De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar."— Transcript van de presentatie:

1 Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar te trouwen ! De koning was de wanhoopnabij, wat kon hij doen om zijn dochter aan een knappe prins te helpen ? Er was eens...

2 De volgende dag organiseerde de wanhopige koning een TOERNOOI ! Drie prinsen namen de uitdaging aan : de prinses iets geven dat niet zou smelten zodra zij het aanpakte. … De eerste prins kwam met blok titanium, maar helaas, het smolt. … De tweede prins bracht een diamant, maar ook de diamant smolt.

3 … De derde prins ging naar de prinses en zei tegen haar : "Steek je hand in mijn broekzak en voel wat er in zit” … Zij voelde iets hards … … Zij hield iets in haar hand … en het smolt niet!!!!

4 … ra ra ra... “Wat zat er in de broekzak van deze prins ?”

5 M&M's natuurlijk! Die smelten in je mond, niet in je hand.

6 Voor méér funny powerpoints, Filmpjes, Leuke emails enz… Ga naar


Download ppt "Er was eens een koning in een ver land, met een hele mooie dochter. MAAR : Alles wat deze lieve prinses aanraakte smolt direct! Niemand durfde met haar."

Verwante presentaties


Ads door Google