onhygiënisch werken en de gevolgen Dreamteam
een schokkende gebeurtenis van onhygiënisch werken en de gevolgen http://www.youtube.com/watch?v=K7Qzp4vExMQ Hoe het wel moet ;) http://www.youtube.com/watch?v=8z8QQjs-S20
voedsel- en warenautoriteit De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bestaat uit 7 onderdelen: 5 divisies, een stafdirectie en bureau Risicobeoordeling & onderzoeksprogrammering. De organisatie staat onder leiding van een inspecteur-generaal. Hij vormt samen met de plv. inspecteur-generaal en de directeuren de directieraad van de NVWA.
Labelen van producten Alle producten worden gelabelt met datum en wat er precies in zit. Als dit niet gebeurt zullen wij het eten moeten weg gooien wat natuurlijk zonde is van het lekkere eten.
3 dingen waar je in de keuken moet voldoen: Altijd je handen wassen als je de keuken in komt. 2. Vlees snij je met hand schoenen aan en gooit deze daarna weg. 3.
snijplanken LET OP!!!! Elke snijplank heeft een andere kleur en elke kleur staat voor een andere soort vlees als we alles op dezelfde snijplank zouden doen krijgen we vergiftigingen en nare ziektes! Rood: rundvlees Geel: vis Groen: varkensvlees etc.
Dit was het hoop dat jullie het goed begrepen hebben Dreamteam