De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten."— Transcript van de presentatie:

1 Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten. Dit was in het boek Biologie voor Jou Thema 7. Ik liet voor de inleiding even het thema compleet los voor dat ik naar de inhoud ging. Ik ben van de mens wat toch dichtbij is, over gestapt naar andere dieren en dan planten. Het gaat hier even om uiterlijke kenmerken en dit is makkelijker te zien in deze presentatie. Door deze op een smartboard of beamer te presenteren houd je makkelijk de aandacht, en kan je indien nodig makkelijk terug vallen.

2 Inleiding Thema 7

3 Aantrekkelijke stem verklapt vruchtbaarheid vrouw
De stem van een vrouw wordt aantrekkelijker als ze vruchtbaar is. Op haar meest vruchtbare moment, is de stem ook het meest aantrekkelijk. Dit wees Amerikaans onderzoek uit. Volgens de onderzoekers bewijst het dat vrouwen inderdaad 'anders' zijn als ze vruchtbaar zijn.

4 Vele organismen veranderen tijdens de vruchtbare periode hetzij in uiterlijk of gedrag.
Kijk even mee naar de volgende organismen.

5 Tijdens de paartijd verandert het mannetje van kleur en krijgt dan een rode buik.

6 Tijdens de balts zet het mannetje zijn staartveren op tot een prachtige waaier. Daarbij komen het patroon van de ogen en de oplichtende kleuren goed tot hun recht.

7

8 Wat houdt vruchtbaarheid in?
Tijdens de vruchtbare periode kunnen organismen zich voortplanten. Deze periode is voor verschillende organismen weer anders. Wij zullen ons richten op de planten.

9

10 Hoe verloopt dit proces?


Download ppt "Als een goed voorbeeld van een ondersteunende factor vanuit de digitale hoek heb ik zelf een PowerPoint gemaakt voor het Thema Bloemen zaden vruchten."

Verwante presentaties


Ads door Google