De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rolf Winter 30 maart 2017 www.meedoeninlingewaard.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rolf Winter 30 maart 2017 www.meedoeninlingewaard.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Rolf Winter 30 maart 2017

2 Ondernemer Met Gezond Boerenverstand
Rolf Winter Ondernemer Met Gezond Boerenverstand (wij ontwikkelen digitale oplossingen in het sociale domein) Eén van de hoofdsponsoren van de Nederlandse Uitdaging. Lid van het Dagelijks Bestuur van Laborijn.

3 Meedoen in Lingewaard Meedoen in Lingewaard biedt inwoners van de gemeente Lingewaard met een laag inkomen en weinig (spaar)geld, de mogelijkheid om mee te doen met sport, educatie & cultuur. Meedoenregeling: declareren van onkosten tot maximaal € 100 per persoon. Kindpakket: aanvullend aanbod voor jongeren tot 18 jaar - in natura - in een besloten webshop (ter waarde van € 200 per jongere).

4

5 Kindpakket Het kindpakket wordt aangeboden via een besloten webshop. Deze is gevuld met producten en activiteiten van lokale verenigingen, stichtingen, winkeliers en ander bedrijfsleven. Het doel van de producten en activiteiten is gericht op meedoen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: sport lidmaatschap, muziekles, sportkleding of zelfs een dagje weg.

6 Aanmelden en producten plaatsen
U kunt zich aanmelden via Dit kan vanaf 3 april 2017. Na acceptatie kunt u zelf uw aanbod plaatsen en beheren. Met Gezond Boerenverstand helpt aanbieders bij het aanmelden en plaatsen van producten. Dit kan online, via telefoon of – indien noodzakelijk – persoonlijk.

7

8 Bestel en financieel proces
Een deelnemer plaatst een bestelling. De aanbieder en deelnemer ontvangen beiden een bevestiging. Op de eerste van de maand ontvangt de aanbieder zijn factuur. In de eerste week van de maand wordt direct uitbetaald.

9 Voorwaarden deelname Uw vereniging is gevestigd in gemeente Lingewaard; Uw vereniging biedt producten en/of activiteiten die passen bij meedoen; De verkoopprijs in de webshop is gelijk aan de reguliere prijs (of goedkoper); Uw vereniging doet minimaal 1 jaar mee; Deelname is geheel gratis.

10 Bedankt voor uw aandacht
Heeft u nog vragen?


Download ppt "Rolf Winter 30 maart 2017 www.meedoeninlingewaard.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google