10-maart-2011Qquest, Gastcollege PDRE aan HRO 1 Requirement Van pizza's moet de voedings- waarde te zien zijn. Nr 1 Kenmerk 27 Versie 0.1 Kenmerk 28 Proces.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vocht & Voeding tijdens Inspanning
Advertisements

Twee Modules Uitgelicht Voor renovatie of nieuwbouw
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Presentatie programma Access applicatie kopersbegeleiding
Alcohol 16- geen goed begin
Folder Giftcard Personalisatie van de giftcard.
KTO Telefonie Oordeel telefonische bereikbaarheid algemeen.
WSNS Passend Onderwijs Stappenplan
Prijs hem Prijs Hem door de bijbel te lezen
Brrrrrrr, een klant CEO bezoekt weinig klanten Wel praten over….., niet praten met….. Klant is van vlees en bloed, geen getal Klant is eng….. Klanten gaan.
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Hoe kom je er achter hoe gezond een product écht is?
Als God trouw is ….
GGD Fryslân Akke Hofstee en Abe van Reemst Leeuwarden
Hfdstk 9 WB Extra opgaven.
Identiteit CMDMEC01-2 les 3 (4)
MedMec Q3 Workshop co-creatie De student is in staat: Het begrip co-creatie en de voordelen van co-creatie te benoemen. De voorwaarden te benoemen om te.
Practicumvoorbespreking voedingsanamnese
"Hoe klantenbinding de waarde van uw onderneming kan maximaliseren”
Animatie 1 Enzymen Bioplek Animatie 2 Enzymen Bioplek
Beslishulp beroerte thuis
Voedingsstoffen.
Branche in Zicht (BiZ) Kantoorpresentatie Maart
Hoofdstuk 2.
Rode assen Rogier van der Linde & Davy De Winne, 2014.
Collect Betalingsverkeer 2 Vrijwilligers 3 Verantwoorde kerk 4.
Hoofdstuk 1 Lisa & Janne.  Draait om klanten  Opbouwen van klantenrelaties op basis van klantwaarde en klanttevredenheid.  Klanten behoeften bevredigen.
En… Wat zit er in? Het etiket onder de loep!
BLOK 2 Voeding is energie Mijn lijfstijl, mijn keuze.
Collect Betalingsverkeer 2 Vrijwilligers 3 Verantwoorde kerk 4.
Gemaakt voor alle leerlingen voor de basisklassen van het 3 e leerjaar.
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek
Anton van den Noort1 FOTOSHOWS MAKEN HCC DEVENTER.
Gastvrije Social Media Communiceren met uw omgeving. twitter.com/nbovtweets facebook.com/nbovbakkerij youtube.com/nbovbakkerij.
Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder.

Datumcopyrightauteurversie Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek Cardio-revalidatie Cholesterol en Vetten.
Optimalisering inhoudelijke opname en ontslaggegevens.
Rode assen Rogier van der Linde, UX DESIGN FRAMEWORK 2 ISO framework U BENT HIER.
Solid-UltimaSense© een unique solid-surface douche- en stoomconcept ©. Het Solid-UltimaSense concept is een FvDA concept. 1. Solid-UltimaSense-Steam© 2.
Eetadvies.
Voedingswaardeninformatie-systeem
Basis en paraveterinair
Voeren en verzorgen Klas D21 MBO Doetinchem
IBS III Voedingspatroon Energiebalans
Klas DD31 en DD41 MBO Doetinchem
Basis en paraveterinair
Les 8: reken met procenten in dagelijkse situaties
Het Bekwaamheidsdossier in
Doelen Leerlingen kunnen benoemen wat USP’s zijn Leerlingen gaan in groepsverband actief aan de slag met het de uitwerking van hun productconcept. Periode.
Rekenen Les 5: vermenigvuldigen en delen Les 6: Afronden met breuken en kommagetallen.
Marketingstrategie J. Kamphuis AOC –Oost 2017
IBS 2 de verpakking Lesweek 2..
Prijs Wordt per blikje rond de 2 euro verkocht.
Het maagdarmstelsel van de koe
Rekenen Les 5: vermenigvuldigen en delen Les 6: Afronden met breuken en kommagetallen.
Les 2 Onderwerpen: Wat lees je op de verpakking?
Energiebehoefte.
Title of your presentation
Gezonde voeding.
Voeren en Verzorgen Voer en Water behoefte.
DE VOEDINGS – DRIEHOEK.
Snel en gemakkelijk eten.
Voedingshoeveelheid berekenen
Wat staat er op een etiket?
Thema 2 Voeding en vertering
Maak een Powerpoint of Reader van een Product
Schijf van Vijf.
Transcript van de presentatie:

