentie in typische en atypische ontwikkeling (autisme, doofheid, somatisatie, en culturele verschillen). Carolien leert sociale en emotionele ontwikkeling, (A) typische emotionele ontwikkeling en het ontwerpen van een empirische studie. Coördineert de Research Master's Course.

8 bron office, u. L. (sd). Opgeroepen op 11 22, 2009, van universiteit Leiden: office, u. L. (sd). Opgeroepen op 11 22, 2009, van universiteit Leiden:


Download ppt "Biografie Boosheid onder vrienden bij autochtoon-Nederlandse kinderen en Marokkaans-Nederlandse kinderen."

Verwante presentaties


Ads door Google