De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

presentatie Geschiedenis van de computer en het internet

Verwante presentaties


Presentatie over: "presentatie Geschiedenis van de computer en het internet"— Transcript van de presentatie:

1 presentatie Geschiedenis van de computer en het internet
Gemaakt door nikky en jasmijn

2 INHOUDSOPGAVE 1. GESCHIEDENIS VAN DE COMPUTER 2
INHOUDSOPGAVE 1. GESCHIEDENIS VAN DE COMPUTER 2. GESCHIEDENIS VAN HET INTERNET 3. ontwikkeling van de computer van vroeger en nu.

3 GESCHIEDENIS VAN DE COMPUTER
De eerste computer werd in 1952 in Nederland geïntroduceerd. De computer droeg de naam ARPA 1. Deze werd ontwikkeld op de universiteit van Amsterdam. Vanaf de jaren ’70 vond er een nieuwe ontwikkeling plaats. Er kwamen computers op de markt die ook gewoon in huis konden worden gebruikt. Een belangrijke ontwikkeling voor de computer was de uitvinding van internet. Via een netwerk konden mensen via de computer met elkaar communiceren.

4 GESCHIEDENIS INTERNET
We hadden voor het eerst in Nederland in 1969 internet. In de jaren 60 was het Ministerie van Defensie van de VS namelijk op zoek naar een middel om te communiseren dat nog steeds zou werken als bepaalde delen van de wereld niet meer bereikbaar zouden zijn. Het Ministerie van Defensie heeft uiteindelijk een communicatiemiddel ontwikkeld, het heette ARPANET. Op 17 september 2014 waren er 1 miljard websites op het internet.

5 ONTWIKKELING VAN DE COMPUTERS VAN VROEGER EN NU
Computer Computer 2016 Vroeger dacht men niet dat je later overal computers zou zien. Maar nu zie je ze overal, er zijn verschillende merken, groottes en kleuren. Vroeger waren de computers erg groot en hadden ze een klein scherm, maar nu heeft bijvoorbeeld de Apple computer een erg dun scherm en is ook erg populair. Nu hebben de meeste mensen een computer met een dun scherm.

6 DIT WAS ONZE PRESENTATIE!!!!


Download ppt "presentatie Geschiedenis van de computer en het internet"

Verwante presentaties


Ads door Google