De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doelgericht leven Waar leef ik voor? Paulus over het doel dat hij wil bereiken: ik wil Jezus kennen en één met Hem worden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doelgericht leven Waar leef ik voor? Paulus over het doel dat hij wil bereiken: ik wil Jezus kennen en één met Hem worden."— Transcript van de presentatie:

1 Doelgericht leven Waar leef ik voor? Paulus over het doel dat hij wil bereiken: ik wil Jezus kennen en één met Hem worden.

2 Op weg naar het doel ‘Ik ga recht op mijn doel af: de hemelse prijs waartoe God mij door Christus roept’. Niet (alleen) straks, ook nu. Jezus als doel en hartsverlangen.

3 Vergeet ik wat achter mij ligt
Op weg naar het doel Vergeet ik wat achter mij ligt ‘Alles wat voor mij winst was ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen’. Alle zogenaamde pluspunten zijn vergeleken met Jezus poep op de stoep.

4 Vergeet ik wat achter mij ligt Strek ik me uit naar Christus
Op weg naar het doel Vergeet ik wat achter mij ligt Strek ik me uit naar Christus ‘Het kennen van Christus Jezus mijn Heer gaat alles te boven’. Er is niks belangrijker dan de verbinding met Hem.

5 Vergeet ik wat achter mij ligt Strek ik me uit naar Christus
Op weg naar het doel Vergeet ik wat achter mij ligt Strek ik me uit naar Christus Wetend dat God míj al gegrepen heeft ‘Ik hou vol in de hoop eens dat te kunnen grijpen waartoe Christus mij gegrepen heeft’. God roept. Ik hoef mij niet te bewijzen, maar alleen vol te houden.


Download ppt "Doelgericht leven Waar leef ik voor? Paulus over het doel dat hij wil bereiken: ik wil Jezus kennen en één met Hem worden."

Verwante presentaties


Ads door Google