stap 1 * Draadloze netwerkkaart installeren * Een van de belangrijkste benodigdheden voor het kunnen ontvangen van draadloos internet is een draadloze.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Door Kick de Wolff Update Sept. 2008
Advertisements

Delen van apparatuur woensdag 21 maart Delen van apparatuur Wanneer is delen van apparatuur relevant ? Wanneer meerdere computers aanwezg zijn en.
Presentatie Clubmiddag 16 december 2008
Test computertermen: Deze test gaat over de vorige les. Je krijgt steeds een vraag te zien waarop je het juist antwoord moet aanklikken. Is je antwoord.
Thuisnetwerken. Thuisnetwerken Enkele statistieken 77% Belgische huisgezinnen met minstens één persoon tussen 16 en 74 jaar  minstens één of meerdere.
13/09/2004 Voice over IP/ IP Telephony Erwin Manshoven VoIP / IPTelephony.
2 beeldschermen op één PC
Hardware voor draadloos netwerk
PTI Eeklo Autocad 2013 Downloaden & Installeren Schooljaar Studentenversie.
EEN INTRODUCTIE. Wat is een firewall?  Een firewall is een systeem of een groep van systemen dat zorgt voor de beveiliging van je intranet (of intern.
LG SOFTWARE UPDATE P990 (FOTA = Firmware Over The Air) Augustus 2011.
Moederbord en blu-ray.
Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen.
Thuis netwerken Olaf Wevers –
Netwerken Wat is een netwerk ?
Bas Rutgers Inleverdatum:
Internetten buiten de deur Presentatie voor HCC Zoetermeer Dinsdag 9 November 2010 Kick de Wolff November 2010.
Aansluiten !! WirelessLeiden, 2004, Hugo Meiland.
Kies een router Update December 2008.
Ethernet Uitbreiding RVD 25/08/2013. Netwerk overal.
Door Kick de Wolff Netwerk thuis maken Door Kick de Wolff
Enkele weetjes Hoe stel ik een router in als access point
Drie belangrijke browsers Browser : programma om te surfen op het internet. Drie spelers : internet explorer, wordt geleverd bij windows besturingssysteem.
Netwerkschijf 14 december 2011
... M A K E Y O U R N E T W O R K S M A R T E R IP-Adres instellen ppt_aa1_p10_ip_addressing_v4.1_nl_0508.
Wireless Fidelity Theorie en Praktijk.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Over computers.
WiFi netwerk Door Nico Van Damme.
Webmail 23 januari WEBmail Een faciliteit die op een website wordt aangeboden. Waarom WEBmail? WEBmail biedt de mogelijkheid om e- mails.
Steven Körmeling, Mark Rotteveel, Jan Kouwenhoven januari 2006
Moederbord en blu-ray.
Hoe wordt de verbinding thuis gemaakt
Copyright Tebrona 1999 Tebrona Data Systemen Copyright Tebrona 1999 Tebrona Data Systemen Beijerlandselaan EH Rotterdam Telefoon:
SNELGIDS HUAWEI HG655d MODEM
InleidingInleiding Internet… wat is dat ?. InleidingInleiding Internet… wat heb ik daarvoor nodig ? 1. Een computer (uiteraard) 2. Een modem Waarvoor.
Achterkant laptop. Zijkant laptop S-Video Poort Deze poort wordt gebruikt om de computer via een kabel aan de tv te koppelen. De S-video poort verdeeld.
Copyright 2003 Stg Wireless Leiden Wireless Leiden: een eigen, vrij, snel en goedkoop draadloos computer- netwerk voor Leiden en omgeving.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
Hoe een pc met behulp van
Installatie stappenplan voor Netwerkkaart
Algemene Techniek Wireless Leiden, 2004, Hugo Meiland.
Netwerken.
Stap 2) Het instellen van het netwerk Benodigdheden : -2 Verschillende IP adressen -2 Verschillende MAC-adressen -2 Virtuele machines.
Hom Com Ledenvergadering 21 september Google Nieuw logo Beter leesbaar op mobiele apparatuur.
Verbeter je draadloze netwerk
Opdracht 4 Video invoegen Gebruik deze presentatie om de opdracht te maken en zet hier je naam:.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Henryssoft Computer Systems Tot uw dienst voor Verkoop en alle herstellingen Snelle service Geen weken wachten Schappelijke prijzen (niet op uur-basis)
informatica Welkom! 31 January, Les C-3 informatica Module 5.2 Netwerken en verbindingen 2 Les C-3.
Netwerken 7 Enigma Netwerken paragraaf 10. Fysieke laag (linklaag) Het medium waarover de data getransporteerd wordt Bedrade verbinding (elektrisch of.
Wat hebt u nodig? Een geschikte computer Netwerkaansluiting ADSL (ADSL-modem) Kabelaansluiting (kabelmodem) – met ethernetkabel – draadloos (WIFI)
Drivers Wat is het Wat doet het Waar komen ze vandaan.
Wat is het Wat doet het Waar zit een firewall in
Thuisnetwerk woensdag 1 februari 2017.
WiFi instellingen woensdag 1 maart 2017.
3 Hardware 3.3 Moederbord, slots en bussen.
VREESWIJK Handboek Strong 8000 VREESWIJK
Internetbankieren.
Zorg voor een veilige internetverbinding
Een thuisnetwerk maken
Wifi D-LINK DIR-635 Rudiger.
Chromecast Door Google.
Netwerken & Internet 1.
Wi-fi Dwv 2.0 Ip instellingen
Transcript van de presentatie:

