Zultse zelfstandigen in de kijker 7 juni 2015. Doel De Zultse zelfstandigen in de kijker plaatsen via een gezinsvriendelijke fietstocht, gekoppeld aan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verslag wedstrijdcommissaris van een competitie- of bekerwedstrijd (Liga) Rapport du commissaire de match en competition ou en coupe (Ligue) EVC Vilvoorde,
Advertisements

Semester 8 Stage Informatie.
BBC Wytewa vzw Aanpak nieuw seizoen. Wat mag je van deze presentatie verwachten • Huidige situatie • Wie heeft zich huidig aangeboden om zijn.
Humane biomonitoring regio Menen Veldwerk.
INFORMATIEVERGADERING 15 juni 2011 BONU “Bornemse Ondernemers Nodigen Uit” op zondag 18 september 2011.
1 Info coaches seizoen september 2011.
Wat is Alpha? Alpha is een kennismaking met het Christelijk geloof die voor iedereen toegankelijk is in een ontspannen setting. Tien inhoudelijke wekelijkse.
Informatiebijeenkomst fusie Pegasus & VoCASA 21 en 22 mei 2012.
WUA Werknemers Uitvoering Asbest. In het recente verleden zijn er vanuit de sector meer en meer stemmen opgegaan voor een interne en externe vertegenwoordiging.
Hoe een aanvraag voor het bekomen van een certificaat voor de export van producten bestemd voor diervoeding indienen via internet? 1. Het geschikte certificaat.
Algemene vergadering Team Fortuna
Inschrijvingen Schooljaar Ingrediënten voor deze sessie Kinderen inschrijven met het scholenportaal Afspraken LOP – richtlijnen disfunctiecommissie.
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
Met de steun van Welkom. Inhoud 1.Korte voorstelling Ecolife 2.Ecodriving workshops 3.Ecodriving op evenementen 4.Stand van zaken 5.Toekomstperspectief.
Oproep Innovatie Brussel, 12 november 2013 ESF-Agentschap Vlaanderen.
Wat houdt deelname verder nog in ?
Informatie Optocht 2014 Vastelaovedzottelaand te houden op zaterdag 1 maart Organisatie: stichting karnaval “de Vastelaovedzotte”
Welkom Informatieavond subsidies.
Tussenstand 19 mei 2011 De laatste hordes. Overzicht Stand van zaken werkpakketten Wat blijft er nog te doen Stadia van implementatie Vragen.
Waar één + één meer is dan twee
Middenstandsvereniging Heusden-Zolder vzw heet u welkom
Welkom!.
Eurekas wedstrijd rond wetenschappen en technologie.
Onafhankelijk onderzoek ûnôfhinklik ûndersyk
Waarom? Alle ouders willen dat hun kind de beste kansen krijgt om goed te ontwikkelen in deze samenleving. Een goede ontwikkeling start al van bij de geboorte.
Van zorgen voor naar zorgen dat
FONDS VOOR EUROPESE HULP AAN DE MEEST BEHOEFTIGEN - FEAD April 2015.
2015 Opgemaakt: R.Cornelis Scheidsrechterscommissie Provincie Antwerpen.
Nieuw Gent Projectenatelier Stand van Zaken 12 januari 2015.
Floris Smits, Sven Damen en Josie Berkx. Inhoud Hoofdvraag Doelstelling Concept Plan van aanpak.
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Pedagogisch werken in de wijk Les 3 Kwartaal 1. Wat gaan we doen? Opdrachtformulering van Helma Plan van aanpak maken Onderzoeksvaardigheden.
26/11/2015 Algemene Statutaire vergadering. Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van
COVS Zuid II zaalvoetbaltoernooi 10 januari 2016 Sporthal ‘t Hout Mahoniehoutstraat 9a Helmond.
Infosessie Oproep Versterkt Streekbeleid 354. Versterkt streekbeleid Inhoud en doelstelling.
KKROVA goes KRAKAW RV ten laatste op do 06 Okt om 1800Hr tot zo 09 Okt na het ontbijt Boutique L'otel Oberża Sąsiadów.
Huiskamers van de Buurt, Amsterdam. Huiskamer van de Buurt Een collectieve voorziening in de vorm van dag(deel)arrangementen voor mensen met een beperking.
Historie 1e festival 12 april 2002Boogie Bar1100 bezoekers (uitverkocht) 2e festival 26 april 2003De Muzeval1350 bezoekers (uitverkocht) 3e festival.
Welkom in De Reehorst ! Informatie wonen, welzijn en zorg Verzorgings- en verpleegafdelingen Reehaven Treebord 19, 2811 EA Reeuwijk. Telefoon : 0182 –
De Afkoppeling Stappenplan Timing Wie betaalt wat? Zaken om mee te nemen Dhr. Beeckman.
Columbizpark Stand van zaken en beëindiging samenwerking.
Komt u zich ook presenteren? Open Dag Wijkplatform Oosterboer- Ezinge 24 september 2016.
Vlaamse NME-dag Natuur- en milieueducatie (NME) in Vlaanderen: een druppel op een hete planeet? Brussel, 20 oktober 2009.
NME-Overlegplatform Maandag 3 mei NME-Overlegplatform maandag 3 mei 2010 Agenda 1)Welkomstwoord voorzitter 2)Vlaamse NME-dag 18 november 2010.
ESPRITPRIJS OLS De bijzondere geest, 2014 Pim Janssen, Paul Roberts en Steven Vissers.
Centrumplan Schaijk Informerende presentatie ten behoeve van de stand van zaken en stappenplan in de voorbereidende raadsvergadering van 22 juni 2010.
RESTGROEP PROCEDURE. ALGEMENE CONTEXT De gecertificeerde opleidingen zullen op 30 juni 2016 afgesloten zijn De deelnemers die gewettigd afwezig waren.
Bent u van plan een evenement te organiseren in Hoogstraten of één van zijn deelgemeenten? Dan kan u hier terugvinden waar u op moet letten en of u een.
Informatie avond Phoenix 7 juli 2011 WERKEN op “Voederheil II” in Zeeland.
Gouden sponsoren.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Stichting Zaandamse Gemeenschap
AANBOD STARTERSLABO FASE 4
Loonse Dorps Kwis 23 september 2016 De Wetering
Rolf Winter 30 maart
De Pit en Overloon duurzaam
Schouwing en collectieve dialoog 21 april 2016
Administratieve Tijdlijn voor clubs
Strijken stuw Linne.
Presentatie stand organisatie OLS 2017
Marktconsultatie Krimpense Algeracorridor
WERKEN op “Voederheil II”
Murad Marketing Plan 1e semester 2018.
OMNISPORTKAMP 2019 : Organisatie van de VZW GEMEENTELIJKE WERKGROEP SPORT inrichting in samenwerking en met steun van de Stad Deinze   Wat en Wie?
Organisatie wedstrijdronde NK kanopolo
Bewonersavond Corantijn- en Paramaribostraat
department Educational studies
PROJECTEN.
NDC Goirle wandelt!.
Marketing in sociale media
Transcript van de presentatie:

