Ontvangen & publicerenaanleverenVerzamelen & bewerkenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR LOKET ODB Gegevens Makelaar Desan Gebruikers ODB Kiesbeter Datastroom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat is het? Hoe gebruik je het? Wat biedt het?
Advertisements

Zorgt voor continuïteit
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
Agenda  Wat is de MutatieManager?  Wat zijn de mogelijkheden?  Voor wie bestemd?  Wat is de meerwaarde?  Eerste indruk.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Voeding en Dieet Zorgmodule Presentatie hoofdlijnen projectorganisatie.
ICTB/NB Projectmanagement.
User management voor ondernemingen en organisaties
Speerpunt veehouderij en Luchtkwaliteit Stand van zaken: Brabantbrede toezichtsaanpak voor luchtwassers 31 mei 2012.
Dementie Zorg voor later, nu Joan Veldhuizen Hein van der Reijden.
Waarom nieuwe privacy richtlijnen?
 Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg Van registratie naar informatie Regiobijeenkomsten oktober 2009 Tunahan Kuzu.
Erica van Henten (Alysis Zorggroep)
Transitiearrangement Decentralisatie Jeugdzorg FoodValley
Vorming E-zorgplan.
Digitaal samenwerken Jurgen Pijpker: Voorzitter VVMA.
Gemeente Ede Bedrijfsvoering Wmo 14 januari 2015.
Informatievoorziening Walcheren voor Elkaar
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Intverantwoordelijke 28 April 2015 INFOSESSIE. BEDANKT Voor de verdeling van geschenken en waardebonnen WELKOM Aan de Sintverantwoordelijken van.
Inkoopkader Wet Langdurige Zorg 2016
?.
Ontvangen & publicerenaanleverenbewerkenvezamelenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR ZIS LOKET ODB Gegevens Makelaar DHD TOEZICHT HOUDER Onderzoekers/ professionals.
Gemeentelijke monitor Sociaal Domein
Durven met dienstverlening 15 oktober 2015
Ontvangen & publicerenaanleverenbewerkenvezamelenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR LOKET ODB Gegevens Makelaar GfK TOEZICHT HOUDER Onderzoekers/ professionals.
Ontvangen & publicerenaanleverenbewerkenvezamelenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR ZIS LOKET ODB Gegevens Makelaar DHD TOEZICHT HOUDER Onderzoekers/ professionals.
Project 3 Pedagogisch werken in de wijk Bijeenkomst 1 Kwartaal 1, schooljaar 2015/2016 Klas: VQR2A Docent: Petra van der Zee.
PGB jaarovergang Renate van Huizen.
PROJECT 3 PEDAGOGISCH WERKEN IN DE WIJK Bijeenkomst 1, week uur Kwartaal 1, schooljaar 2014/2015 Klas: VQR2A Docent: Madeleine Meurs Mail:
Ontvangen & publicerenaanleverenbewerkenvezamelenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR ZIS LOKET ODB Gegevens Makelaar DHD TOEZICHT HOUDER Onderzoekers/ professionals.
De financiële setting na 1 januari 2015 en de consequenties voor de zorgboerderij Hans Pietersma.
Door de bomen het bos weer zien Henk Post Bedrijfsanalist ISZF November 2005.
Vernieuwde werkwijze Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg Anders denken, anders doen.
Informatiebijeenkomst Pilot Zorgvraagzwaarte Geriatrische Revalidatiezorg Patricia Geerts, beleidsmedewerker ActiZ Emi van Galen, beleidsmedewerker ActiZ.
Het Virtueel Kantoor Een eerste toelichting op het Virtueel Kantoor voor pgo-organisaties.
Vraaggerichte dienstverlening Nuth Wat hebben we gedaan: Ambtelijk op MT-niveau intentie uitgesproken: “we gaan voor de beschreven doelstellingen in de.
6 Leerhotel Het Klooster 23 mei Doorontwikkelen BRON; Wat is het ? Technische vernieuwing Vervangen van gegevensuitwisseling op basis van bestanden.
Overheveling AWBZ begeleiding naar WMO Aandachtspunten geleverd door zorgaanbieders Januari 2012.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Cliëntvolgende bekostiging, AZR & declareren. Enkele cijfers  32 zorgkantoren van 13 concessiehouders  6 CIZ districten met 30 vestigingen  Ruim 3000.
De definitie van een object. Een object is een verzameling van eigenschappen en bewerkingen. Veel voorkomende objecten zijn: D (display) Gui (user interface)
1 De Klant aan het Roer Contractering en inkoop AWBZ-zorg 2010 Univé- VGZ- Trias- Zorgkantoren.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Ontvangen & publicerenaanleverenbewerkenverzamelenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR ZIN.NL www. zorgi nzich t.nl TOEZICHT HOUDER Kiesbeter/ Keuzesite
Zelhem.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Aanvraagproces AMIF.
ontvangen & publiceren
De patiënt als schakel bij de inkoop prothesen
Graafschade voorkomen aan kabels en leidingen
Schouwing en collectieve dialoog 21 april 2016
ontvangen & publiceren
Processchema gegevensaanlevering GGZ Kwaliteitsstatuut
Gegevensaanlevering ODIN4
Workshop Meten van kwaliteit
ontvangen & publiceren
ontvangen & publiceren
Proces Opnames analyse
Planning inkoopprocedure Wlz 2016
Overheidsmonitor Standaarden Transparantie DIENSTverlening
EURES NEDERLAND Informatie over toetreding tot het netwerk
Digitaal Stelsel Omgevingswet Een Ketenuitdaging
Competitie algemeen Alle captains zijn opgenomen in de captains whatsapp-groep Begintijden zijn te vinden in de app, uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijddag.
ontvangen & publiceren
Ledenraadpleging onderhandelaarsakkoord
ontvangen & publiceren
ontvangen & publiceren
ontvangen & publiceren
Titel project die kort aangeeft waar het om gaat
Transcript van de presentatie:

