© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› Metsä Tissue steunt hierbij op 80 jaar ervaring in productie en verkoop van hoogwaardige vetbestendige papieren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Open Bedrijvendag 6-7 oktober
Advertisements

Hulp voor de bakker bij het kiezen van zijn gist. Verder.
Vakschool van het toerisme en voedsel en de smaakindustrie “Sv. Sv. Kiril i Metodii”- Momchilgrad, Bulgaria Levenslang leerprogramma Sector “Leonardo da.
ECHT DOELTREFFEND ! MUGGEN BESTRIJDEN
GfG ® Ook uw gemoedsrust verdient vakantie! Voyages réservés, voyages assurés !
Bedrijfskolom Handboek
Uw klant is méér waard dan u dacht. Uw relaties zijn méér waard dan u denkt.
Zuivelproducten en Eieren
Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan.
Onity Advance by SELLOX
1 E-Blokart Ontwerpmethodologie 2006 Jens de Boer Karen Warnier Michaël Raets David Zimmer Robin Lataire.
De Rosep Hotel Restaurant Feesten en partijen Vergaderen.
Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?
Horeca en ecologische foodprint
Workshop 3 Hoe bepaal ik als ondernemer mijn niche?
Storecheck en consumentenonderzoek
De Natuurwinkel Kernwaarden Imago Doelgroep
Projectgroep: CM³-K (groep 14)
“Packaging Your Future”
Papayediner.com Chocolatework.com. Warme desserts kunnen; Batter gebaseerd – Pannenkoeken & Beignets. Spons gebaseerd – Gebakken & gestoomde sponzen.
Inhoud Ondervoeding SNAQ65+ Tussentijdse verstrekkingen Afronding.
GMP en HACCP in school restaurant School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
SILVERPAINT+® HET BESTE MERK VOOR AL UW BUITENWERK
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
GASTROLINER Waarom nog langer schrobben en schuren ?
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Gezond eten Koolhydraten plm. 55% Vetten maximaal 35%
Het concept “READY WHEN YOU ARE” Gamma vers voorbereidde producten
Vakverdieping 2014 D. Van Beek J.J. Collijn J de Vré.
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Spijsvetten en suiker.
V&F S. BOUWENS OPDRACHT 3 Joris Vossebeld MATERIAAL CONTRAST 1 De iPhone 6 en 6 Plus komen terug met een design dat aluminium aan de achterkant.
"Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '. Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant.
Catherine Ulenaers, Laura Van Baelen, Merel Van Praet, Hanne Kerckhofs
Basisboek Marketing Hoofdstuk 11 Product.
‘Hoge Energiebesparing op gas’
Creatieve dakbeglazing, unieke daglichtsystemen voor platte en hellende daken T brochure
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
TR90 ® Verander uw leven in 90 dagen. Meer dan een DERDE van de volwassen Europeanen heeft momenteel overgewicht Situatie in de EU
Introductie sportvoeding
Positionering SEACRET SPA Catherine, Janne & Tessa.
Molenwater SG Middelburg
Sierra Leone $ 530 per hoofd Amerika $ H OE KOMT ECONOMISCHE GROEI TOT STAND ?
Gewoonten rondom voedsel Wat kom je tegen?. Pak ‘m beet..  100 jaar geleden at je in Nederland aardappelen, groenten en als je ‘t rijk had soms een stukje.
Opdracht: voeding Koen en Michiel mensen bewust maken om milieuvriendelijker te eten.
Doel marketingmix is behouden en vergroten van marktaandeel.
HACCP.
KNVI Congres Introductie BI.
2 Het geheim van uw diervoeder
Presentatie ‘t Ronde Energiebesparing
Energie-efficiëntie keukenapparatuur
Wat is uw kleur?.
Doelen Leerlingen kunnen benoemen wat USP’s zijn Leerlingen gaan in groepsverband actief aan de slag met het de uitwerking van hun productconcept. Periode.
Duurzaamheid voedselketen.
Thema 3 mijn school Week 3.
Les 2 Onderwerpen: Wat lees je op de verpakking?
Labels Hoe kan ik eenvoudig duurzame producten aankopen?
Waarom verpakken? Kwaliteitsbehoud houdbaarheid.
Voeding Kenmerken van voeding.
Duurzaam ondernemen.
Wat wil onze klant vandaag
Waarom verpakken? Kwaliteitsbehoud houdbaarheid.
Trends in voeding.
Voedsel bereiden.
Voerproductie Blok 3 Week 2.
Waarom verpakken? Kwaliteitsbehoud  houdbaarheid.
H5: Voerproductie en verpakking Niveau 3 en 4
Transcript van de presentatie:

