Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: 30-33 Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gods ene naam en de naam van Jezus Christus
Advertisements

ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Kennis maken met: Levend Woord Gemeente Franeker
Welkom in de samenkomst
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Genesis (B-Rasjiet): het begin van alles
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Jezus houdt van alle dove kinderen
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Welkom in deze kerkdienst
Sst… Gods Geest spreekt tot mij
Godsdienst.
In de Bijbel komen we belijdenisdoen tegen bij Johannes de Doper In de Bijbel komen we belijdenisdoen tegen bij Johannes de Doper. Hij doopte mensen.
Zondag 29 maart 2009 Vijfde zondag van de 40 dagentijd Johannes 12:20-33 Als de graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel,
Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.
Zondag 2 september 2012 doop Tessa Groeneveld Exodus 14:9-22 “Wees niet bang, wacht rustig af, de Heer zal voor u strijden.” De Heer liet de zee terugwijken,
Zondag 16 september 2012 Belijdenis en doop van Pieter van der Wulp “Hoe is God (mij) nabij.” Lukas 17: Het koninkrijk van God is niet aan te wijzen,
Pinksteren zondag 11mei 2008 Hand. 2: 1-24 Het huis vulde zich met een geluid als van een hevige wind en op een ieder van hen waren vuurtongen en iedereen.
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Uitzien naar de komst van Jezus 2. Aan het werk met je schat!
Verlangens van God.
God Vertrouwen is Jezus kennen
Zondag 22 juni 2014 Doop Mackenzie Alicia Carmen Schuiling
Doopdienst van Maarten en Olivier Teeuwen en Romy Groeneveld zondag 14 november 2010 Thema: “Water….. niet de dood, maar het leven” Exodus 1: 22 – 2: 1.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © FEL Publications / Universal Songs 1/5 DOOR DE HEILIGE GEEST - 8 (Muziek: Peter Scholtes, Ned.
Gewoon de Bijbel? 19 oktober 2014 Urk.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Godsdienst.
Leven zoals past bij God
de Heilige Geest van de Hemelse God
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
13 november 2014 Bodegraven 1. 2 de vorige keer: 1Kor.15:29-34 indien er geen doden opgewekt worden...  vs 29: waarom dopen?  vs.30-32: waarom doodsgevaren.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Marcus 9.
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
Vader….
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.
Zondag 1 februari 2009 Psalm 139 Wonderbaar! U bent het die hen
Kinderopwekking 75: Ik geloof
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
De doop in de Heilige Geest
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
Jezus leert ons: Bidden vindt plaats in de intimiteit van je relatie met God.
Gemeente zijn we samen Viering samen-gaan Elim en Zout & Licht Hilversum – 13 sept
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Handelingen 1 vers 3 – 5 Jezus zei: Blijf wachten tot de belofte van de Vader, waarover jullie van mij hebben gehoord, in.
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
Christelijke vrijheid
Wie uit God geboren is zondigt niet, want Gods zaad
Wat geven we kinderen mee?
Zondag 16 april 2017 Pasen De Heer is waarlijk opgestaan
Gods Koninkrijk: een Paradijs!
1 Wat er was vanaf het begin, wat wij gehoord hebben, wat wij met eigen ogen gezien en aanschouwd hebben, wat onze handen hebben aangeraakt, dat verkondigen.
9 – Is er maar één waarheid?
Steeds meer leerlingen van Jezus
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Johannes 3:16 (NBV) God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
ELFDE van de TIJD DOOR HET JAAR
Gods doel met ons Alles wordt nieuw
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Transcript van de presentatie:

Belijdenis en doop van Fateme (Farah) Sabri Zondag 5 mei 2013 Marcus 4: Waar kunnen we het koninkrijk van God mee vergelijken, het is als een mosterdzaadje, het kleinste der zaadjes wanneer het gezaaid wordt, maar als het opschiet krijgt het grote takken waar de vogels in nestelen.

De vele vingervormige bladeren symboliseren de mensen die Gods handen mogen zijn door de Geest en zaaien in de akker van de aarde, zodat Farah en andere mensen zullen horen van Jezus Christus.

Het bruine omhulsel van vezels symboliseert het zaad dat na gezaaid te zijn openbarst en uitbundig groeit door de voeding die het vindt.

Johannes 16: 12 – 16 Woorden die ons zeggen, dat God rekening houdt met onze draagkracht. Voor Farah mag de doop zijn als een (klein) begin van geraakt zijn door de God zoals Jezus die ons leerde kennen. Dat kleine begin is voldoende.

Wij als gemeente moeten Farah dragen, en omringen met de liefde van Jezus Christus die Farah in haar doop in de Vader, de Zoon en de Heilige Geest zal mogen ervaren.