De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat."— Transcript van de presentatie:

1 Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat is dat?”

2 Zij antwoordt, ”Je weet wel, dat kleine ding juist in het midden van de motor, ik heb het verloren en moet het dus vervangen. Ik heb nooit anders geweten dan dat het daar was.”

3 De garagehouder, nog niets wijzer, geeft de dame een blad papier en een potlood en vraagt haar te tekenen hoe dat ding er uit ziet. Zij tekent vervolgens een cirkel met in het midden 710.

4 De garagehouder neemt het blondje dan maar mee naar de eerste de beste auto, opent de motorkap en vraagt haar: ”Heeft deze auto ook een ZevenHonderdenTien ?”. Het blondje zegt en wijst: ”Maar natuurlijk, hij zit dáár toch”.

5 Groetjes van de garagehouder..


Download ppt "Een blondje komt de garage binnen en vraagt de garagehouder of hij een ”ZevenHonderdenTien” heeft. De garagehouder staat perplex en vraagt haar: ”Wat."

Verwante presentaties


Ads door Google