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› Metsä Tissue steunt hierbij op 80 jaar ervaring in productie en verkoop van hoogwaardige vetbestendige papieren en kwaliteitsvol bak - en kookpapier … Metsä Tissue lanceert een nieuw merk voor bak- en kookpapier Het SAGA kookpapier Baking & Cooking

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, de innovatie Verdere ontwikkeling van het klassieke bakpapier hittebestendig tot 220°C Gecertificeerd voor het contact met levensmiddelen + kookvast + Vetvrij + extra sterke dubbelzijdige anti-aanbaklaag + aromabescherming + gemakkelijk te manipuleren Pluspunten voor het milieu biologisch afbreekbaar en composteerbaar Geproduceerd met weer aangroeiend onbewerkt hout uit duurzaam beheerde bossen voldoet aan de eisen van het milieulabel Noorse Zwaan

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› voorbereiding & bewaren bereiding serveren SAGA kookpapier, het multitalent voor professionals Uw hulp voor vele processen:

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, het multitalent voor professionals Verschillende kookprocessen koken stomen bakken braden gratineren (hete lucht) Zeer nuttig voor voorbereidende processen panklare voorbereidingen, verdeeld in porties

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, het multitalent voor professionals Individueel hulpmiddel tussentijds bewaren, vers houden / invriezen in porties uitrollen van deeg en glazuur creëren van taartsjablonen efficiënt raspen

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, voor professionals Garen in kookpapier geeft hogere kwaliteit aan uw gerechten omhulsel beschermt het aroma, gerechten winnen duidelijk aan smaak voorzichtige bereiding leidt tot geringer verlies van mineralen en voedingsstoffen verbeterde textuur & consistentie van de ingrediënten vetvrij / met minder vet koken zorgt voor gezondere voeding Voordelen:

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, voor professionals Nieuwe manieren van serveren - "Eatertainment" voor gasten direct serveren van de stoomgaarzak of in het pakje "en Papilotte", een gegarandeerd hoogtepunt voor gasten ► de volle aromakick direct aan tafel ► grappige charmante presentatievorm, een culinair cadeau om uit te pakken Voordelen:

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, voor professionals Voorbereiding gerechten goed gepland & ingecalculeerd panklaar voorbereide porties zorgen voor planningszekerheid minder vocht- en gewichtsverlies bij de bereiding zorgt voor productzekerheid geen aangekoekte korsten op bak- en GN-platen voor minder afwas en minder slijtage van het keukenmateriaal eenvoudige hantering voor goede procesintegratie Creëren van meerwaarde, door nieuwe creatieve kookmethode voor alle gaarprocessen serveren in unieke presentatievorm Voordelen:

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA kookpapier, voor professionals Ecologisch geweten eenvoudige & milieuvriendelijke afvalverwijdering Alternatief voor aluminium- of vershoudfolie Zorgt voor onderscheid door kwaliteit en uitzicht van uw gerechten (showeffect bij het serveren in kookpapier) Voordelen:

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA producten voor professionals Premium kwaliteit in aantrekkelijke "look and feel" …praktische verpakkingen in efficiënte afmetingen

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› SAGA assortiment

© Metsä Tissue Oyj ı 2011 / gdr / Pagina ‹Nr.› Let’s go for SAGA! SAGA kookpapier, een papier met een trendy fascinatie voor de internationale keuken.