De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OMNISPORTKAMP 2019 : Organisatie van de VZW GEMEENTELIJKE WERKGROEP SPORT inrichting in samenwerking en met steun van de Stad Deinze   Wat en Wie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "OMNISPORTKAMP 2019 : Organisatie van de VZW GEMEENTELIJKE WERKGROEP SPORT inrichting in samenwerking en met steun van de Stad Deinze   Wat en Wie?"— Transcript van de presentatie:

1 OMNISPORTKAMP 2019 : Organisatie van de VZW GEMEENTELIJKE WERKGROEP SPORT inrichting in samenwerking en met steun van de Stad Deinze   Wat en Wie? Initiatie van verschillende sporten in samenwerking met lokale sportclubs en voor kinderen ouder dan 6 jaar (1ste lj) en tot max 14 j die in Deinze(Nevele) wonen/school gaan. Maximum aantal deelnemers = Wanneer? Van maandag 15 april tot vrijdag 19 april 2019 telkens van 9.00 tot uur. Er is opvang (1 EURO per dag van ma - do) van 8.00 tot 9.00 uur en van tot uur. Waar? De verschillende activiteiten (atletiek, turnen, vissen, volleybal, trampoline, judo, etc...zullen doorgaan in verschillende locaties waarbij telkens gestart en gestopt wordt in de sportzaal Oostboek. Op vrijdag is een uitstap voorzien met autocar naar Boudewijnpark met vertrek aan Sportzaal Oostbroek Nevele. Prijs? € 60 per deelnemer, vanaf het tweede kind uit eenzelfde gezin € 50. Indien opvang gewenst dient 1 EURO per dag per kind extra betaald te worden. Er is ook mogelijkheid tot warme maaltijd op de middag met drankje en dessert - 3 EURO per dag van Ma - Do . Wat meebrengen? Indien geen warme maaltijd: een lunchpakket en drankje. Voor allen eventueel twee tussendoortjes en vooral speelkledij en geschikt schoeisel voor sportzaal. Groepen ( deze indeling krijgt u nog) drie tot zes ( = 9 jaar tot 14 jaar) moeten fiets mee hebben op woensdag. Hoe inschrijven? Belangrijk: dit jaar enkel online mogelijk en om een inschrijvingsformulier aan te vragen: gaat u rechtsreeks via deze link naar het inschrijvingsformulier: dat u volledig moet invullen en verzenden. Indien dit niet lukt kan een naar versturen met enkel vermelding - “graag inschrijvingsformulier voor omnisportkamp 2019” en u krijgt dan ook de link waarop u kan drukken om toegang tot het inschrijvingsformulier te krijgen Na het invullen en verzenden van de inschrijving zal u een betalingsuitnodiging ontvangen . PS : De inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw uitnodiging tot betaling en de aansluitende uitvoering ervan. op naam van “De Werkgroep Sport Nevele” op rekening nr BE U kan op geen enkel andere manier inschrijven dan door gebruik te maken van het inschrijvingsdocument dat u via de link kan opvragen. Van zodra het maximaal aantal inschrijvingen wordt bereikt – zal het inschrijvingsformulier geblokkeerd worden.


Download ppt "OMNISPORTKAMP 2019 : Organisatie van de VZW GEMEENTELIJKE WERKGROEP SPORT inrichting in samenwerking en met steun van de Stad Deinze   Wat en Wie?"

Verwante presentaties


Ads door Google