stap 1 * Draadloze netwerkkaart installeren * Een van de belangrijkste benodigdheden voor het kunnen ontvangen van draadloos internet is een draadloze netwerkkaart. Dit kan een Wi-Fi USB adapter, een PCMCIA kaart of een PCI kaart zijn. Nieuwe laptops zijn tegenwoordig standaard voorzien van een ingebouwde draadloze netwerkkaart. Als je die ingebouwde netwerkkaart niet hebt, zal je eerst een Wi-Fi ontvanger moeten installeren.

stap 2 * Verbinding maken met wifi * Wanneer je de router hebt ingesteld. is het tijd om verbinding met je Wi-Fi te maken. Op je laptop of pc (waar nu dus een draadloze netwerkkaart in zit) maak je verbinding met het netwerk dat je zelf geïnstalleerd hebt toen je de router instelde

stap 3 * Draadloos router aanschaffen * Om draadloos internet aan te leggen heb je een router nodig. Er zit nogal verschil in kwaliteit, maar een goede router kost een paar tientjes. Let er bij het aanschaffen van een router wel op dat deze aansluitingsmogelijkheden heeft die op het modem passen.

stap 4 * Voorwaarden computer * Een voorwaarde om draadloos internet te kunnen instellen is een computer of laptop met minimaal een besturingssysteem als Windows 98 en een Pentium-processor. Verder heb je een internet browser nodig die Javascript toestaat, zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox.

stap 5 * voorbereidingen * Check waar de aansluiting van jouw ADSL of kabel internet verbinding zit. De internet aansluiting is net als de telefoon aansluiting meestal te vinden in de meterkast. In sommige gevallen wordt de internet aansluiting tevens gebruikt als telefoon aansluiting of andersom. Met behulp van een splitter kan de aansluiting worden gesplitst in een internet- en een telefoongedeelte

stap 6 * Draadloos router aansluiten * Iedere router wordt geleverd met een handleiding en een extra (ethernet)kabel. Belangrijk is om op te letten dat de antennes van de router goed worden uitgeklapt. De antennes zorgen in die stand voor het beste wireless signaal. * * B. Voordat de router kan worden ingesteld, schakel je het modem uit. Vervolgens koppel je de (ethernet) kabel aan de kant van de computer los. Met deze kabel verbind je nu het modem met de router. De extra (ethernet) kabel gebruik je om LAN-1 poort van de router te verbinden met de computer op de plaats waar eerst de modem verbinding zat.

Einde