Zingen Vers 1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Advertisements

Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
Zingen Vers 1 Jezus is mijn toeverlaat.
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
Zingen Vers 1 God in den hoog' alleen zij eer
Zang: Dominus exsultemus U bent ons toevluchtsoord geweest o Heer, van generatie op generatie.
GENADE in huis Kolosse
Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft.
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
Zondag 31 december Oudejaarsdienst.
Zingen Vers 1 Ik zing voor de Heer en ik prijs zijn gezag;
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. Groenleer.
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Welzalig hij wiens zonde is vergeven,
Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.
Vader Zoon Heilige Geest
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 O God, die droeg ons voorgeslacht,
Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte,
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Zingen Vers 1 De HEER regeert, bekleed met majesteit,
Zingen Vers 1 Wie op de HERE God vertrouwen staan als de Sion vast.
Zingen Vers 1 God, enkel licht, voor wiens gezicht
Zingen Vers 1 Ik sla mijn ogen op en zie
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
Zondag 28 juni 2015 middagdienst.
Vers 1 O God, wil aan de koning schenken uw recht en wijs beleid, wil hem, de koningszoon, bedenken met uw gerechtigheid. Laat hij uw volk besturen, Here,
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Zingen 1 Heilig, heilig, heilig! Heer, God almachtig,
Het is weer zover! De SOOS gaat weer van start! Wanneer: 18 september Hoe laat: Vanaf 21:00 Waar: In de SOOS van de kerk. Voor wie: iedereen vanaf 12 jaar.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate.
In deze dienst zal Prof. d' Assonville voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 47 : 1, 4 Schriftlezing: Deut. 31 : Psalm 90 Tekst: Deut. 31 : 6 Ps. 27.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS Deel 1: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Voorganger:Ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 7.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. J.B. Kamp
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J.B. Kamp Schriftlezing: Psalm 77.
31 december 2016: Oudejaarsavond
Medewerkers gezocht !! Voor de vakantiebijbelweek in de herfstvakantie zijn wij nog op zoek naar mensen die een handje mee willen helpen. Heb jij interesse.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. M.M.J. Verheuvel
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. M Dubbelman
(allen) Houd mij in leven, wees Gij mijn redding, steeds weer
Welkom in deze dienst Voorganger: prop. W. van Stuijvenberg
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Transcript van de presentatie:

Zingen Vers 1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen Psalm 90 Vers 1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen de zekerheid van allen die U vrezen. Geslachten gaan, geslachten zullen komen: wij zijn in uw ontferming opgenomen. Wij mogen bouwen op de vaste grond van uw beloften en van uw verbond.

Zingen Vers 2 Nog eer de bergen uit de baaierd stegen, Psalm 90 Vers 2 Nog eer de bergen uit de baaierd stegen, de aarde en de zee gestalte kregen, nog eer uw scheppend woord aan alle leven een wereld om te wonen heeft gegeven, God, zijt Gij God, dezelfde die Gij zijt, van eeuwigheid en tot in eeuwigheid.

Zingen Vers 3 O Here God, Gij wendt het mensenleven Psalm 90 Vers 3 O Here God, Gij wendt het mensenleven om het weer aan het stof terug te geven. Gij zegt: Keer weder, mensenkind, keer weder. Want duizend jaren, Gij ziet op ze neder als op een nachtwaak, zij zijn in uw oog gelijk de dag van gistren die vervloog.

Zingen Vers 4 Gij overspoelt de stervling met uw stromen. Psalm 90 Vers 4 Gij overspoelt de stervling met uw stromen. De jaren snellen ons voorbij als dromen. Wij zijn als gras, fris in het ochtendgloren, des avonds dor en alle glans verloren. Uw toorn, rechtvaardig God, doet ons vergaan. Uw gramschap overweldigt ons bestaan.

Zingen Vers 5 Heer, onze daden en hun loze gronden Psalm 90 Vers 5 Heer, onze daden en hun loze gronden zijn voor uw aanschijn niets dan schuld en zonde. Al wat wij heimlijk in ons hart omdragen doorlicht uw heiligheid - en wij versagen, want uw gerechte toorn verslindt de tijd, zodat ons leven als een zucht verglijdt.

Zingen Vers 6 Zeventig, tachtig jaren mensenleven, Psalm 90 Vers 6 Zeventig, tachtig jaren mensenleven, is dat, o Heer, om hoog van op te geven? 't Is moeite en verdriet. Och mocht het wezen dat wij U kenden naar Gij zijt te vrezen. Leer Gij ons zo te leven, dag voor dag, dat in ons hart de wijsheid wonen mag.

Zingen Vers 7 Wend U tot ons, keer tot ons weder, HERE, Psalm 90 Vers 7 Wend U tot ons, keer tot ons weder, HERE, hoe lang nog zult Gij uw gelaat afkeren? Schenk ons het morgenrood van uw genade, dan prijzen wij voortaan uw grote daden. Vergun uw volk, na jarenlange druk, nu vele jaren zorgeloos geluk.

Zingen Vers 8 Laat, Heer, uw volk uw daden zien en leven Psalm 90 Vers 8 Laat, Heer, uw volk uw daden zien en leven en laat uw glans hun kinderen omgeven. Zie op ons neer met vriendelijke ogen. O God, bescherm ons in ons onvermogen. Bevestig wat de hand heeft opgevat, het werk van onze hand, bevestig dat.