Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom in Belgie.
Advertisements

Husky’s.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Genesis 3: 3 maar van de vrucht van de boom, die in het midden van de hof staat, heeft God gezegd: Gij zult daarvan niet eten noch die aanraken; anders.
Christen-zijn op je Werk Hoe Jezus’ volgelingen de maatschappij kunnen veranderen Aanbid God met je Werk.
Zingen Vers 1 Soms groet een licht van vreugde
Gemaakt door: alyssa fuchs
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Geachte lieve Koningin Beatrix
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
EEN VERRASSING KRIJGEN
Zingen Vers 1 Eens komt de grote zomer waarin zich 't hart verblijdt.
Zingen Gezang 125 Vers 1 Alles in allen zult Gij voor ons zijn. Een voorsmaak mogen wij van U ontvangen. Allen die naar U uitzien met verlangen, zult Gij.
God en ons.
Dienen en liefhebben Romeinen
Deel II verzoening.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
1. Ha André, (...) verrassend en vooral hoopgevend. Kortom, na een periode van grote aarzeling spreekt deze benadering me erg aan. Waar ik echter ook.
SPREEKBEURT VAN LISA HET GAAT OVER HAMSTERS
De winter 2012 – 2013 was streng tot extreem streng, de water vogels hadden het behoorlijk moeilijk. Ik kreeg een zwak voor een zwaan en een eend, mijn.
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Beschrijving De Jarno.Jelle.Harm.Roy Windmolen, is opvallend voor vliegtuigen/helikopters want, het is rood van kleur. het is natuurlijk in alle kleuren.
Suzanne,lieke,kim en julia
Suus,Juul,Lieke en Kimmie Van Suus,juul,liek en Kimmie
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Christus centraal! “Ik had besloten u geen andere kennis te brengen dan die over Jezus Christus – de gekruisigde” Paulus in 1 Korintiërs 2 vers 2.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
“De andere kant van de medaille”
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Interpreteren van data
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Genade.
Husky’s.
Deel worden van Gods familie
Een jonge brunette gaat de praktijk van de dokter binnen
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Sterrenkunde project Rosetta
Zingen Vers 1 Ontferm U, God, zij maken op mij jacht.
Geachte Heer Heijn. Volgens uw wensen hebben wij uw winkelkarretjes aangepast. Wij zullen uw complete voorraad zo snel mogelijk omruilen voor de nieuwe.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
ETEN & DRINKEN Urk.
5 mei 2013 Zoetermeer 1. politieke vrijheid fysieke vrijheid maatschappelijke vrijheid relationele vrijheid emotionele vrijheid 2.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Een voorbeeld dat navolging verdient
Op zondag zijn we met de auto 1
“…Deelgenoten (2)… Zoon of Knecht” 11 oktober Hebreeën 3:1-6.
Romeinen 8: 12 Welnu, broeders, wij zijn aan het vlees niet verplicht om naar het vlees te leven. 13 Want als u naar het vlees leeft, zult u sterven.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
Er is geen veroordeling meer Romeinen 8:1-17
Van: Michelle, Noa, Marcus, Lesley en Timo.  Inleiding  Water  Water halen  gezondheid  Ziekenhuis/dokters  tekeningen  Einde Mali Afrika.
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Les 10 voor 5 maart Paulus zette in zijn brieven de scene van de Grote Strijd uiteen:
Achtergrondartikel E. D E S MET, Het Onzevader Onverwachts in het Nieuw, in Kerk en Leven, 10 september 2014, p
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Normalisering rechtspositie ambtenaren 1 Bas de Moor Björn de Smit.
Laat je nagels zien 1 Laat je nagels zien, laat je haren zien,
Transcript van de presentatie:

Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat het de komende winter weer hetzelfde zal gaan, hebben wij besloten onze apen door mensen te vervangen daar deze beter tegen koude kunnen. Dit moeten echter wel mensen zijn die op apen lijken en dierlijke geluiden uitstoten. Zeer Geachte Heer/Mevrouw.

De keuze is op U gevallen!!

Na een zeer lange en strenge selectieprocedure bent u uiteindelijk uitverkoren. Dit is voor u en uw familie natuurlijk goed nieuws. Voor uw familie omdat zij eindelijk van u verlost zijn en voor u omdat u omdat u eindelijk eens goed te eten zult krijgen. U hoeft namelijk geen eten mee te brengen want u krijgt bij ons in Blijdorp zoveel apenootjes en maïskorrels toegeworpen dat wij vermoeden, uw gulzigheid en vraatzucht kennende, dat u geen verdere maaltijd behoeft. De eerste dagen zult u aan de ketting moeten liggen. Door uw postuur en intelligentie komt u het beste in aanmerking voor de vervanging van een;

ZUIDKOREAANSE, ZACHTBOERENDE, KAALKONTIGE, WARHOOFD, BAVIAAN.

Wij verwachten U binnen 14 dagen. Niet gewassen, gekamd of geknipt, uw tanden niet gepoetst, uw nagels niet schoon gemaakt of kort geknipt, uw voeten niet gewassen. Wat dat betreft voor u dus niets nieuws. KORTOM; ZOALS U BENT.

Met vriendelijke groeten. Directie Diergaarde Blijdorp Afd. Personeelszaken.