1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS BEVEILIG UW WAGEN TEGEN DIEFSTAL IT materiaal vinden door de straling. Neem dus uw smartphones, tablets,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben zeker dat je dat nog niet (allemaal ) wist!!!!!!!! Er zijn enkele handelingen die je met je Gsm kan doen in noodgevallen. Heel handig om te weten.
Advertisements

Identiteitsverankering
Problemen in de melkweg
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
niets is zeker, dát is zeker!
Bedrijfswagens: een nieuwe fiscale regeling Vanaf 1 januari 2012 wijzigt de berekening van het belastbaar voordeel bij privégebruik van een bedrijfswagen.
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.
Techniek: Een Brug Te Ver
Hennekens Glasbedrijf Beek
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Bedreigingen en Beveiliging van uw computer Presentatie Clubmiddag 18 januari 2011 door Fred Houthuijs Amstelland Senioren ComputerClub.
Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.

Kapster Cynthia zwijnenberg Klas: 2b.
Paragraaf 3+4. Hoe kan het dat je besluit een nieuwe telefoon te kopen?  De mening van vrienden en familie  De eigen smaak en leeftijd  De financiële.
Autisme en intelligentie
Peter Schwartz The art of the long view stappenplan
Tekenen.
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Wat is dat eigenlijk.  Bij een normale setup wordt van de gebruiker interactie gevraagd.  Moet het een volledige setup zijn, of mogen er delen worden.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
OM OVER NA TE DENKEN.
Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.
PC INSIDE OUT Door: Diego Duinkerke Rodney de Visser.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Oud worden in deze tijd..
Dit is verbazingwekkend nauwkeurig!!!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Het opbouwen van een data base
In gesprek Naast de online enquêtes zijn we dit jaar ook gestart met klantenpanelavonden. Dit heeft voor ons veel mooie inzichten, verklaringen en bruikbare.
DAG De tijd die de aarde erover doet om één volledige beweging om zijn as te maken. Dit is 23 uur en 56 minuten óf De tijd die ligt tussen twee opeenvolgende.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Opdracht 2 Mass Customization
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Vestigingsplan Busra, Afrah, Sharon en Wijdane.
Gemaakt door: Mike v/d Veen
Is dit onderzoek belangrijk? Is dit onderzoek onbelangrijk?
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
1 1 Phone Challenge Workshop Mbo niveau 3-4. l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Hoe werkt een tracker eigenlijk ? In de ruimte zijn 24 GPS satellieten die in een baan om de aarde draaien op een hoogte van 20 km. Deze satellieten.
LEVENDE OCEANEN Wat weten jullie al over de oceanen? Maak een mindmap en schrijf alles op! In de oceanen leven duizenden bijzondere diersoorten. Ook hebben.
Welkom.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
EIGEN WEBSHOP: ‘SIMPLE CAR’ Vandenbussche Bryan, 1 MEBD.
WhatsApp Buurtpreventie. Doel van een WhatsApp-groep 1. Bijdragen aan een veiligere wijk; 2. Samen een oogje in het zeil houden; 3. Melden van verdachte.
Jumbo elke dag beter Dennis Altenburg & Danny Vallinga.
Aida Lingerie Online Aida lingerie | Hengelo | Tel: http:// Marlies Dekkers StringMarlies Dekkers String:
BOEKBESPREKING EX2 Hagar Sakkaki 4TSTW. Beschrijving boek : Titel: ‘Dansen op de vulkaan’ Auteur: Floor De Goede Verschijningsdatum: 2012 Uitgever(s):
Navigatie Om ergens naar toe te gaan moet men de weg wel kennen.
Toekomst van de autonome voertuigen
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Zaquino.
Transcript van de presentatie:

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS BEVEILIG UW WAGEN TEGEN DIEFSTAL IT materiaal vinden door de straling. Neem dus uw smartphones, tablets, draagbare computers en ook waardevolle papieren mee! Staat de wagen buiten, en liggen de sleutels binnen.Met de adequate apparatuur, kunnen dieven dit latente signaal tussen wagen & sleutels versterken, en zo de wagen ontsluiten. Dit kan belemmerd worden door het signaal v/d sleutel te verhinderen door het in een zilverpapieren pochette of dgl te steken, nl 4-lagig dik huishoud zilverpapier

