De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gebed van Sint -Theresa

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gebed van Sint -Theresa"— Transcript van de presentatie:

1 Gebed van Sint -Theresa

2 Dit gebedje zal helpen een van je wensen in vervulling te laten gaan
Dit gebedje zal helpen een van je wensen in vervulling te laten gaan. Ter informatie, Sint-Theresa is gekend als de Heilige van de kleine wegen. Dat betekent dat ze de kleine gebaren van het leven deed, met aandacht en veel liefde. Ze wordt ook erkend als patroonheilige van de sierplantenkwekers en bloemenkwekers. Ze wordt voorgesteld met rozen. Moge iedereen die deze boodschap ontvangt, gezegend worden.

3 Het gebed van Sint-Theresa kan niet opgeheven worden
Het gebed van Sint-Theresa kan niet opgeheven worden. DENK ERAAN een wens te doen voor je het gedicht leest. Dat is alles wat je moet doen. Er is geen bijlage. Stuur dit document gewoon naar 7 personen en zeg mij wat er gebeurt de vierde dag. Onderbreek het aub niet. Het gebed is één van de beste gratis giften waarvan we genieten. Er zijn geen kosten, de beloning is gegarandeerd. Suggestie: maak een kopie of gebruik plakken eerder dan overbrengen om de adressen te beschermen en virussen te vermijden. Heeft u een wens gedaan ? Als u geen wens doet, zal hij niet uitkomen. Laatste kans om een wens te doen.

4 Gebed van Sint-Theresa :

5 Moge u vandaag innerlijke vrede ervaren
Moge u vandaag innerlijke vrede ervaren. Moge u erop kunnen vertrouwen dat uw hogere kracht u gebracht heeft, precies daar waar u moet zijn. Moge u de eindeloze mogelijkheden niet vergeten die ontstaan, uit het geloof.

6 Moge u de gaven die u gekregen heeft ontwikkelen, en moge u de liefde die U gegeven is doen navolgen. Moge u gerust zijn te weten dat u een kind van God bent.

7 Laat deze aanwezigheid diep in ons doordringen en aan onze ziel de vrijheid geven om te zingen, te dansen, te aanbidden en lief te hebben.

8 Ze is er voor ieder van u. Stuur dit nu binnen de 5 minuten die volgen naar 7 personen en uw wens zal uitkomen. En denk er ook aan het document terug te sturen naar de afzender. U zal zien waarom. Tot binnenkort.


Download ppt "Gebed van Sint -Theresa"

Verwante presentaties


Ads door Google