Testresultaten van de Demo.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kortjakje Met korte uitleg.
Advertisements

Problemen in de melkweg
AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding.
door: Roderick Juffermans
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Eerste kennismaking met programmeren in RoboMind
Atari ! Ik speel KO, als je niets doet heb je nog maar één oog. Amai ! Ik ben dood. Ik gooi deze steen dan maar in dat kost je een hele groep Ik splits.
Projectgroep 2 Stefan van der Post Gert Jan van Putten Dion van Velzen
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Odin - VV De Meern Seizoen Zaterdag 15 december, typisch zo’n dag dat je je afvraagt waarom je voetbalt. Diep in december, wisselend weer,
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Informatica: Algoritmen
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Maurice kon maar 6% zien Maurice gaf ons uitleg over de slangen. Ik vind het knap dat Maurice het kan.
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
Bewerkt door Brent, Jaron en Mathias
Bewerkt door Jordy, Amélie & Ineke
Oefenen toonladder Met korte uitleg.
Hoedje van papier Met korte uitleg.
PO informatica SSD en Monitor
FWG CONTACTDAGEN 2009 VAN FUNCTIE NAAR MENS.
Onderwerpen workshop 2 Categorieën Blog pagina’s Meer met artikelen Hyperlinks Modules Gebruikersbeheer Joomla Workshop 2.
BEDRIJVEN SAFARI. Games Microsoft en Playstation ‘Rocket Riot’ Playstation Home; reageren op vraag naar attributen Rondleiding Spellen testen.
Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Rekenen groep 4.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
PowerPoint bij vaardigheid onderwijs voor de huisartsopleider op een paralleldag.  Anke ten Have april 2011.
Is de rechtsstaat in crisis?
Pizza’s!!!. 16 x 9 of 9 x 16??? Ik heb 16 dozen pizza’s, Elke pizza bestaat uit 9 punten, hoeveel pizzapunten heb ik in totaal? Hoe reken ik dat uit???
Mid Year Assesment Van Lon van Keulen Groep GDDA
Feedback vragen Studiemiddag Bacherlor College 29 januari 2015
Beeld & geluid designThis Abdirizak Duale Remy Jokhoe Tim Poot Jurjen van Zijl.
Feedback Wat Soorten Door wie
Paragraaf 1.2 De eerste mensen.
Gevorderde programmeer les
Menu. Beveiligings status: veilig SCA N menu Beveiligings status: veilig Scanning… 0 virusen gevonden. Druk op de X knop.
Bouw de hoogste toren Door Stef en Feline. inhoud Hoe hebben wij het gebouwd Wat vonden wij leuk hier aan Wat vonden wij hier moeilijk aan Wat voor materialen.
Zaalbriefing
AARDRIJKSKUNDE Hoofdstuk 2 – les 2. DOELEN HOOFDSTUK 2 - Je leert wat het centrum van Europa is; - Je leert dat je in Europa verschillende centra hebt.
Managementgame 4/11/2015. Vandaag Inleiding Marcel van der Lugt -Competentie/Leerdoel/Toetsing -Spelen van de game, wie, wanneer? -Tips van studenten.
Cases Kamprechter  4 groepen: personen  Iedere groep max. 4 cases  Oorzaak van situatie is niet belangrijk  Doel: discussie over mogelijke oplossing.
Klazine Verdonschot 7 november 2013 Masterclass 9: Blackboard optimaal inzetten.
Powerpoint presentatie.
Jean Schepers. Jean Schepers is een patiënt met chronisch hartfalen, reeds jaren door ons gekend. Wanneer hij voor de zoveelste maal is opgenomen in het.
Surpass instructie ICT&O. Startscherm Je krijgt een code, die je in het startscherm invult. Hier is die code ‘ABCD1234’.
Spelregels 2013 – 2017 Zie altijd voor laatste spelregels: Blijf voor correcties de nieuwsbrief goed volgen! 1.
Minecraft. Waarom ik Minecraft kies O Het is een spel dat ik vaak met vrienden of mijn zus speel op mijn playstation 3&4 of mijn computer.
Zelf een ruimte tekenen. Rechtsklik op een getal tussen de + en – – Pas de stap aan Of type de gewenste maat in en bevestig met enter of ga naar een.
Veerle Nuytemans, Sophie Traen, Robin Pellegrims, Peter Nelissen.
Sway.
Introductie Ontdek Nederland Een ‘locatie’
Hoe zien docenten de leeromgeving in
MO302B Noud, Ralf, Sanne en Lotte
Gevorderde EV3 PROGRAMMEER LES
Gevorderde programmeer Les
Sleutels, codes en aanwijzingen
Matteüs 5:1-16 Jezus zag heel veel mensen naar hem toe komen.
Gebruik digitaal schoolbord om lessen te presenteren
Titel van presentatie van training
Sleutels, codes en aanwijzingen
Titel van presentatie van training
Titel van trainingspresentatie
Hoe speel je de Pizza Game?
Uitleg voor tafeldienst U12 Novo Stars
In Gods rijk zijn de burgers vrij
Handleiding voor medewerkers Coimbee Toolbox versie 4.0
Transcript van de presentatie:

Testresultaten van de Demo. Brutus & Shanky Testresultaten van de Demo.

DE FILMPJES ZIJN TE ZIEN OP ONZE BLOG! Onze testpersonen: 4x 2 cmd/gmt studenten: Dairo Bosschart Dave Djoparto Steven Biharie Remy Jokhoe Stefan Sumaiku Steven Waltman Jurjen van der Zijl Abdi Duale DE FILMPJES ZIJN TE ZIEN OP ONZE BLOG!

Dus: Behoefte aan info/uitleg tijdens de game of een tutorial. Geen enkele testpersoon maakte gebruik van alle mogelijkheden en moves. Dus: Behoefte aan info/uitleg tijdens de game of een tutorial.

Alle feedback op een rij: Team 1. - jammer dat je geen wapens kunt oppakken - jammer dat je niet kunt blokken - stenen gooien mag sneller gaan - healen mag ook sneller gaan -survival mode is moeilijk voor beginners - menu's missen nog aankleding Team 2. healen is vrij moeilijk - pakken en gooien van stenen kan misschien onder 1 knop -jammer dat je geen wapens kunt oppakken direct vrij moeilijk (invoegen van tips of hints?) Team 3. - mogelijkheid om te slaan met stenen wat is nu de toevoeging van de stenen? - misschien is er een eenvoudigere besturing met slaan mogelijk Team 4. vijanden zijn sterk (je moet meerdere keren slaan) weinig tijd om te healen - healen gaat langzaam (en is gay)

Opvallendste resultaten: 1 team vond het jammer dat je niet kunt blokken. 2 teams vonden het jammer dat je geen wapens kunt oppakken. 3 teams hadden het over healen (te langzaam, te moeilijk en te gay). 3 teams hadden het over het gooien van stenen (en zagen hier het voordeel niet van).

Aanpassingen: Mogelijkheid om te blokken.

Aanpassingen: Healen.

Aanpassingen: Gooien van stenen.