EASY CLEAN UP B.V UW PARTNER IN AFVAL MANAGEMENT OP DE BOUW EEN SCHOT IN DE ROOS.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kwaliteit van leven voor ouder wordende mensen en de betrokkenheid van familie Zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen met een verstandelijke.
Advertisements

“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
Informatieavond personenzorg
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Model RI&E Sociale Werkvoorziening
Afval sorteren een vak apart. Bouw en sloopafval Eigen specifiek verhaal •grote tonnages (8 tot 10 miljoen ton) •diversiteit van het afval.
De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
Advies AO Wielerbond De Euromasters
Succes met BIM in de praktijk
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Filmpje voor servicedesk
Dinsdag 4 april 2017 Bedrijfspresentatie Clean Concepts B.V.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Ruimte voor Ruimte Noord-Holland LTO NOORD ADVIES EN LTO VASTGOED WERKEN SAMEN AAN EEN NIEUW PRODUCT.
Tuin en Timmer management
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Middenmanagement in positie VO Congres 2013
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Gescheiden Inzameling STImuleren
Programma Verenigingsondersteuning Almelo
Welkom Informatieavond subsidies.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
StartSheet voor bij binnenkomst publiek.
procedures Duo werkplannen Viag 2010
Minor Financieel advies en ondersteuning Verzekeringen, week 6 bedrijfsverzekeringen W.H. Korthouwer Week 5 Zorg-en inkomensverzekeringen.
TOOLBOXMEETING WERKEN MET KWARTSSTOF.
De afvaldetectives op bezoek bij McDonalds
TOOLBOXMEETING WERKEN LANGS DE OPENBARE WEG
Veiligheidskleding Toolboxmeeting docent Annelies van Remmerden.
Module I Informatica Dhr. C. Walters. Het belang van informatie Gegevens  Informatie  Besluitvorming Gegevens = Data, Raw Material Informatie = Gegevens.
MVO- maatschappelijk verantwoord ondernemen
“practical advice that works” Drs A.D. van Buuren Tel:
Toolboxmeeting VCA Veldwerk algemeen; Waar heb je mee te maken?
1 MET GEDEELDE KRACHT Symposium Bindkracht / GIPSO.
Gameplan parkeergarage zelfsturende auto’s. Met wat? 2 Parkeergarages om de 2 gebieden Den Haag en Rotterdam te faciliteren Per parkeergarage zijn er.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
H7 Organiseren.
ARBO.
Duurzaam voor Charlie 2015 Duurzaamheid verankeren in onze bedrijfs DNA/cultuur.
Infosessie: Welkom! Artikel 60 OCMW-wet Nele Goffin & Abdullah Ciçek Beveiliging aan OCL-tarief Erwin Rousseau.
VvE Beheer. Wie zijn wij Landelijke organisatie; Platte organisatiestructuur; Uitgebreide technische kennis van zowel installatietechnische, bouwkundige.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
Aco woningen verwarmen en koelen met gratis aardenergie Björn Van Tomme Aannemer/bouwpromotor Bewoner actieve woning met energieplafond.
Landelijke Beroepsvereniging Coördinatoren vrijwilligerswerk Corry Baarsma, lid van bestuur AGORA Regiocoördinator vrijwilligerswerk bij grote zorginstelling.
Universiteit Leiden 1 Een eerste kennismaking met Veiligheid Arbo- & Milieudienst Wiskunde en Natuurwetenschappen (AMD)
Seminar asset management provincie Noord-Holland Grip op beheer en MEER Asset management in de gemeente Houten 4 maart 2015.
Presentatie. Wie zijn wij? Sun & Wind energy solutions B.V. Geschiedenis Vestigingen CO 2 -neutraal Project: Benut je ZON.
Shanks en Avalex De grondstoffenleveranciers van de toekomst.
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Veiligheid heeft binnen Gasunie de hoogste prioriteit; het vormt de basis van onze.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
1 Gemeente Rijkevorsel: K : Wegen- en rioleringswerken in Looi – Looiweg - Smeel 14/06/2016.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Veiligheid heeft binnen Gasunie de hoogste prioriteit; het vormt de basis van onze.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa
 Assortiment  Esco tanden Tandsistemen Slijtplaten Bouten bussen haken Hardox platen op maat gesneden Mangaan messen Hardox messen op maat gemaakt.
Partners For Preventive Risk Management. Partners for Preventive Risk Management In een werkomgeving waarin geen enkele werknemer zich van iets of iemand.
Hoe is dat geregeld en hoeveel afval komt er vrij?
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
B-VCA / VOL-VCA © PBNA. Niets uit deze presentatie mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PBNA.
  Verzorging van ouderen in de thuissituatie. Waar lopen wij als verpleegkundige tegenaan?
Goederenstroom en voorraadbeheer
Werken in een arbeidsorganisatie
Goederenstroom en voorraadbeheer
GEZOND EN EFFICIENT MONTEREN VAN GIPSPLATEN
Customer service & Relatiemanagement
Transcript van de presentatie:

EASY CLEAN UP B.V UW PARTNER IN AFVAL MANAGEMENT OP DE BOUW EEN SCHOT IN DE ROOS

Wie zijn wij? Wij zijn een organisatie van plus minus 100 mensen. Logistiek direct alles voor u geregeld vanaf ons kantoor. Onze binnendienst is dagelijks bereikbaar Onze afdeling verkoop staat voor u klaar.

