Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het tweede werkstuk.
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Intuïtie Elk mens maakt gebruik van de intuïtieve communicatie. Zonder dat de meeste mensen dat zich bewust zijn. Je toetst de sfeer als je ergens binnen.
foto's door Casper görannsson
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Men vraagt zich af waarom …??
Hé jullie daar. Ik wil jullie graag opleiden tot mijn opvolger
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Discipelschap.
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Daar bij die molen Die mooie molen. Daar bij die molen Die mooie molen.
DIT IS DE SCHOTSE ELAINE DAVIDSON. MET 720 PIERCINGS OVER HAAR HELE
U treedt nu binnen in de wereld van Magic. U bent getuige van het ongelooflijke.
Dit programma wordt gebruikt door het identificatieteam van de rijkswacht en kan een robotfoto van je maken als je de volgende vragen correct beantwoordt.
Op dit ogenblik gaat u binnen in een magische wereld...
Hoi allemaal!. Ik ben Mo, en ik ga jullie iets vertellen over integratie.
mijn Presentatie gaat over orka’s
Over enkele seconden kom je in een wereld vol magie...
Een glimlach… DOORGEVEN!!
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Presentatie over katten
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Voor Aranka... Van Aart.
Het is heel apart hoe dit uitkomt.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
Diep in de oerwouden van Indonesië…
Blauwe of rode envelop in de bus gekregen Blauwe of rode envelop in de bus gekregen uitleg bij al onze correspondentie met u Blauwe of rode envelop in.
Schrijven met een strategie
Een liefdesgeschiedenis
Nieuwjaarsbrief aan God
Een werkstuk maken.
Zondag 35 HC Franeker 8 maart 2009
Blok 6.
Dit verhaal begint heel lang geleden, als een vader zijn 5-jarige dochter straft, toen ze een heel kostbaarstuk verloren had. Toen hadden ze nog maar.
Altijd online!.
Waaraan moet een goede presentatie voldoen??
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De natuur in Noorwegen We hebben dit onderwerp gekozen omdat in Noorwegen hele mooie landschappen zijn !
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
PESTEN JULIANASCHOOL.
1 VWO Hoofdstuk 1 Bevolking § 2 - 4

‘ Ik wil alle Amnesty-supporters bedanken! Jullie inzet heeft tot succes geleid, zo blijkt uit mijn vrijlating. Maar mijn zaak is nog niet voorbij. Blijf.
V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.
Men vraagt zich af waarom …
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …
Wat is belangrijk? Dat we Gods goedheid beleven Dat we dagelijks veranderen Dat we op weg zijn naar heerlijkheid Dat we leren zien met Gods ogen.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Eindtoets taal Oefenreeks 10 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Transcript van de presentatie:

Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober 2000 rond 16:00. Ik wil proberen om haar te vinden met medewerking van alle mensen die gebruik maken van Internet. A.U.B.,stuur deze brief aan alle mensen in de wereld die jullie kennen om zoveel mogelijk informatie te krijgen. Deze brief doorsturen kost U maar een paar seconden. Als iemand iets weet over mijn dochter,neem dan contact op met het dichtsbijzijnde politiebureau. Hier zijn haar gegevens 17 jaar 1,65 meter 54 kg ze is dun, bruin haar, donkere ogen Ik heb natuurlijk ook de politie en Interpol ingelicht over de verdwijning van mijn dochter en een week geleden ontving ik deze brief van Interpol. (klikken voor antwoord)

ANTWOORD VAN INTERPOL NAIROBI; Mevrouw, We nemen contact met U op, om goed nieuws te vertellen over Uw dochter. We hebben haar gevonden in de stad A'ghetanga. Daar woont de Mondongo stam, midden in het Keniaanse oerwoud. Het is een moeilijk te bereiken gebied en we hebben weinig informatie over haar omdat zij weigert om met ons te praten. We denken dat ze heeft besloten om niet meer naar U terug te gaan. We sturen U een foto van haar, zo kan U zelf de reden zien waarom ze niet terug wil. Hoogachtend, Politie-departement van Nairobi Click