Zultse zelfstandigen in de kijker 7 juni 2015

Doel De Zultse zelfstandigen in de kijker plaatsen via een gezinsvriendelijke fietstocht, gekoppeld aan een wedstrijd met vragen over een aantal ondernemingen Laagdrempelig : geen inschrijvingsgeld voor de deelnemers aan de ontdekkingstocht

Feedback inzake de reeds getoonde interesse Op 26/02/2015 zijn er: In Machelen -> 9 bedrijven In Olsene -> 9 bedrijven In Zulte -> 26 bedrijven Samen een 44-tal bedrijven die reeds geïnteresseerd zijn.

Start van de ontdekkingstocht Wanneer ? van tot uur Waar ? Drie startplaatsen, één in elke deelgemeente: – Machelen : ‘t Leiebolleke – Olsene : Forellenvisserij – Zulte : de Sporthal

Slotevenement Waar ? OC Olsene Wanneer ? Indienen wedstrijdformulieren ten laatste tussen en uur Prijsuitreiking : uur Er wordt gezorgd voor randanimatie

Wat ontvangt de deelnemer bij de start 1.Wedstrijdformulier 1.Per deelnemende zaak dient men een stempel te verkrijgen 2.Vragenlijst 2.Plan van Zulte met daarop de locatie waar de deelnemende ondernemingen kunnen worden bezocht

Wat doen de deelnemende zelfstandigen ? Jullie eigen zaak voorstellen volgens jullie eigen verbeelding – Rondleiding – Proeven/schenken product, gadgets – Brochures, foto’s – Informatieve stand etc…… Afzonderlijk of samen met een andere zaak De locatie waar men jullie kan bezoeken openstellen vanaf tot uur Zorgen voor een stempel met de naam van jullie zaak

Wat doen de deelnemende zelfstandigen ? Eventueel een wedstrijdvraag opstellen die éénduidig kan beantwoord worden met de informatie bekomen tijdens het bezoek aan jullie zaak Vrijblijvend, een product of cadeaubon schenken van jullie zaak voor de prijzenpot

Zelfstandigen met onvoldoende ruimte voor ontvangst publiek Hetzij samenwerken met een andere zaak Hetzij een stand opbouwen in het OC Olsene (vanaf uur)

Wedstrijd – geldige deelname Identiteitsgegevens duidelijk ingevuld Het wedstrijdformulier draagt een stempel van iedere deelnemende zelfstandige Wedstrijdvragen zijn beantwoord Antwoord op de schiftingsvraag

Prijzenpot De organisatoren voorzien een 3-tal prijzen: manden gevuld met producten, cadeaubons, gratis gadgets etc.. van de deelnemende zaken. Daarnaast zal de gemeente deze prijzenpot ook sponsoren met Zultebons.

Engagement deelnemende zelfstandigen Een duidelijk engagement via een inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier is online beschikbaar en in te vullen: Uiterste inschrijvingsdatum: 5 april 2015

Wat na 5 april 2015 ? Opstellen roadbook Deelnemende zelfstandigen informeren Laatste meeting wordt gepland in mei

Vragen ?