Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak www.suzenzo.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

MAN ZIJN !!!! Waarom is het fantastisch een man te zijn ???
Naam:Ilijse berends. Het gaat over de nagelstudio.
Schoonheidsinstituut Korbeek-Losestraat 62B Bierbeek
Ik doe mijn spreekbeurt over de orka
Wat brengt 2014?.
n Leo presenteerd De voorstelling loopt vanzelf verder
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
tattoo tatto + + +veelgestelde vragen over tatoeages+ + +
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
VALKPARKIETEN HOBBYKWEKERIJ
Lifestyle-bladen voor de vrouw
Maak van Dyslexie je gaven. In plaats het te zien als een handicap
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Hoe jij de perfecte nagels krijgt
Weer zo‘n zware dag vandaag … ?
Er zal altijd iemand... REM: Everybody Hurts..
Blijf bij mij Jolink.
Muziek : Bert Kaempfert Morgen
Techniek en gezichtsbedrog
Wat maakt het leven zinvol?
Gedachten bij het ouder worden.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
SISO Deurne Korte kapsels.
Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten.
Mooi scheppingsverhaal...
Kunst omdat het moet… Mijn Droomhuis Bianca Niessen MV1C
Stoffen en hun eigenschappen
Olle en de windmolens.
Kleur Begrippen klas 1 t/m 3.
Een tekenles over:.
Gezichtsbedrog? Klik voor vervolg..
ontvangen pps van Betsy
Techniek en gezichtsbedrog bovenbouw Montessorischool Stad
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Muziek van: Ramses Shaffy & Liesbeth List
Creatie « Cheyenne ».
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Muziek : Vangelies - Metallic Rain
Het opbouwen van een data base
en mooie plekjes in Bokrijk
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Muziek: Boudewijn de Groot
Door te denken, te hopen en te geloven, kom je vaak het grote verdriet te boven. Muziek : Helmut Zacharias – Tanzen Möcht’ Ich.
Natuurkunde Paragraaf 5.1 & 5.2 Gemaakt door: Martijn van den Berg
Are you ready to meet the Bridegroom? Ben je klaar om de Bruidegom te ontmoeten? ZONDAG 16 AUGUSTUS - VINEYARD AMERSFOORT.
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
Rineke Dijkstra, strandportretten (1992 – 1994)
WEBSHOP MoodyNails Sofie Van den Nouweland MEB / Groep D.
KLEDINGCOMMISSIE Welke eisen stellen we aan het tenue? Kleuren, logo, vormgeving Pasvorm Prijs/kwaliteit Aankoopgemak Kledingsoorten Baan wedstrijd pupillen/jeugd.
Welkom bij het eerste huwelijksbureau op het net !! In deze presentatie is het mogelijk om de vrouw te vinden die vanaf nu uw dagen zal kleuren. Contactbureau.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
God maakte in het begin alles.
Kijk hoe het groeit ! Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Wat mensen doen Daar kun je niet van op aan Noodmaatregel: fiets op slot Wat mensen zeggen Daar kun je ook niet van op aan Noodmaatregel: de eed De eed:
Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Basketbal Powerpoint Isa en Rand. De bal van basketbal Je hebt verschillende kleuren. Zoals oranje met zwarte strepen of blauw met witte strepen. Soms.
Kleur….
een raadseltje voor Sinterklaas en Zwarte Piet
Zo maak je je huis verkoopklaar met styling Je kent het vast wel: even op Funda kijken en voor je het weet ben je een paar uur verder. Vooral de stijlvol.
Annick, Amber, Ilsa en Melanie
Ricky Seinstra & Mirre Dollekens
3.2 Zien 1ste klas.
Dit was Piet Mondriaan. Hij is een hele beroemde Nederlandse schilder
BASISCURSUS KLEUR BASIS KLEUREN.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Transcript van de presentatie:

Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak

Beauty Trends Van alle beauty trends die we komend seizoen zullen gaan zien, verdient de Nagellak/Gellak het om apart in het zonnetje gezet te worden.beauty trends Experimentern op de nagels is helemaal HOT! Lakken van je nagels de meest simpele manier is om verzorgd en stijlvol voor de dag te komen. Wat de nagels betreft zijn er aankomend seizoen een paar algemene trends, los van de kleur die je er uiteindelijk opsmeert. Zo nemen we, voorgoed afscheid van (te) lange nepnagels en zien we daarvoor in de plaats korte, rond gevijlde nagels. En stuk chiquer én praktischer. Daarnaast kun je variëren met de mate van glans op je nagels. Van super mat tot hoogglans. Benieuwd welke kleuren je aankomend seizoen naar hartelust kunt smeren?

Een blauwtje lakken Blauw is Hotter dan hot aankomend seizoen. Niet alleen voor onze kleding, ook op beauty gebied voert blauw de boventoon. Van lichtblauw tot bijna zwart; we smeren alle kleuren blauw op onze ogen of nagels.

Smeren met zwart & wit De combinatie zwart & wit is niet nieuw, maar dat maakt 'm niet minder mooi. We zien deze trend als het goed is terug in onze kledingkast én op onze nagels. Lak je nagels afgewisseld zwart en wit of trek zwarte strepen over je witte nagels.

Oogverblindende nagels De oplossing tegen een herfstdip? Glitter, glans en glamour! Of het nu om kleding met een flinke dosis metallic gaat of glanzende oogschaduw en nagellak. Ga voor subtiel nude met een glans of ga all the way met een duidelijke zilveren of gouden coating, zolang het maar glimt.

Nagels als juwelen De makkelijkste truc om er chique en stijlvol uit te zien is een paar goed gelakte nagels, zéker als deze in de kleur van edelstenen zijn gelakt. Ga aankomend seizoen voor donkergroen, of diep paars en je bent helemaal on trend.

50 tinten grijs Ben je op zoek naar een nieuwe favoriete neutral? Dan is de kleur grijs jou keus! Van lichtgrijs tot bijna zwart; er is keus genoeg. Grijs is chique en stijlvol en kan met alles gecombineerd worden. Onmisbaar!!

Lady in red Rode nagellak raakt eigenlijk nooit uit de mode, geen kleur is zo klassiek en tijdloos als rood als het om nagellak gaat. Toch mag de kleur rood niet vergeten worden in dit rijtje, de grote designers lieten duidelijk hun voorkeur blijken op de catwalk. Anno 2015 combineren we de rode nagels met een net zo rood gestifte mond. Sexy!

Zoals je ziet kan er heel veel, maar zijn de hele lange nagels helemaal uit!! In plaats daarvan inderdaad een mooi gevijlde nagel voorzien van Nagellak of Gellak. Hopelijk heb je een goed beeld, van de aankomende trends van najaar 2015!