De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maandag avond kring We hebben als maandagavond kring een eerste verkennende bijeenkomst gehad. Op deze avond bleek dat er nog wel plek is voor meer deelnemers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maandag avond kring We hebben als maandagavond kring een eerste verkennende bijeenkomst gehad. Op deze avond bleek dat er nog wel plek is voor meer deelnemers."— Transcript van de presentatie:

1 Maandag avond kring We hebben als maandagavond kring een eerste verkennende bijeenkomst gehad. Op deze avond bleek dat er nog wel plek is voor meer deelnemers. We hebben de volgende data ingepland en kunnen op diverse adressen terecht oktober 2016 zijn we bij fam Molenaar - 14 november 2016 zijn we bij fam. Jansma - 28 november 2016 zijn we bij december 2016 zijn we bij januari 2017 zijn we bij Wie zich nog bij de maandagavond kring wil aansluiten u bent van harte welkom. Met vriendelijk groet Fred Molenaar.

2 Nationale Bijbelzondag
Zondag 30 oktober 2016 Nationale Bijbelzondag Feestelijke viering Voor kinderen een gratis Alef! Collecte voor bijbelwerk wereldwijd Nodig ook je buren, vrienden en bekenden uit!

3 Agenda aanstaande week 1/2
zondag 23 oktober 09:15 Oppas: Martin 09:30 Kerkdienst - Ds. Wieringa 14:00 Kerkdienst : Br. F. Koning (Leek)j 14:00 Kind in Kerk (Bovenbouw): De toekomst van de schepping. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. H. Bijzitter dinsdag 25 oktober 19:45 Dinsdag huiskring in kerk - bespreking week 1 20:00 Kerkenraad Informatie over de agenda van aanstaande week is overgenomen van de website gkv-haulerwijk.nl. Onjuistheden kunt u doorgeven via

4 Agenda aanstaande week 2/2
donderdag 27 oktober 20:00 Interkerkelijk Strategisch Overleg zaterdag 29 oktober 10:00 Discipelschapcursus (Uitgaande van ISO/UiC) zondag 30 oktober 09:15 Er wordt deze zondag geen oppas aangeboden 09:30 Kerkdienst : Br. I. van Apeldoorn 14:00 Kerkdienst : Ds. J.D. van't Zand 14:00 Kind in Kerk (Onderbouw): Elisa en de Sunamitische. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. F. Molenaar Informatie over de agenda van aanstaande week is overgenomen van de website gkv-haulerwijk.nl. Onjuistheden kunt u doorgeven via

5 Ik Belijd Hallo jongelui van groep "ik Belijd" Ik wil jullie uitnodigen morgen avond om kwart over zeven hier in de kerk te komen. Dan kunnen we het over de tijd en plaats hebben van de avonden die volgen, maar eerst maar even zo, morgen avond om kwart over zeven. Even een berichtje als je niet kan graag. Hartelijke groet en tot morgen, Tonnie Barelds

6 Jarigen aanstaande week
wo Br. S. van den Bosch (26) vr Immanuël de Jong (19) za Lars Ritsema (16) zo A. Plas (42) Informatie over de jarigen van aanstaande week is overgenomen uit de ledenlijst. Indien u uw verjaardag niet vermeld wilt hebben op de beamer, kunt u dat doorgeven aan het BeamTeam.

7 Contactpersoon BeamTeam: Derk Rouwhorst.
Welkom Voorganger: ds. W. Wierenga Organist: br. <naam organist> Beamist: Immanuël Contactpersoon BeamTeam: Derk Rouwhorst. De Bijbelteksten in deze presentatie zijn ontleend aan De Nieuwe Bijbelvertaling, © 2004/2007, tenzij anders vermeld. Mededelingen of aankondigingen op de beamer? Stuur voor vrijdag  uur een naar

8

9 Votum en zegengroet On - ze hulp is in de naam van de HE - RE,
die he - mel en aar - de ge - maakt heeft. A - men.

10

11 Psalm 108: 1, 2 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Here groot. Mijn lied begroet het morgenrood. Ik breng mijn lof, o HEER, U toe onder de volken en ik doe in ieder land mijn psalm weerklinken, daar 'k hemelhoog uw trouw zie blinken.

12 Psalm 108: 1, 2 2 Ja, hoger dan het hemels blauw is, HEER, uw goedheid en uw trouw. Verhef U, dat uw aangezicht de hemel met zijn glans verlicht. Op aarde blink' uw heerlijkheid. Gord uw geliefden tot de strijd. Ten zege zij uw hand geheven, hoor mij, o Heer, wil antwoord geven.

