onhygiënisch werken en de gevolgen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bidt; geef ons heden ons dagelijks brood
Advertisements

De sonnetten van het 4de lj.
De pot mayonaise en het bier Een verhaal met een moraal
Sporten.
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
H1 wikken en wegen Paragraaf 1+2.
Verschuiving van de werelddelen
Bloemen, vruchten, zaden
Het Trouwfeest.
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Suriname Soraya van Lomwel.
Oud: Heel erg slordig en vies Nieuw: Schoon en overzichtelijk.
Godsdienst 1 1.
Spreekbeurt: De kip en het ei
Gedeeltelijke terugkaatsing
Dankdag 2013 “Denk je aan danken?”.
Godsdienst.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Italië Alexander, Jarne, Ward.
Mayte Lesley kinderarbeid Raiko Noah Nina.
handvaardgheid / techniek
De dolfijn Door Silke en Joke.
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Door: -Pim Somers -Max Krings -Berend van den Boomen.
Godsdienst.
Wat is geschiedenis?.
Kosmische straling.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Smaak en kleur On ne discute pas.
Zo`n onschuldig klein dier.
2.1 Jong geleerd, oud gedaan
Chineese restaurants onhygiënisch
Mijn Restaurant Opdracht ICT.
De afvaldetectives op bezoek bij McDonalds
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Klimaatverandering.
GEMAAKT DOOR: Jay,Jeffrey en Thomas
Door: Dennis en Jo.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
Hoofdstuk 3: WOII Samenvatting.
Lifestyle Voeding.
Aantrekkelijk formuleren
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Wij doen onze presentatie over de Australische geschiedenis
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
"het woord der verzoening"
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Zorg en Welzijn Door floor.
Hygiëne in de keuken.
Sneeuwpoppen: Goed luisteren Gertrude van Walstijn.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
PROKAL Door:Rydell,dyvairo,Romy,Faye,shamon,joshua s,joshua l.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia.
Ontdekkingen in de zomer
PLANTEN voortplanting
Groen op je bord.
Annick, Amber, Ilsa en Melanie

1
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Transcript van de presentatie:

onhygiënisch werken en de gevolgen Dreamteam

een schokkende gebeurtenis van onhygiënisch werken en de gevolgen http://www.youtube.com/watch?v=K7Qzp4vExMQ Hoe het wel moet ;) http://www.youtube.com/watch?v=8z8QQjs-S20

voedsel- en warenautoriteit De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bestaat uit 7 onderdelen: 5 divisies, een stafdirectie en bureau Risicobeoordeling & onderzoeksprogrammering. De organisatie staat onder leiding van een inspecteur-generaal. Hij vormt samen met de plv. inspecteur-generaal en de directeuren de directieraad van de NVWA.

Labelen van producten Alle producten worden gelabelt met datum en wat er precies in zit. Als dit niet gebeurt zullen wij het eten moeten weg gooien wat natuurlijk zonde is van het lekkere eten.

3 dingen waar je in de keuken moet voldoen: Altijd je handen wassen als je de keuken in komt. 2. Vlees snij je met hand schoenen aan en gooit deze daarna weg. 3.

snijplanken LET OP!!!! Elke snijplank heeft een andere kleur en elke kleur staat voor een andere soort vlees als we alles op dezelfde snijplank zouden doen krijgen we vergiftigingen en nare ziektes! Rood: rundvlees Geel: vis Groen: varkensvlees etc.

Dit was het hoop dat jullie het goed begrepen hebben Dreamteam