Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel dan nu.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

sociale media: de nieuwe realiteit
Energieborrel Klimaatwijken
Klimaatquiz Als 500 leerlingen een jaar lang geen aluminiumfolie gebruiken om hun boterhammen te verpakken, besparen ze energie. Hoeveel? a) De energie.
Weet je toevallig hoe laat het is ?
Meten met de aardspreidingsweerstandsmeter
ONTSPAN JE..., LUISTER ..., EN BEWONDER
Lees- en Taalproblemen
De rivier.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Veilig Internet Volgende
De wisselschakeling..
Arbeidsfactor Arbeidsfactor.
to print or not to print … Logo van uw onderneming WIJ DOEN MEE.
Benzineprijs Hallo, Ik heb gehoord, dat de benzineprijs binnenkort kan komen op Euro 2,00.
…We onderbreken even uw programma voor een speciaal bericht…
Barbecue schatje? Bart en zijn vrouw zijn 's middags aan het werken in de tuin, wanneer hij zijn vrouw bekijkt en zegt: "Amai, schat, uw gat is echt wel dik aan't.
GOED OF FOUT - QUIZ.
Partnerschap, eigenaarschap en wederkerigheid
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Elektriciteit.
Lennert Priem 2b.
Oefenen PW.
Wat maakt het leven zinvol?
informeert en inspireert voor een duurzame, milieuvriendelijke
De MOL Jullie weten al sinds zondag wie de Mol is…
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
WELKOM OP TOV!.
Liefde is... Liefde is... Liefde is... Liefde is...
Elektrische energie en vermogen
Klik ergens op het witte deel van deze pagina om verder te gaan
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel nu de.
Loverboys..
Interpreteren van data
Beelden van teambuilding
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved KLIK VOOR VOLGENDE PAGINA ♫ Zet je Speakers aan! ♫ Zet je Speakers aan!
Welke energiebronnen op aarde zijn beperkt?
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Vraag de leerlingen om tijdens de lessen aantekeningen te maken.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Dan verspreidt.
Het opbouwen van een data base
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Dienstverlening voor integere en geweldloze communicatie Presentatie door R.R. Annema.
Wat kunt u eraan doen? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Klimaatverandering.
Duits Presentatie Jesse Hogerheijde 4G.
Vrienden 9/04/2017 3:02.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Energie: Grootheden en eenheden
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Rouw & Verlies Les 3.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
1 1 Phone Challenge Workshop Mbo niveau 3-4. l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
How to love GOD back. Deuteronomium 6:5 Heb daarom de HEER, uw God, lief met hart en ziel en met inzet van al uw krachten. Mattheüs 22:36-37 Farizeeën:
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Wat kun je eraan doen? EUROPEAN COMMISSION Klimaatverandering.
VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw data l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l Jouw telefoonkosten l Film.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Nederlands Vrijdag 11 maart 2VA.
Quiz tops en tips groep 5 en 6. Tops en tips In deze les maakte je maatje een gedicht over de nacht. Dit stond in ‘Zo zit het!’: ZO ZIT HET! Hier let.
Hoofdstuk 2 - Elektriciteit
Leer de notenamen C – positie hoog.
Elk Dorp een Duurzaam Dak
ONDERWERP 4 ENERGIEVERBRUIK
Transcript van de presentatie:

Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel dan nu de vierde poster Verstuur samen met deze poster het eerste scherm met een praktische tip die verband houdt met de informatie van deze poster. Daarna verstuurt u de volgende schermen volgens het door u meest geschikt geachte ritme (vb.: om de 3 dagen), of volgens de vraag van de gebruikers. “ Ik werk efficiënt… en bespaar energie ! ” “ to print or not to print … doe er echt iets aan” Logo van uw onderneming

Een enkele klik om alles uit te schakelen… Sluit alle toestellen die ‘s nachts niet hoeven te functioneren aan op een schakelaar met stroomonderbreker, zodat u met een enkele “klik” de elektriciteitstoevoer kunt onderbreken. Hierdoor brengt u het energieverbruik terug tot nul. dat een werkende computer 117 Watt verbruikt. Diezelfde computer verbruikt in waakstand nog steeds 95 Watt ! WIST U ? Logo van uw onderneming

Een scherm in waakstand, mooi maar wel duur… Een screensaver is dan wel mooi om te zien… maar als u uw computer 30 minuten of langer niet gebruikt, schakel deze dan uit (of plaats hem tenminste in waakstand, "stand by"), want hij verbruikt nodeloos kostbare kilowatts! dat kantooruitrustingen die niet worden gebruikt maar toch aangeschakeld blijven, niet alleen nutteloze energie verbruiken, maar bovendien ook warmte afgeven die de vertrekken doet opwarmen. WIST U ? Logo van uw onderneming

Automatische uitschakkeling van uw computer … U wenst uw computer zodanig in te stellen dat hij aan het einde van de dag automatisch uitschakelt. Dat is mogelijk! Praat gewoon eens met iemand van het IT-departement of een collega…. dat het volledig onderbreken van de stroomtoevoer de levensduur van uw toestellen niet vermindert, in tegenstelling tot wijdverspreide ideeën. WIST U ? Logo van uw onderneming