Download de presentatie
GepubliceerdJonas Smets Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
2
Diensten Voedselveiligheid Plaagdierpreventie Waterveiligheid
3
Voedselveiligheid Het uitvoeren van advies bezoeken Hygiene & HACCP
Beoordelen van: Algemene bedrijfshygiene Hygienisch werken, persoonlijke hygiene Staat van inrichting Uitvoeren van metingen en registraties in kader van HACCP/Hygienecode Horeca Digitale rapportage Training on the job Indien gewenst en noodzakelijk
4
Inhoud checklist HACCP Algemeen Registratie HACCP Hygienisch werken
Bouwkundige staat Reinheid / Inrichting Temperatuur
5
Monstername Monstername van kritische producten
Conform Hygienecode Oppervlakte monsters ter controle van schoonmaak Monstername na klachten van gasten Onderzoek vindt plaats op ons eigen geaccrediteerde laboratorium
6
BDW Zelfcontrole Inspectie sluit aan bij werkwijze nVWA.
Vanuit inspectie volgt advies en begeleiding. Score Rood < 60 % Score Oranje 60% - 80% Score Groen > 80 %
7
Bevindingen pilot
8
Positieve uitkomst pilot
Temperatuur Controle van koelingen, vriezers en het warmhouden van producten.
9
Grote tekortkoming Bouwkundige staat Reinheid
Tegelwerk, kitnaden, staat van koelingen, apparatuur, verlichting, plafonds etc. Reinheid Staat van reinheid keuken inrichting, koelingen, afvalverzorging
10
Grote tekortkoming HACCP registratie Hygienisch werken
Aanwezigheid van Hygienecode Uitvoeren van met name temperatuur controle en registratie Hygienisch werken Handenwas regime Het voorkomen van kruisbesmetting
11
Plan van aanpak Bureau de Wit
ExtraTraining / uitleg Leveren van benodigde HACCP documenten Inspectie en advies bezoeken Follow up van verbeteringen bewaken
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.