Drie BLONDJES solliciteren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Plaatje vrienden op een bank
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Echte vrienden...! Twee koppels spelen kaart. Jef laat zijn kaarten op de grond vallen en terwijl hij zich bukt om ze onder tafel op te rapen, bemerkt.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Louis.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij
hoe de marokkanen geld verdienen....
Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat.
Ja hoor Power Po(i)ntje Is weer bezig geweest.
Stomme hond. Zelf Klikken Een slager is druk aan het werk in zijn winkel. Hij merkt dat er een hond in de winkel zit en jaagt die weg. Enkele minuten.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Het Verhaal van een DOM BLONDJE.
Recht tegenover een café staan twee agenten met hun hond
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !
Een man zit in de trein met een zak roze garnalen.
Een man klopt aan bij een hotel en vraagt bij de balie of er nog een kamer vrij is. De baliemedewerker antwoordt: "Ja, er is nog een kamer vrij, maar het.
Mopje en Hollander en een Belg zitten op een boot en die boot zinkt. De Hollander en de Belg zwemmen tot ze een eiland tegenkomen. Op dat eiland zit een.
Moppen over domme blondjes, belgen en holanders …
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
ZEEP VERGETEN???.
Een blondje doet mee aan "Wie wordt millionair"
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Moppenkruimels Op het Postkantoor wil een man een telegram opgeven.
Op reis met een papegaai
Een man staat bij de receptie van het hotel
Een Antilliaanse vrouw komt binnen om een uitkering aan te vragen
Een blondje doet mee aan "Wie wordt euromillionair"
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
   Bij de Dokter…   By Eurakker.
De supermarkt..
Een jongeman komt bij de kapper kapperenvraagt: Hoelang zal het duren voor dat ge mijn haar kunt knippen ?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
…?.
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
Een jongeman komt in de apotheek en vraagt de apotheker :
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Het verhaal van een Dom blondje.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
hoe de marokkanen geld verdienen....
Week 2 Docent: COMMUNICATIE. Huiswerk Opdracht 1 Hoe is het gegaan? Wat viel je op?
James Bond wandelt door een park...
K. “Morgen gaan we weer naar huis,” mompelt Bella. “Je hebt nog láng geen zin om weg te gaan hè?” grinnikt Tobias. Bella schud met haar hoofd. Tobias.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
4G De moeite van de rijken … Jezus keek de kring rond en zei tegen zijn leerlingen: 'Wat is het moeilijk voor rijken om het koninkrijk van God binnen.
Twee ambtenaren. Twee ambtenaren zitten te zuchten en kreunen op het werk.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Twee domme blondjes komen elkaar tegen.
De Papegaai.
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
De supermarkt..
Gemaakt en ingesproken door Carolien Martens – November 2008
“De baard van Sinterklaas”
“De baard van Sinterklaas”
Gemaakt en ingesproken door Carolien Martens – November 2008
“De baard van Sinterklaas”
Transcript van de presentatie:

Drie BLONDJES solliciteren

Drie blondjes solliciteren voor de laatste betrekking bij de politie. De inspecteur die de selectieprocedure leidt bekijkt de drie blondjes die voor hem zitten en vraagt: ‘Wel, jullie willen alle drie detective worden bij de politie, niet?’ De blondjes schudden heftig van ja. ‘Goed’ zegt de agent. Hij staat op, neemt een ordner uit een kast en haalt er een dossier uit. Hij zet zich neer, opent het dossier, neemt er een foto uit en zegt:

'En' zegt hij,' hebt u iets bijzonders opgemerkt aan deze man?' 'Om detective te kunnen worden, moet u kunnen DETECTEREN. U moet in staat zijn om in een oogopslag kleine maar belangrijke details te zien zoals littekens, vlekken, haarkleur enz.' Hij steekt plots de foto vlak voor het gezicht van het eerste blondje en trekt ze na twee seconden terug. 'En' zegt hij,' hebt u iets bijzonders opgemerkt aan deze man?' Het blondje zegt direct, 'Ja natuurlijk. Hij heeft maar één oog!' De agent schudt zijn hoofd en zegt: 'Natuurlijk heeft hij maar één oog op deze foto! Het is een profielfoto, een zijaanzicht! U bent afgewezen!’

'En u? Hebt u iets bijzonders aan deze man gezien?' Het blondje laat haar hoofd tussen de schouders zakken en schuifelt naar buiten. De agent draait zich naar het tweede blondje, houdt de foto twee seconden voor haar gezicht, trekt ze weg en vraagt: 'En u? Hebt u iets bijzonders aan deze man gezien?' 'Jazeker, hij heeft maar één oor!' De agent slaat met zijn hand tegen zijn hoofd en roept: 'Hebt u dan niet gehoord wat ik tegen die andere dame zei? Dit is een PROFIELFOTO. Natuurlijk kunt u maar één oor zien! U bent ook afgewezen, verdwijn maar!' Het tweede blondje bekijkt hem met een schaapachtige blik en vertrekt ook.

De agent draait zich naar het derde en laatste blondje, mompelend : 'Dit is waarschijnlijk tijdverlies, maar alla....' Hij houdt ook bij haar de foto enkele seconden voor haar gezicht, trekt ze weg en zegt: 'OK, viel u iets bijzonders op aan deze man?' Het blondje antwoordt: 'Het viel mij direct op dat deze man contactlenzen draagt.‘ De agent fronst de wenkbrauwen, kijkt nog eens naar de foto en begint dan tussen de documenten van het dossier te zoeken. Hij bekijkt het blondje met een stomverbaasde uitdrukking op zijn gezicht en zegt:

'Pfoeh! Met maar één oog en één oor kan hij zeker geen bril dragen!!!‘ ‘U hebt het absoluut juist! Zijn daderprofiel zegt inderdaad dat hij contactlenzen draagt! Hoe kon u dat in godsnaam zien op deze foto?' Het blondje zucht, rolt met haar ogen om zoveel onbegrip en zegt: 'Pfoeh! Met maar één oog en één oor kan hij zeker geen bril dragen!!!‘