1.Bouwplaatsmanagement 2.Afvalagent 3.Handyman / voorman 4.Bouwopruimers 5.Betonafwerker 6.Verkeersregelaar 7.Liftboy 8.Glazenwasser 9.Koffiedame 10.Keetonderhoud 11.Aanpiccelateur 12.Verzorgen gehele schoonmaakoplevering 13.Levering van alle benodigde materialen 14.Nieuw! Containerservice Wij verzorgen al uw diensten op de bouwplaats

Wat kunnen wij voor u betekenen op de bouwplaats. Wij verzorgen voor u het totale afvalmanagement op de bouwplaats inclusief het afvoeren van de containers Een schone bouw is efficiënt en veilig Onze mensen zijn hier speciaal voor opgeleid. Kostenbesparend Innovatief

Easy Clean Up BELEID OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID EASY CLEAN UP BV WERKT VOLGENS DE VCA VEILIGHEIDSRICHTLIJNEN VEILIGHEID STAAT HOOG IN HET VAANDEL! ONS BEDRIJF IS VCA GECERTIFICEERD ONZE V&G COORDINATOR GEEFT INSTRUCTIES AAN HET PERSONEEL WIJ HOUDEN TOOLBOXMEETINGS REGELMATIG VINDEN ER WERKPLEK INSPECTIES PLAATS WIJ INFORMEREN U OVER ONZE BEVINDINGEN

Hoe werken wij? Indien gewenst, kunnen wij u advies op maat geven. Wij maken de afspraken met de uitvoering. Wij werken volgens de veiligheids- richtlijnen en zijn VCA gecertificeerd. Wij zorgen voor de juiste inzet en hoeveelheid aan mensen. Wij begeleiden het werk tot de oplevering.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen Elk personeelslid beschikt over zijn persoonlijke werktas met daarin een verplichte uitrusting van de PBM’s. Deze wordt standaard aangeleverd met: helm handschoenen werkschoenen Werkkleding indien gewenst stofkapje / kaplaarzen / oordoppen Afhankelijk van de werkzaamheden heeft men beschikking over : Klein handgereedschap hamer / koevoet / schep

Wij zorgen voor het verwerken van de afvalstroom! Wij leveren GRATIS rolcontainers en kantel systeem. Wij plaatsen containers tegen het scherpste tarief in Nederland Wij zorgen voor de gehele organisatie op uw bouwplaats!

Goedkoopste Afvalcontainers van Nederland Besparing zowel tot 40 % All-in prijs indicatie 06 m³ 10 m³ Bouw & Sloop € 115,00 € 170,00 Hout € 55,00 € 70,00 Puin € 55,00 € 65,00

GRATIS KWALITEITSMEDEWERKER Ter ondersteuning van de werkzaamheden op de bouwprojecten. Houdt geregeld controles in samenwerking met V&G coördinator Direct aanspreekpunt GRATIS ondersteunende taak

Meewerkende voorman. Centraal aanspreekpunt Afvalbewaking (ook van onderaannemers) Afvallogistiek Opruimers aansturing Bouwplaats coördinator …..

Diversiteit Bekend met concept Ervaren opruimers In bezit van VCA Uitgerust met veiligheidsmiddelen Transport tot aan het project Bouw opruimers ……..

Meest voorkomende afval op de bouw. Bouw- & sloopafval Schoon puin Gemengd hout Plastic Papier IJzer Restafval Afvalsoorten ……

Niet gesorteerd is betalen voor lucht transport Niet betalen voor lucht transport ….

Gescheiden bij de bron Klein verzamelen – Sorteren – zo groot mogelijk afvoeren Gebruik van de juiste materialen en specifieke rolcontainers Gesorteerd opruimen.....

Gelooft u het niet??? Zo gaat het nu... Heel zwaar en veel werk Kost veel tijd

Kantelsysteem… Hulpmiddel om gevulde rolcontainers te legen.

Kruiwagen vs Rolcontainer ± 50 liter660 liter Elk keer naar afval bakkenEen keer in zoveel tijd Groot afval wordt met de handen naar de bakken gebracht Groot afval kan ook afgevoerd worden Wachttijden bij liften Lift in gebruik door opruimer Bouwmedewerkers wachten op lift Kan na werktijden naar beneden Reductie lift gebruik door opruimers Reductie wachttijd voor bouwmedewerkers Sorteren is moeilijk, alles in een of apart afvoeren. Sorteren op de bron, rolcontainers voor diverse soorten afval Arbeidsintensief (ARBO)Licht in gebruik Kostenbesparend

Grofzuiger voor de bouw Gezond en ergonomisch Stofvrij voor derden Kwaliteit ARBO Zuigen i.p.v vegen ….

Samenwerking met win-win situatie