De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Twee domme blondjes komen elkaar tegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Twee domme blondjes komen elkaar tegen."— Transcript van de presentatie:

1 Twee domme blondjes komen elkaar tegen.
Het ene blondje vraagt: " Maar hoe is het nog met uwe zoon?" Waarop het andere blondje antwoord: " Awel ja, mijne zoon, die is homo geworden!“ Dan antwoordt het eerste blondje: " o,dat is toch plezierig, hé, als uw kinderen zo goed leren!"

2 Een blondje heeft het vermoeden
dat haar vriend haar bedriegt met een andere vrouw. Onverwachts gaat ze terug haar appartement binnen en ziet daar inderdaad haar man met een andere vrouw in bed. Blind van woede neemt ze de revolver en mikt tussen haar eigen ogen. De man schreeuwt Neen schat, doe het niet! Waarop het blondje zegt Hou je kop, jij bent de volgende.

3 Twee blondjes besluiten, wegens te druk op de autostrade naar de zee, thuis in den hof te zonnen. Ze trekken al hun kleren uit en leggen zich lekker neer op een zacht dekentje. "Amai, Irma, gij hebt ne grote clitoris zeg !!!""Da zou kunnen. Ik ken daar eigenlijk niks van, mijne man doet hier den hof ... "

4 Een blondje rijdt naar huis en komt in een verschrikkelijke hagelstorm terecht.De hagelbollen zijn zo groot als tennisballen en haar wagen geraakt helemaal onder de blutsen.De volgende dag gaat ze met haar wagen naar de garage.De garagist ziet dat ze blond is en besluit een beetje lol te trappen.Hij zegt haar dat ze gewoon naar huis moet gaan en in de uitlaatpijp moet blazen,heel hard,en dat de blutsen er zo uit zullen worden geduwd.Het blondje rijdt dus naar huis,stapt uit de wagen,gaat op knieën zitten en begint in de uitlaatpijp te blazen .Er gebeurt niks dus begint ze nog wat harder te blazen maar nog altijd gebeurt er niks.Intussen komt haar vriendin,ook een blondje, langs en vraagt”wat in hemelsnaam ben jij aan het doen?”Het eerste blondje vertelt haar hoe de garagist haar had aangeraden in de uitlaatklep te blazen om zo alle blutsen eruit te krijgen.De blonde vriendin draait met haar ogen en roept uit:” hallooooo! zou je dan niet eerst alle ramen dichtdoen!”.

5 Een blondje krijgt een tweeling en weent ononderbroken
Een blondje krijgt een tweeling en weent ononderbroken. De verpleegster vraagt :"Waarom ween je eigenlijk? Je hebt twee prachtige baby’s !" "Ja, maar ik weet niet van wie het tweede is!!"

6 Gesprek tussen twee blondjes :
“Ik heb gisteren een zwangerschapstest gedaan." zegt de ene. De andere vraagt verwonderd : “En, waren het moeilijke vragen?"

7 Een blondje wil haar oude autootje verkopen, maar dat lukt niet zo best omdat het al kilometer gereden heeft. Ze vraagt haar vriendin om raad, die wel een manier weet, maar erbij vertelt dat het niet helemaal eerlijk is. "Dat is niet erg," zegt het blondje, "als ik m'n auto maar verkopen kan.” "Okay," zegt de vriendin, "hier heb je het adres van een kennis die aan auto's knutselt. Zeg hem dat ik je gestuurd hebt en hij zal de teller naar kilometer terugdraaien. Dan kun jij je autootje vast wel kwijtraken.” Het volgende weekend gaat het blondje naar de kennis toe en het klusje wordt geklaard. Twee weken later komt ze haar vriendin weer tegen. "En?" vraagt deze, "heb je de auto al verkocht?” "Nee, joh, ben je gek!", zegt het blondje enthousiast, "waarom zou ik, er staat maar kilometer op de teller!"

8 Een dom blondje wil een nieuwe TV kopen en gaat naar
de elektrozaak. Daar ziet ze een TV staan die haar bevalt en ze zegt tegen de verkoper dat ze die wil kopen. ‘’Sorry mevrouw,’’ zegt de verkoper, ‘’maar wij verkopen niet meer aan domme blondjes, we hebben daar al genoeg problemen mee gehad’’. Het domme blondje gaat teleurgesteld naar huis. Omdat ze die TV echt wil hebben besluit ze haar haar bruin te verven. De volgende dag staat ze weer bij de verkoper voor dezelfde TV. ‘’Sorry mevrouw’’, zegt de verkoper weer, ‘’maar wij verkopen niets meer aan domme blondjes’’. Verbaasd gaat ze weer naar huis, daar scheert ze haar hoofd kaal en doet een zwarte pruik op. De volgende dag staat ze weer bij de verkoper. ‘’Sorry mevrouw’’, zegt de verkoper weer, ‘’maar wij verkopen niet aan domme blondjes.’’ ‘’Maar hoe weet je nu verdomme dat ik een blondje ben? !’’, vraagt ze. ‘’Wel, dat is geen TV maar een microgolf. ‘’


Download ppt "Twee domme blondjes komen elkaar tegen."

Verwante presentaties


Ads door Google