13

14 Psalm 116: 7, 8, 9 7 Goed en getrouw, weldadig is de HEER. Hoe zal ik al zijn gaven Hem vergelden? 'k Zal bij de kelk van heil zijn naam vermelden, ik roep Hem aan en geef Hem lof en eer. 8 De HEER is trouw, Hij hoedt zijn gunstgenoot. Bij al zijn volk betaal ik mijn geloften. Hij schenkt ons heil, vervult al zijn beloften. In 's HEREN oog is kostbaar onze dood.

15 Psalm 116: 7, 8, 9 9 Uw dienstmaagd heeft haar zoon tot U geleid, ik ben uw knecht, ik breng U offeranden. Gij hebt, o HEER, ontbonden al mijn banden. Ik zing mijn lied, uw grote naam gewijd.

16

17 Lezen Johannes 1: 1-18 Het evangelie volgens Johannes Het Woord is mens geworden 1 1 In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God. 2 Het was in het begin bij God. 3 Alles is erdoor ontstaan en zonder dit is niets ontstaan van wat bestaat. 4 In het Woord was leven en het leven was het licht voor de mensen. 5 Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen. 6 Er kwam iemand die door God was gezonden; hij heette Johannes.

18 Lezen Johannes 1: 1-18 7 Hij kwam als getuige, om van het licht te getuigen, opdat iedereen door hem zou geloven. 8 Hij was niet zelf het licht, maar hij was er om te getuigen van het licht: 9 het ware licht, dat ieder mens verlicht en naar de wereld kwam. 10 Het Woord was in de wereld, de wereld is door hem ontstaan en toch kende de wereld hem niet. 11 Hij kwam naar wat van hem was, maar wie van hem waren hebben hem niet ontvangen. 12 Wie hem wel ontvingen en in zijn naam geloven, heeft hij het voorrecht gegeven om kinderen van God te worden. 13 Zij zijn niet op natuurlijke wijze geboren, niet uit lichamelijk verlangen of uit de wil van een man, maar uit God.

19 Lezen Johannes 1: 1-18 14 Het Woord is mens geworden en heeft bij ons gewoond, vol van goedheid en waarheid, en wij hebben zijn grootheid gezien, de grootheid van de enige Zoon van de Vader. 15 Van hem getuigde Johannes toen hij uitriep: ‘Hij is het over wie ik zei: “Die na mij komt is meer dan ik, want hij was er vóór mij!”’ 16 Uit zijn overvloed zijn wij allen met goedheid overstelpt. 17 De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. 18 Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. Getuigenissen

20

21 Lied 328: 1, 2, 3 1 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven hart en ziel en heel ons leven. 2 Ons gevoel en ons verstand zijn, o Heer, zo zonder klaarheid, als uw Geest de nacht niet bant, ons niet stelt in 't licht der waarheid. 't Goede denken, doen en dichten moet Gij zelf in ons verrichten.

22 Lied 328: 1, 2, 3 3 O Gij glans der heerlijkheid, licht uit licht, uit God geboren, maak ons voor uw heil bereid, open hart en mond en oren, dat ons bidden en ons zingen tot de hemel door mag dringen.

23

24 Preek

25

26 Lied 314: 1, 3, 4 1 Gij die gelooft, verheugt u samen, 't is God, die trouw zijn kerk bewaart! Die hoop zal nimmer ons beschamen: de Heer is God en zijns is de aard. Zijn woord heeft vrede, heil bereid van eeuwigheid tot eeuwigheid!

27 Lied 314: 1, 3, 4 3 Nabij of ver, wij zijn verbonden: één Heer en één geloof, één doop, één Geest is tot ons neergezonden, en één is aller liefd' en hoop. Wij bidden en wij danken saâm, wij roemen in één Vadernaam. 4 Hoopt op de Heer, zijn dag komt nader! Eén kudde, één Herder is beloofd. De volken buigen zich te gader voor Jezus Christus, aller Hoofd! Dat toch de dag des heils verscheen, dan worden aard' en hemel één!

28

29 Collecte 1e collecte: Evangelisatie 2e collecte: Huisvestingslasten

30

31 Psalm 139: 1, 11 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog, mijn hart ligt open voor uw oog. U kent mijn zitten en mijn gaan, mijn denken zelfs kunt u verstaan. Waar ik ook ben, U komt mij tegen, U bent vertrouwd met al mijn wegen

32 Psalm 139: 1, 11 11 Doorgrond mij, ken mijn hart, o Heer. Zijn mijn gedachten tot uw eer? Zie of mijn wegen heilig zijn, mijn paden recht, mijn daden rein. En doe mij toch met vaste schreden de weg van eeuwig heil betreden.

33

34 Amen A - men, a - men, a - men.

35

36 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Maandag avond kring We hebben als maandagavond kring een eerste verkennende bijeenkomst gehad. Op deze avond bleek dat er nog wel plek is voor meer deelnemers."

Verwante presentaties


Ads door Google