ontvangen & publicerenaanleverenVerzamelen & bewerkenregistreren 1 ZORG VERZEKERAAR LOKET ODB Gegevens Makelaar Desan Gebruikers ODB Kiesbeter Datastroom (nummer) Accordering van gegevens door zorgaanbieder Processchema gegevensaanlevering Kraamzorg VJ

Benoem hieronder per datastroom de partijen en indien bekend de afspraken over doorlevering en planning NB Niet alle datastromen zijn voor elke set aanwezig, vul alleen de gegevens in die relevant zijn. 1Aanlevering gegevens vanuit zorgaanbieders aan gegevensmakelaar Welke organisatie is gegevensmakelaar en wie is/zijn opdrachtgever? Desan is gegevensmakelaar en ActiZ/BTN zijn opdrachtgever Hoe vindt de aanlevering plaats? (handmatig of automatisch) en zijn daarover afspraken vastgelegd met de gegevensmakelaar? Aanlevering vanuit zorgaanbieders aan gegevensmakelaar gaat handmatig. Voor aanlevering geldt een dataprotocol dat beschikbaar is via de sites van de gegevensmakelaar Desan en de ledenwebsites van Actiz en BTN Hebben alle zorgaanbieders toegang tot de portal van de gegevensmakelaar? Zijn daarover afspraken vastgelegd? Kraamzorgaanbieders die hun kwaliteitsgegevens over meetjaar 2014 hebben aangeleverd bij Desan krijgen automatisch voor openstelling van de portal een bericht van Desan. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen ze zelf contact opnemen met Desan. Voor BTN- en Actiz-leden is de aanlevering kosteloos. Bent u lid van een andere brancheorganisaties of niet aangesloten, dan zijn er kosten verbonden voor aanlevering en doorlevering

Processchema gegevensaanlevering Kraamzorg VJ Aanlevering patiënt-vragenlijsten Welke organisatie(s) worden ingeschakeld bij het verzamelen en bewerken van de gegevens? Zijn daarover afspraken vastgelegd? NVT Zijn er afspraken vastgelegd over het aanleveren van de gegevens aan de gegevensmakelaar? NVT Doorlevering gegevens vanuit gegevensmakelaar naar zorgverzekeraars Zijn hierover afspraken vastgelegd? Voor doorlevering geldt een dataprotocol dat beschikbaar is via de sites van de gegevensmakelaar Desan en de ledenwebsites van Actiz en BTN Doorlevering gegevens vanuit gegevensmakelaar naar Zorginstituut Zijn hierover afspraken vastgelegd? (denk ook aan de herinneringsperiode) Zijn de aanleverspecificaties bekend bij de gegevensmakelaar? – De partijen zijn akkoord over de aan te leveren kwaliteitsgegevens voor verslagjaar Zij maken nog definitieve afspraken over verzameling en aanlevering. Uitgangspunt is dat de gegevens door één gegevensmakelaar bij het Zorginstituut worden aangeleverd. Aanlevering aan het Zorginstituut volgt dezelfde periodes als voor Het dataprotocol bij deze kwaliteitsuitvraag is vanaf de opening van de portal te downloaden via de portal van Desan en de ledenwebsites van BTN en Actiz. – De aangeleverde gegevens worden uiterlijk juli als gegevensbestand en met dezelfde specificaties als verslagjaar 2014 aangeleverd aan het Kwaliteitsinstituut via Zorginzicht. De uitkomsten van de meetinstrumenten worden als gegevensbestand openbaar beschikbaar gesteld op Zorginzicht en als publieksinformatie op kiesBeter Accorderen door zorgaanbieder voor doorlevering gegevens Waar is dit belegd en voor alle zorgaanbieders duidelijk en toegankelijk?..Het accorderen door zorgaanbieders is vastgelegd in het dataprotocol dat beschikbaar is via de sites van de gegevensmakelaar Desan en de ledenwebsites van Actiz en BTN