10-maart-2011Qquest, Gastcollege PDRE aan HRO 1 Requirement Van pizza's moet de voedings- waarde te zien zijn. Nr 1 Kenmerk 27 Versie 0.1 Kenmerk 28 Proces Selecteren pizza Kenmerk 26 Stakeholder Piet Kenmerk 6 Prioriteit Must Kenmerk 29 Status Concept Kenmerk 31 Rationale Piet wil de klant de mogelijkheid geven een verantwoorde keuze te maken Kenmerk 4TermBeschrijving VoedingswaardeVoedingswaarde beschrijft per 100 gram product (pizza type in combinatie met bodem type): Energie in Kj en Kcal Eiwitten in grammen Vet Totaal in grammen Vet Verzadigd in grammen Vet Onverzadigd in grammen Koolhydraten in grammen Voedingsvezel in grammen Natrium in grammen Kenmerk 25 Het proces “Selecteren Pizza” stelt de klant in staat om informatie over de voedingswaarde te zien van pizza’s. Selecteren pizzaShouldConceptOverleg (intern?) 12-apr-2009 Piet wil de klant de mogelijkheid geven een verantwoorde keuze te maken 10.2Piet Kenmerk 17, 18, 21 Het proces “Selecteren Pizza” stelt de klant in staat om informatie over de voedingswaarde te zien van pizza’s, met uitzondering van de Double tasty, Samengestelde Pizza en de FunnyMeal Selecteren pizzaShouldAkkoordOverleg 15-apr-2009 met Piet (de stakeholder!) Piet wil de klant de mogelijkheid geven een verantwoorde keuze te maken 11.0Piet Kenmerk 12 Bron Memo Piet 5-apr-2009 Kenmerk 30 Kenmerk 3

10-maart-2011Qquest, Gastcollege PDRE aan HRO 2 Requirement Tijdens het bestelproces ziet de klant wat hij in zijn voorlopige bestelling heeft staan. Bron Memo Piet 5-apr-2009 Nr 2 Versie 0.1 Proces Samenstellen bestelling Stakeholder Piet Prioriteit Must Status Concept Rationale Klant mag geen verrassingen hebben in zijn bestelling mbt de product en prijs Tijdens het samenstellen van de bestelling ziet de klant van zijn voorlopige bestelling: 1.per product: product naam, product optie, aantal en de waarde, 2.een totaal van de waarde van zijn voorlopige bestelling Samenstellen bestelling MustConceptOverleg 12-apr-2009 Klant mag geen verrassingen hebben in zijn bestelling mbt de product en prijs 20.2Piet Tijdens het samenstellen van de bestelling ziet de klant van zijn voorlopige bestelling per product: product naam, product optie, aantal, waarde (aantal x prijs per product) Samenstellen bestelling MustAkkoordOverleg 15-apr-2009 met Piet (de stakeholder!) Klant mag geen verrassingen hebben in zijn bestelling mbt de product en prijs 21.0Piet Tijdens het samestellen van de bestelling ziet de klant van zijn voorlopige bestelling de totale waarde = de som van de waarde van alle producten in de voorlopige bestelling Samenstellen bestelling MustAkkoordOverleg 15-apr-2009 Obv req. 2 met Piet (de stakeholder!) Klant mag geen verrassingen hebben in zijn bestelling mbt de product en prijs 51.0Piet Kenmerk 23

10-maart-2011Qquest, Gastcollege PDRE aan HRO 3 Requirement De klant moet in een pop-up, naast de product uitleg, de diameter van de bodem kunnen selecteren. Als de klant voor diameter 30 cm kiest, moet hem worden gevraagd of hij een gratis cola wil. Bron Memo Piet 5-apr-2009 Nr 3 Versie 0.1 Proces Selecteren pizza Stkh Piet Prioriteit Must Status Concept Rationale De klant heeft de keuze uit diverse afmetingen van de pizza bodem Piet moet kunnen inspelen op de actualiteit De klant moet in een pop-up, naast de product uitleg, de diameter van de bodem kunnen selecteren. Selecteren pizza MustConceptOverleg 12-apr-2009 De klant heeft de keuze uit diverse afmetingen van de pizza bodem 30.2Piet Als de klant voor diameter 30 cm kiest, moet hem worden gevraagd of hij een gratis cola wil. Samenstel- len bestelling MustConceptOverleg 12-apr-2009 Piet moet kunnen inspelen op de actualiteit 60.1Piet Kenmerk 14 Het proces stelt de beheerder in staat om acties te koppelen aan bestellingen door de klant Samenstel- len bestelling MustAkkoordOverleg 12-apr-2009 met Piet (de stakeholder!) Piet moet kunnen inspelen op de actualiteit 61.0Piet Het proces stelt de klant in staat om de diameter van een pizza te selecteren Selecteren pizza MustAkkoordOverleg 12-apr-2009 met Piet (de stakeholder!) De klant heeft de keuze uit diverse afmetingen van de pizza bodem 31.0Piet Kenmerk 8

10-maart-2011Qquest, Gastcollege PDRE aan HRO 4 Requirement De bestelling moet eenvoudig zijn voor klanten Bron Memo Piet 5-apr-2009 Nr 4 Versie 0.1 Proces Plaatsen bestelling Stakeholder Piet Prioriteit Must Status Concept Rationale De klant moet niet worden afgeschrikt door het bestelproces 90% van klanten die de website voor de eerste keer bezoekt, heeft binnen 3 minuten een bestelling geplaatst Overleg 12-apr-2009 met Piet (de stakeholder!) 41.0Plaatsen bestelling PietMustAkkoordDe klant moet niet worden afgeschrikt door het bestelproces Het selecteren van een product in de voorlopige bestelling vraagt gemiddeld drie muisklikken Overleg 12-apr-2009 met Piet (de stakeholder!) 71.0Plaatsen bestelling PietMustAkkoordHet bestelproces moet niet te lang duren Toepassen van ISO 9126: Bruikbaarheid Begrijpelijkheid Leerbaarheid Bedienbaarheid Inzichtelijkheid Overzichtelijkheid Kenmerk 12