Call of Duty Black ops.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantiemarkt Zuid-Korea
Advertisements

De basis: Windows Movie Maker Haal versie 2 binnen Het klassieke taakvenster: importeren, bewerken, opslaan. Voorstelling van enkele montageprogramma’s.
Koreaoorlog Cubacrisis Berlijnse Muur
Xbox 360 Quiz Gemaakt door job.
Twee Communicatiemiddelen: 1. De telefoon 2. Het internet
Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:
Een presentatie van Raslen,Jelmer,Jamal,Afsaneh,Leon en Ritchie
Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede.

Eleni Fotinaki CO2B Studiecoaching.
Vraag 1 Het oude record van Wadoebi op de 100 meter was seconden. Hij verbetert zijn record met 4/100ste seconde. Wat is zijn nieuwe record?
Hoofdstuk 5.
6, Oorlog en Vrede , De Amerikaanse Oorlog Ho Diem.
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens.
Game Architectuur Case. Game Architectuur Case - Requirements Hardware  het spel moet op een PC draaien met verschillende hardware; Input  het spel.
Tennis Tennis is een balsport .
Confrontatie Paragraaf 5.2.
Opd 19 A: pasfoto’s, vakantiefoto’s etc.
Les 1 De wereld staat in brand
Hoofdstuk 2. Kolonisatie en dekolonisatie van Vietnam
Dekolonisatie en Koude Oorlog in Vietnam
Hoofdstuk 4. Een supermacht verliest een oorlog ( )

Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW Voorjaar.
Les 3 Hoofdstuk 3: Bieden (introductie) Hoofdstuk 4: Kaartwaardering
OVER OUDE DRUKKEN K ennismaken met boeken gedrukt vóór 1840 Wat zijn oude drukken?
The Commons Game. Prinses op de ERT Bespreek de volgende punten in 4-tallen: 1. Het spel Was het gedrag van de spelers succesvol? Is er een winnende.
OORLOG IN VIETNAM. ACHTERGROND Het midden van de 20e eeuw stond in het teken van de opkomst van grote mogendheden: de Verenigde Staten en de Sovjet Unie.
Cijfers over o.a. Europa Hans de Ruiter Gent, 19 november 2010.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Sander in 't Zandt CE1A.
Nixon en het einde van de Vietnamoorlog
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.
Informatieavond NoBraGolfNederland Door:. Verleden 16 jaar NoBraGolfNederland Ontstaan in NoordBrabant.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
Recensies van Call of Duty: Black OPS 2. Recensie 1 of-duty-black-ops-2-review
Top games In deze powerpoint kom je alles te weten over games!
Mijn spreekbeurt gaat over:
Ik doe mijn presentatie over…
H5 Koude Oorlog §3 Duitsland verdeeld.
Emoties door Games Door: Vera Prins. “ Wat is de meerwaarde van emoties door games ?
§5.4 Het einde van de koude oorlog
Ongeveer in 850 na Christus ontstond de "Staat van Kiev"
Modding Unreal Tournament Valentijn Geirnaert
WO I
De beste films Deze PowerPoint gaat over de beste films en series.
De Eerste Wereldoorlog
League of Legends Presentatie.
Hoe Duitsland Europa probeerde over te nemen
* Wie ben ik? * Wat doe ik? Ik ben Jay Michilsen, Ik ben bijna 14 jaar. 25 Augustus ben ik 14! Wat doe ik? Ik game altijd. Ik speel meestal Black Ops 2.
Koreaoorlog Cubacrisis Berlijnse Muur
Koreaoorlog Vietnamoorlog Cubacrisis Berlijnse Muur
Computerspelletjes woensdag 24 februari Computerspelletjes De spelende mens.
Conflicten en oorlogen
De Koude Oorlog
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
P OPULAIRE G AMES Jongens FIFA Call of Duty Minecraft Grand Theft Auto Assassin’s Greed Meisjes The Sims Candy Crush Mario Games Minecraft.
Minecraft. Waarom ik Minecraft kies O Het is een spel dat ik vaak met vrienden of mijn zus speel op mijn playstation 3&4 of mijn computer.
POPULAIRE GAMES Voor meisjes en jongens van 13 tot 18 jaar.
Tijd van televisie en computer 1950 – nu
Autoverkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl
de tennis reglementen kwis
Cursus 6.2 : Koude Oorlog 2 KGT Lesweek 1
Cursus 6.2 : Koude Oorlog 2 KGT Lesweek 1
De koude oorlog.
§1.2 De Grote Oorlog In deze paragraaf leer je over:
VIMTAG Keuzehulp voor het vinden van de juiste IP camera.
§3.1 De Eerste Wereldoorlog
Transcript van de presentatie:

