WK 2014 Prono SPELREGELS. HOE PUNTEN VERDIENEN Uitslagen poulematchen Uitslagen 1/8 e finales Uitslagen 1/4 e finales Uitslagen 1/2 e finales Wie gaat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Simultaan Tafelrondje
Advertisements

Doublet deel 1 – de basis.
Ga met je smartphone/PC naar het digitale wedstrijdformulier: www
Einde Definitieve bijdrage 2011 op inkomen 2008 Definitieve bijdrage 2012 op inkomen 2009 Definitieve bijdrage 2013.
Derycke Laurens Leerkracht 2 de interieurbouwer , BuSO De Kouter KORTRIJK.
Selecteren binnen de afdeling wedstrijdzwemmen 20 mei 2008 NDD.
Gaat u scoren met het WK-voetbal in Brazilië?. Hallo, wij zijn Scorito! Fijn dat u met ons wilt kennismaken. Scorito levert online sportgames op het gebied.
Seksualiteit: gave van God
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
5 HAVO informatie over het eindexamen April 2014.
Les 5: Als je wint, heb je vrienden
COMPETITIEREGLEMENT  De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag van 13:00 uur – 17:30 uur  Iedereen wordt 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
WK voetbal 2014.
Presentatie zaalhockey - seizoen 2013/14
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
Examen Vmbo Coornhert Lyceum
Goedemorgen.
De waarheid van Chocolade ﻙ. De chocolade zal jou leeftijd weergeven! Niet vals spelen!
5 HAVO informatie over het eindexamen
WK 2010 in Afrika. WK WK, wereld kampioenschappen 1 keer in de 4 jaar EK Europese kampioenschappen 1 keer in de 4 jaar.
Microsoft Word Liesbeth Van Raemdonck. Word openen Klik op de ‘start’-knop, links onderaan Klik op Programs Kies voor MS Word.
Terugblik jeugd VB Meldert 1 woensdag 01/06/2011 – 20u.
Spelregeltest Oliveo Handbal
The Horror House GEBASEERD OP WIPE-OUT EN FORT BOYARD.
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
De eerste keer …                                                                                                             
Instructie leerling- activatiecode
VERWONDERING. VERWONDERING start met waarnemen Wat klopt er niet aan dit plaatje?
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
27/11/2014 Algemene Statutaire vergadering. Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
De grote heide-KLASSE-quiz
8 Calella Rankingtornooien seizoen 2015 – 2016 Organiseert.
Initiatiecursus voor kandidaat-scheidsrechters - apr. 2013P.L. /G.F.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Uitgave oktober ’15 ©KNHB Nieuwegein, 28 mei 2015 Aanpassing opzet LK zaal.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Workshop verkiezing student-ondernemer 2014 maart/april 2014 Albert Kraaij Kamer ST 3.77 Tel
Quiz Deze quiz heeft 4 onderwerpen met elk 4 vragen. Er zijn dus in totaal 16 vragen. Je moet de vragen per thema op volgorde beantwoorden. Je begint.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
SPORT Les 5: Als je wint, heb je vrienden. Balsporten?
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Vergadering Ploegkapiteins
Digitaal wedstrijd formulier
Basketball.nl app & mDWF
1.
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
Lieve schat! Uitknippen op de stippellijn en thuis ophangen ( dit papiertje natuurlijk )
Kerstspel Spelregels Start.
Poule A. Nederland – Brazilië Argentinië penalty’s
Poule A. Nederland – Duitsland Brazilië – Argentinië 3-0
De Slimste Mens van LEUVEN
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
Digitaal wedstrijd formulier
23 Juni ste editie Knuvers Cup INFORMATIE
Nieuwe berekening enkelklassement 2019
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
Welkom Wie pakt de macht in Burgerdam?.
Zomercompetitie 2019 Tennisclub Zomergem.
SLIMMER DAMMEN Door [Naam] Voorkant: ruimte voor titels, foto’s etc.
Poule A. Nederland – Brazilië Argentinië – Brazilië 3-0
Semantisatieverhaal: Weet je wat ik vroeger altijd heel graag wilde
Semantisatieverhaal: Ik ben een grote fan van zang- en dansprogramma’s op de televisie. Ik ben bijvoorbeeld gek op “Dance Dance Dance”. Kennen jullie dit.
Transcript van de presentatie:

WK 2014 Prono SPELREGELS

HOE PUNTEN VERDIENEN Uitslagen poulematchen Uitslagen 1/8 e finales Uitslagen 1/4 e finales Uitslagen 1/2 e finales Wie gaat telkens naar volgende ronde Winnaar WK Goaltjesmatch Goaltjesdief

HOE PUNTEN VERLIEZEN Goaltjeskeeper

UITSLAGEN POULEMATCHEN

EXACT GERADEN: 3 PUNTEN WINST/VERLIES/GELIJKSPEL GOED GERADEN: 1 PUNT ENGELAND-URUGUAY: 2-0 JAN DACHT 3-0: 1 PUNT SOFIE DACHT 1-1: 0 PUNTEN FRANK DACHT 2-0: 3 PUNTEN In het excelwerkblad vervang je in het tabblad “Poulematchen” de hekjes telkens door de voorspelde uitslag De uitslag is deze voor het aanvatten van penalty’s (dus de stand na mogelijke verlengingen)

UITSLAGEN 1/4 e en 1/2 e finales In de eerste edities van de prono was er na de poulefases nog maar weinig animo. Met dit nieuwe onderdeel werd sinds het WK 2010 getracht dit te vermijden. Het bleek een succes, maar vergde ook enige opvolging van de deelnemers. Op 3 dagen (zie onderaan) zullen jullie immers een mail krijgen met hierin de nieuwe wedstrijden in de 1/8 e en 1/4 e finales, waarop jullie een resultaat dienen door te sturen. Voor de 1/2 e finales en finale zijn er geen matchpronostieken. Geef dus een vaak gecontroleerd mailadres op en vergeet dus niet jullie mail te controleren. De deadline voor de aanvulling zal ook telkens in deze mail staan. Op woensdag 25 juni: de eerste vier 1/8 e finale matchen (deadline antwoord: vrijdag 27 juni – 18u) Op vrijdag 27 juni: de overige vier 1/8 e finale matchen (deadline antwoord: zondag 29 juni – 18u) Op woensdag 2 juli: de vier kwartfinales (deadline antwoord: vrijdag 4 juli – 16u)

EINDSTANDEN POULES

In het excelwerkblad vervang je in het tabblad “Eindplaats per poule” de cijfers naar voorkeur. Wanneer je het formulier een eerste keer opent ziet de stand er als volgt uit Je mag nu deze stand aanpassen naar wat jij denkt dat de eindstand in deze poule wordt. Verwacht je poulewinst van Brazilië, een tweede plaats voor Kameroen, een derde plaats voor Kroatië en de laatste plaats voor Mexico?

WIE NAAR VOLGENDE RONDE EN WINNAAR WK

PER JUIST GERADEN PLOEG IN: 1/8 e FINALE : 1 PUNT KWARTFINALE: 2 PUNT HALVE FINALE: 4 PUNTEN FINALE: 5 PUNTEN EK-WINNAAR GOED GERADEN: 8 PUNTEN In het excelwerkblad geef je in het tabblad “Finales- Goaltjesdief” je geselecteerde ploegen op. Klik in de cel en selecteer de ploeg uit de voorkeuzelijst.

GOALTJESDIEF Kies 1 speler die volgens jou veel zal scoren over het hele WK! Vul zijn naam in op het formulier. PER GOAL VAN JOUW SPELER: 2 PUNTEN - EEN PENALTIE IN EEN PENALTIEREEKS TELT NIET

GOALTJESMATCH Kies uit het voorkeuzemenu 1 poulematch waarin je extra veel goals verwacht! PER GOAL IN DIE MATCH: 2 PUNTEN

GOALTJESKEEPER KIES EEN LAND DAT VOLGENS JOU ERG WEINIG DOELPUNTEN ZAL INCASSEREN. DIT KAN EEN ZWAK LAND ZIJN DAT ER VEEL TEGENKRIJGT MAAR ER METEEN UITLIGT, OF EEN STERK LAND DAT ER LANG INBLIJFT MAAR AMPER IETS BINNENKRIJGT. PER TEGENDOELPUNT: - 1 PUNT PENALTIES IN EEN PENALTIEREEKS TELLEN NIET, DOELPUNTEN IN DE VERLENGINGEN WEL

Wat valt er te winnen

De inzet bedraagt opnieuw 5 euro. Stort dit bedrag a.u.b. zo snel mogelijk op: BE Deelname pas definitief na betaling. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal een prijsverdeling opgemaakt worden. De top drie wint sowieso. Ook andere plaatsen, zoals de laatste, zullen beloond worden.

SUCCES MET DE WK2014-prono

NOG VRAGEN ?