proces =het verloop, de voortgang of de werking van iets bv. een genezingsproces, een leerproces koninklijk = wat met de koning of koningin te maken heeft.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

Het tweede werkstuk.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Leerlingenraad Leerlingenraad Laat je stem horen!!
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Het seminarie Waar ik aan denk? Jezus zei: Als je bidt, wees dan niet als de hypocrieten, die opstaan in de kerk en op de hoek van de straat, zodat iedereen.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
1. Jezus laat zijn wonden zien
Visie, missie en kernwaarden
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Koop een hond! Joske Vermeulen.
Doffe klinker woorden uitgesproken met s, geschreven als c
Woorden en tijd.....
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Discipelschap.
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Personages Peter Pan Kapitein Haak Tinkelbel De familie Lieveling
September 2013 Woord van Leven “We moeten niet liefhebben met de mond, met woorden, maar waarachtig, met daden.” 1 Johannes 3,18.
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
Afscheid van een vriend
Studie en opleiding Vrije tijd Groei en gezondheid Relaties
Woordpakket 10.
Woordpakket 9.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Boekbespreking van: Dewi vd Horst.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Zondag 1 Wat is jouw zekerheid in dit leven? Dat ik van Jezus ben
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
EEN UITSTAP NAAR BRUSSEL CENTRAAL Mijn klasgenoten en ik en L5E zijn naar BRUSSEL CENTRAAL met de trein geweest. Op 15/11/2013 zijn wij naar het museum.
Interpreteren van data
Met handen en voeten geloven 1
Mijn verjaardag..
Het Doekesjournaal Bij crea hebben we dramales gehad. Hierna volgt ons toneelstuk.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Ik ben christen In het Nederland van 2014 na Christus.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
dreigen = (iemand) bang maken voor iets dat vervelend is “Het gebouw dreigt in te storten.” “hij dreigde me alles te vertellen.” “De inbreker dreigt met.
Woordpakket 1.
De koning van de kikkers
DE POSTBODE.
Blok 6.
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
Volksuniversiteit Zwolle
Zinnen die doen nadenken !
In de lichtkring van het Woord Johannes 1: Woord van het begin God sprak: “Er moet licht komen” God sprak: “Er moet licht komen” Woord van de Schepper.
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
Resultaten Leerlingenenquête 2015
Rouw & Verlies Les 3.
automatisch praktijk tegelijkertijd kwijtgeraakt fantastisch universiteit elektrische vertrouwen technische volhouden historisch praktisch activiteit.
noch = en ook niet, en ook geen BV: “ze wilden eten noch drinken” verraden = klikken, oververtellen, verklappen Maak een zin! middellijn verraden verrassing.
Woordpakket 8.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Zoeken naar Constructies Jan Odijk DRONGO Taalfestival Utrecht,
aanwezigheid station veiligheid actie politie schoonheid advertentie prestatie operatie hoeveelheid moeilijkheid directie dankbaarheid vakantie informatie.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Terugkoppeling Werkatelier GGZ 8 december 2015 Meetinghouse Dordrecht.
‘tot in eeuwigheid zal Hij koning zijn’ Lucas 1:26-38 God maakt Maria tot zijn dienares Zo werd Gods Zoon de eeuwige koning.
Welkom op 3 jan. Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling: G. Lindenberg Organist: J. Tijssen Lezing: Matth. 2: 1-12.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …
5 DE LEERJAAR VERSIE 1 Woordpakket 6 Kijk goed en schrijf het woord. www. Sclera.be.
Don Quichot – Pablo Picasso Tableau Vivant. Don Quichot Het verhaal.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Transcript van de presentatie:

proces =het verloop, de voortgang of de werking van iets bv. een genezingsproces, een leerproces koninklijk = wat met de koning of koningin te maken heeft bv. de koninklijke familie, het koninklijk huis december = de 12 de maand van het jaar gruwelijke = akelig, verschrikkelijk, hevig… “Een gruwelijke filmscène” “Een gruwelijke hekel aan iets hebben” aanvankelijk = eerst, in het begin “aanvankelijk vond ik die broek niet mooi.” “Aanvankelijk vond ik hem niet aardig.” centrale = fabriek, hoofdbureau voor bereiding en verdeling van energie grondig = uitgebreid “Die pesterijen gaan we grondig onderzoeken.” vrijwilliger = iemand die werk levert omdat die dat zelf wilt, niet omdat het moet “Wie wil er beginnen”, Vraagt de juf. Jan steekt zijn vinger op, hij is vrijwilliger.” ongelofelijk = enorm, fantastisch,.. “We hebben een ongelofelijke vakantie gehad.” “Voor de toets wenst de juf ons ongelofelijk veel succes.’ merkwaardig = opvallend en een beetje raar, vreemd “Jouw gedrag deze week was merkwaardig.” december puntige precies citroen proces cijfer cirkel cel koninklijk gruwelijke aanvankelijk centrale centen grondig vrijwilliger centimeter winkelcentrum cinema ongelofelijk merkwaardige precies = nauwkeurig, met oog voor detail “Het is precies 9.00 uur.” “ ze lijken precies op elkaar.”

Woorden net als rustig(e) Woorden net als rustig(e) Woorden net als heerlijk(e) Woorden net als heerlijk(e) Woorden net als cent decemberprecies december cijfer koninklijk precies koninklijk vrijwilliger centrale gruwelijke vrijwilliger cijfer puntige cirkel citroen cel cirkel aanvankelijk gruwelijke grondig centen cinema centimeter ongelofelijk merkwaardige winkelcentrum proces cel citroen aanvankelijk centimeter grondig merkwaardige cinema centrale winkelcentrumongelofelijk centen

Vrijdag toets van dit woordpakket! Ik wens jou ONGELOFELIJK veel succes Vrijdag toets van dit woordpakket! Ik wens jou ONGELOFELIJK veel succes