Call of Duty Black ops

Inhoudsopgave info Verhaallijn Zombie mode Multiplayer Verkoop Dlc Console Einde powerpoint

Info Call of duty black ops is een first-person shooter die deel uitmaakt van de Call of Duty-reeks. Het spel is gemaakt door de Amerikaanse game-ontwikkelaar Treyarch en uitgebracht door Activision op 9 november 2010. Het is het zevende deel in de Call of Duty-serie.

Verhaallijn Het verhaal speelt zich gedeeltelijk tijdens de Koude Oorlog af. Locaties waar de speler zich bevindt zijn Vietnam, Cuba, Zuid-Amerika, Laos en het Oeral-gebergte in Rusland. De groepen waar de speler deel van uitmaakt zijn de Studies and Observations Group en de First Cavalry Division, beide behorend tot het Amerikaanse Leger. De vijandelijke legers zijn de Vietcong, het Noord-Vietnamese Leger en de Sovjet-Unie.

Zombiemode In zombiemodus vechten de spelers tegen zombies die door barrières het gebied van de spelers binnendringen en de spelers belagen door ze te slaan. De spelers zijn in het begin bewapend met alleen een pistool en een mes. Als een speler een vijand raakt met wapens verkrijgt hij hiermee punten; doodt hij de vijand dan krijgt hij nog een aparte bonus. Met de verkregen punten is er de mogelijkheid om deuren te openen, wapens van de muur te halen of om de Mystery Box te proberen. Hieruit komt na een paar seconden een willekeurig wapen die gedurende tien seconden kan worden opgepakt.

Multiplayer In de multiplayer van Black Ops wordt, net zoals in elk Call of Duty-spel sinds Call of Duty 4: Modern Warfare, gewerkt met een systeem waarmee via XP wapens worden vrijgespeeld. De vernieuwde "Create-A-Class" waar wapenarsenalen van de speler kunnen aangepast worden, is nu meer gefocust op het aanpassen van het in-game character, waardoor je nu titels,emblems en meerdere camouflagetinten kan toepassen op het wapen en op het gezicht. Ook het vizier kan worden aangepast (voorbeeld: in plaats van een klassieke red dot een smiley, op de Wii is dat niet mogelijk. Ook nieuw is dat het uiterlijk van de speler verandert naargelang het eerste perk, vroeger was dit door de keuze van het wapentype. Volledig nieuw in de multiplayer ishet geld systeem genaamd COD Points. Dit in-game geld is de enige mogelijkheid om wapens, emblemen en dergelijke te kopen in Create-A-Class. De speler verkrijgt COD Points door wedstrijden te spelen of in de nieuwe Wager Matches.

Verkoop Op de eerste verkoopdag gingen in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië al 5,6 miljoen exemplaren over de toonbank wat ongeveer 360 miljoen dollar opleverde, dat is meer dan twee keer wat de film Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1 in het eerste weekend van uitgave opbracht. Dit record is inmiddels verbroken door zijn opvolger in de serie, Call of Duty: Modern Warfare 3, die op de dag van uitgave ongeveer 775 miljoen dollar opleverde.In augustus 2011 waren er in totaal 25 miljoen exemplaren verkocht waarmee Black Ops zijn voorloper uit november 2009, Call of Duty: Modern Warfare 2, versloeg in verkoopcijfers. Medio september waren er al 1,4 miljard potjes op Black Ops gespeeld.

Dlc First Strike bevat vier multiplayer Kowloon, Berlin Wall, Discovery en Stadium en één zombie map Ascension. Escalation bevat vier multiplayer maps Zoo, Convoy, Stockpile en Hotel en één zombie map Call of the Dead). Annihilation bevat vier multiplayer maps Hangar 18, Drive-In, Silo en Hazard en één zombie map Shangri-La. Rezurrection bevat vijf zombie maps Moon, Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa en Der Riese.

Console Call of duty black ops is beschikbaar op de ps3 xbox360, pc en nintendo wii dat heeft slechtere graphics en minder extra’s ed nintendo wii kan dat niet ondersteunen

The Dit is het einde van de presentatie