De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In een tijd waarin voedselschandalen een gevolg zijn van onze voedselketen. Waarin de boer geen contact meer heeft met zijn consumenten en diezelfde consument.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In een tijd waarin voedselschandalen een gevolg zijn van onze voedselketen. Waarin de boer geen contact meer heeft met zijn consumenten en diezelfde consument."— Transcript van de presentatie:

1 In een tijd waarin voedselschandalen een gevolg zijn van onze voedselketen. Waarin de boer geen contact meer heeft met zijn consumenten en diezelfde consument geen idee heeft waar zijn voedsel vandaan komt en wat daar voor nodig is. Een tijd waarin we onze bodem intensief gebruiken in plaats van koesteren Een tijd waarin we vergeten zijn dat een koe alleen melk geeft nadat er een kalf is geboren. Dat een kip alleen legt als er voldoende licht in de dag zit en dat een varken van oorsprong leeft in het bos.

2

3 PROEF/V is een boerderij.
Een boerderij waar je kunt proeven en proeven worden gedaan, concepten worden ontwikkeld met het oog op boeren in de toekomst.

4 professionals, boeren, consumenten en studenten
Samen met professionals, boeren, consumenten en studenten vanuit de praktijk nieuwe tastbare concepten ontwikkelen. Deze ontwerpen gaan over: • Het houden van vee met oog voor bodem en omgeving • Het welzijn van de boer en waardering van de consument. • De rol van de consument en waar komt ons eten vandaan.


Download ppt "In een tijd waarin voedselschandalen een gevolg zijn van onze voedselketen. Waarin de boer geen contact meer heeft met zijn consumenten en diezelfde consument."

Verwante presentaties


Ads door Google