Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 februari 2014 “U moet beseffen dat het de Heer, uw God, is die u in staat stelt om die welvaart te verwerven,
Woord van Leven Januari 2008.
GOD is liefde.
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is mijn roeping?
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Woord van Leven April 2014.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Jezus over het koninkrijk
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
God en ons.
Romeinen Denken en Dienen.
Deel II verzoening.
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Godsdienst.
Thema voor vanavond is:
Zie hoe Jezus daar loopt....
Pasen zondag 23 Maart 2008 Opgestaan Johannes 20: 1-18 Zij hadden uit de schrift nog niet begrepen dat Jezus uit de dood moest opstaan.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Je geld of je leven! Een preek over geld.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
VREDE.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
Welkom.
Mannelijk en vrouwelijk Seksualiteit (deel 1)
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 oktober 2014 “U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 6 december 2014 “De Heer antwoordde: ‘Wie is die betrouwbare en verstandige rentmeester die de Heer zal aanstellen.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Leven zoals past bij God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Voorganger: ds. Rein Brand Organist: Kees Heinen Pianist: Teun Bakker
Welkom in deze kerkdienst
Zondagavond 8 maart 2015.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 maart 2015 India werd begin 20 ste eeuw door een zware hongersnood getroffen. Dr. Kellogg vroeg zijn personeel.
Welkom in deze kerkdienst
De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.
In deze dienst zal Ds. A. H. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 18: 1 Schriftlezing: Nehemia 13: 14, 22, 31 Tekst: Zondag 32.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 3 okober 2015 Edson White werkte in het zuiden van Amerika, vlak na de afschaffing van de slavernij. Veel gekleurde.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Psalm 89:1 Lezen Johannes 3:22-36 LB 456B:1,2,3,4,8 Tekst Johannes 3:27-30 LB 439:1,2,3 LB 342 LB 447:1-3.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
IS LIEFDE HET MIDDEL VOOR GROEI IN DE KERK?.  Wat verweet Jezus de Farizeeërs en de schriftgeleerden ?  Wat moest het kenmerk van een discipel zijn.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Leerdienst n.a.v. Zondag 1 A. Naar de kerk - ook om te leren B. Alles in Christus C. Levenslang: ellende, verlossing, dankbaarheid.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Jezus de Mensenzoon: Heer van de sabbat 1. aanleiding; 2. de kwestie; 3. boodschap
Veel mensen vinden bidden nog niet zo gemakkelijk. Hoe zou dat komen?
Transcript van de presentatie:

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 april 2015 A.G. Daniels had als doel het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus verder te brengen. Hij ging daarvoor als zendeling naar Nieuw Zeeland en Australië. Vervolgens werd hij de langstzittende voorzitter van de Generale Conferentie en reorganiseerde hij de kerk met de term ‘zending aan de hele wereld.’ “Heer, help ons om onze gedachten niet te laten afleiden van uw zending aan de wereld.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 11 april 2015 De Youth Instructor van 3 maart 1908 geeft aan dat er met een leger als de jeugd, mits zij goed geïnstrueerd zijn, een goede kans is dat de goede boodschap van de Verlosser de hele wereld over gebracht kan worden. “Heer, geef ons allen een kans om iets te betekenen voor onze jeugd, in daden en financiën.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 18 april 2015 Anna Knight werd bemoedigd door kerkleden om het goede nieuws verder te brengen. Zij werd de eerste vrouwelijke missionaris van Afrikaans Amerikaanse afkomst die door de kerk naar India gezonden werd. “Hemelse Vader, dank u voor de gave van liefde en bemoediging. Help ons daaraan te denken wanneer wij onze gaven en tienden aan u afdragen.”

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 25 april 2015 Begin twintigste eeuw begon de kerk steeds meer wereldwijd te werken. De communicatie was echter een groot probleem. Het duurde maanden voordat brieven en vragen beantwoord werden. Vandaag de dag is dat heel anders. “Hemelse Vader, dank u voor de mogelijkheid van een directe verbinding met u. Wij bidden dat onze gaven vandaag een ketting van beslissingen in werking stelt om uw werk vooruit te helpen.”