Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger. Zorg en Welzijn Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Schokkende gebeurtenis van onhygiënisch werken en de gevolgen. * Wij laten jullie een een gebeurtenis zien van ohygiënisch eten en de gevolgen daarvan. http://www.bredavandaag.nl/nieuws/algemeen/2012-10-26/doner-kebab-meeste-gevallen-onhygienisch
Voedsel en warenautoriteit de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is een Nederlands agentschap dat als kerntaak heeft het toezicht houden bij bedrijven en instellingen op de naleving van wetten en voorschriften. Hiervoor heeft de organisatie dierenartsen, inspecteurs en toezichthouders in dienst die op verscheidene terreinen op de naleving toezien en zo nodig sancties opleggen. De NVWA functioneert onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken. De opdrachtgevers zijn het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Labelen Labelen doen je op het voedsel, je kan dan zien hoelang je het kunt bewaren
Keukenpersoneel Ze moeten goed kijken of het eten nog houdbaar is en dat het te eten is. Alles moet hygiënisch zijn, ook hun handen. Ze moeten met elkaar samen kunnen werken.
Snijplanken Je moet er opletten dat je niet al het eten erop snijd. Je gebruikt voor verschillende producten andere kleuren snijplanken.