De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

26 november 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "26 november 2013."— Transcript van de presentatie:

1 26 november 2013

2 Kersten Revalidatie Techniek
Wie is Kersten? Kersten Revalidatie Techniek Dagelijks ruim 300 gekwalificeerde medewerkers actief op het gebied van leveren, onderhouden, repareren en aanpassen van een hulpmiddel Kersten Revalidatietechniek is onafhankelijk: klant centraal, niet de voorziening MVO, ISO9001, Revakeur, gecertificeerd Grootste herverstrekker van hulpmiddelen in Nederland, dit doen we o.a. voor VGZ, CZ, Achmea, Agis en Menzis Landelijke dekking met hoofdkantoor in Roermond en nevenvestigingen in Almelo, Arnhem en Nijkerk Alles-onder-1-dak-filosofie In opdracht van zorgverzekeraars, zorgkantoren, zorginstellingen en gemeentes.

3 Wie is Kersten? De Kersten labels

4 Kersten RTD Ontstaan vanuit Het Dorp, verzelfstandiging in 2004, sinds voorjaar 2013 onderdeel van Kersten Revalidatie Techniek Gericht op maken en leveren van speciale aanpassingen en totaal oplossingen voor (complexe) vraagstukken. Leveren door geheel Nederland op basis van overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en zorgkantoren Tot zover het algemene gedeelte, in het kader van het gekozen thema wordt dieper ingegaan in de producten voor omgevingsbesturing en vergroten zelfredzaamheid.

5 Productgroepen Complexe rolstoel aanpassingen
Robot armen en armondersteuningen Communicatie hulpmiddelen Computer aanpassingen Omgevingsbesturing Kenniscentrum, advies en dienstverlening Innovatie en productontwikkeling

6 Omgevingsbesturing Wat is omgevingsbesturing? Het bedienen van verschillende apparaten met één ICT-oplossing Voor wie is omgevingsbesturing geschikt? Voor iedereen die tenminste nog één restfunctie heeft voor de bediening. Hoe kan ik alles met één functie bedienen? Alle omgevingsbesturingen maken gebruik van de scan methode.

7 De producten Gewa Control Prog Voordelen: Eenvoudig en robuust Nadelen: Zelf alle functies onthouden

8 De producten KEO Voordelen: Menu middels pictogrammen Nadelen: Display met beperkt contrast

9 De producten Home Servant Voordelen: Kleurendisplay Auditieve terugkoppeling Geen display op rolstoel Nadelen: Bedrading voor monitoren in huis

10 De producten Dimo Voordelen: Kleurendisplay Auditieve terugkoppeling Nadelen: Geen 1 functie muisbediening maakt gebruik van Wifi netwerk

11 De producten iServe Voordelen: Kleurendisplay Auditieve terugkoppeling Integratie rolstoelfuncties Één functie muisbediening voor volledige tablet bediening Nadeel: Nu nog alleen leverbaar in tien inch uitvoering.

12 De producten SeeTech Pro Voordelen: Kleurendisplay Auditieve terugkoppeling Geschikt voor communicatie Volledige computerbediening Nadelen: Groot formaat bij opbouw op rolstoel

13 De mogelijkheden Wat kan ik allemaal met een omgevingsbesturing bedienen? Audio / video apparatuur Verlichting Bed en sta-op stoel verstellingen Telefoon Zorgoproep systemen / oproep mantelzorg Deuren Lift Gordijnen / zonwering E-Health? – zorgmanagement ?

14 Bediening Voor de bediening is slechts één bruikbare functie noodzakelijk.

15 Vergoedingen Vergoedingen voor omgevingsbesturing kunnen afhankelijk van de woon situatie worden aangevraagd bij: De zorgverzekeraar De gemeente (WMO) Het zorgkantoor De zorginstelling Het UWV Een vergoeding schema is te vinden op de website van de zorgverzekeraars Nederland en de website van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.


Download ppt "26 november 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google