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS Er zijn veel verschillende soorten auto alarmen en inbraakbeveiligingssystemen op de markt, van de meest eenvoudige tot de meest gesofisticeerde modellen. Hoe lang duurt het om je wagen te kraken ? Wat je kunt doen om je wagen in eerste instantie te beveiligen hebben we inmiddels meegegeven in enkele eenvoudige inbraaktips. Maar we weten allemaal dat in dit hoogtechnologische tijdperk een auto stelen makkelijker is dan ooit. Vandaag gaan autoraampjes open en dicht met een druk op de knop en ook de motor wordt door elektronica gestuurd. Potentiële dieven worden daar niet door afgeschrikt. Alles wat je nodig hebt om een auto te jatten, van apparatuur tot software, is immers online te koop op veelal buitenlandse sites. Een auto voor 100 % beveiligen is niet mogelijk, maar met de wetenschap in het achterhoofd, dat een gemiddelde dief zijn inbraakpoging staakt na vijf minuten kunnen we wel aan de slag. Hier volgen enkele extra beveiligingstips om je wagen te beschermen.

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS auto alarmen en inbraakbeveiligingssystemen De anti diefstal systemen: betaalbaar én zeer zichtbaar De meest verspreide anti diefstal systemen zijn ook de goedkoopste die u op de markt kan vinden. Merk echter op: goedkoop wil niet altijd zeggen minder efficiënt. Zelfs al gaat het om een goedkope diefstalbeveiliging, de dieven worden er aardig door ontmoedigd. Waarom? Omdat ze simpelweg zichtbaar zijn. We onderscheiden twee soorten anti diefstal systemen: Het stuurslot: dit slot blokkeert het stuur van uw wagen waardoor uw auto niet verplaatst kan worden. Bij sommige modellen wordt ook een pedaal vastgezet. Voor nog meer beveiliging raden we u aan het meest robuuste model te kiezen. De wielklem: deze klem wordt aan een wiel vastgemaakt. Misschien is het niet de makkelijkste methode, maar ze blijkt wel efficiënter te zijn dan het stuurslot. Elke methode heeft haar voor- en nadelen. Alvorens te beslissen is het belangrijk de pro’s en contra's tegen elkaar af te wegen. In beide gevallen kiest u best voor een opvallende kleur. Hoe meer zichtbaar... hoe minder aantrekkelijk voor de dief.

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS auto alarmen en inbraakbeveiligingssystemen Het auto alarm: Naast de anti diefstal systemen bestaat er ook het auto alarm. De sirene van dit alarm gaat af als: een portier geforceerd wordt het startmechanisme in werking wordt gesteld uw wagen verschillende schokken ondergaat uw wagen getakeld en meegenomen wordt Dankzij uw afstandsbediening of uw draagbare telefoon wordt u hiervan op de hoogte gebracht, naargelang de gekozen opties. Sommige systemen gaan zelfs over tot het volledig immobiliseren van uw voertuig. Bij sommige modellen kan u het alarm vanop afstand laten afgaan. Praktisch als u een verdacht individu rond uw wagen ziet rondhangen.

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS auto alarmen en inbraakbeveiligingssystemen Geolokalisatie dankzij uw smartphone Het neusje van de zalm in de wereld van de alarmsystemen is zeker de geolokalisatie Deze diefstalbeveiliging kent een groeiend succes. Het principe is eenvoudig: dankzij een GPS systeem (geofencing) of een ingebouwde GSM chip beschikt uw wagen over een geolokalisatie systeem. Aan deze methode hangt wel een prijskaartje, reken algauw op 1000 Euro.

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS auto alarmen en inbraakbeveiligingssystemen Opgelet: naast de autodiefstallen is ook het aantal diefstallen van voorwerpen uit wagens niet meer bij te houden. De eerste reflex als u uw wagen achterlaat: verwijder alle waardevolle spullen uit uw wagen. Verstoppen heeft geen zin: de dieven kunnen IT materiaal vinden door de straling. Neem dus uw smartphones, tablets, draagbare computers en ook waardevolle papieren mee! Laat de ruiten graveren. Autodieven die hun buit willen verkopen, moeten eerst investeren in nieuwe ruiten en haken af.

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS auto alarmen en inbraakbeveiligingssystemen ANTI- EN NADIEFSTALSYSTEMEN VOOR VOERTUIGEN 1. BVVO ERKENDE ANTIDIEFSTALSYSTEMEN (VVI, VC, VV2 EN VV3) VV1 belet het starten VC1, een variant voor zware voertuigen VV2: startonderbreker met sirene VV3 belet dubbele installatie 2. DOOR BVVO ERKENDE NADIEFSTALSYSTEMEN (CJ0, CJ1 EN CJ2) CJ0 detecteert CJ1 „vertraagt” dief CJ2 lokaliseert en brengt voertuig tot stilstand

1 dag niet 2015 Buurt Informatie Netwerk LIEZEBOS VRAGEN ??