Adéla, Jitka en Dáša presenteren: DIEREN. quiz Zobrazit obrázek v plné velikosti g.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Deze TANTRA komt uit India.
Advertisements

Welkom in Belgie.
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
VOOR SLIMMEKES! Bloemen verwelken, schepen vergaan… dus koop geen bloemen en vlieg voortaan! Je zult maar een ééndagsvlieg zijn en je dag niet hebben!
Sporten.
Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Een bericht speciaal voor jouw m’n
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Wie is DVN Oost-Nederland & Diabetes op school
Door: Karlijn, Amber & Stefani. H23.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Zomaar !.
Bewerkt door Sam, Iris, Thalita, Lore, Saartje en Zoë
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
EEN MODERN SPROOKJE Laat me merken dat ik een vrouw ben!
Vanavond: Gods leiding in je leven
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Het kerstverhaal Met schilderijen van Lewis Lavoie
Godsdienst 1 1.
Lieve zoon/dochter ....
WELKOM TOV’ERS.
Voorbereiding post 3 Even schrikken Groep 7-8.
TRAINING SOCIALE VAARDIG-HEDEN
Geluid aan.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Vrouwen hebben ALTIJD het laatste woord
Als woorden....
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Een Mailtje grapjes-CS.
Heb je vandaag een slechte dag?
Met handen en voeten geloven 1
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Geloof in jezelf.
Mondeling Nederlands nieuw het verhaal
Stof om over na te denken…
De appel valt niet ver van de boom.
Anna Blaman (1905 – 1960).
Als je van iemand houdt, heeft alles nog meer zin!
Zeg het met bloemen.
Woordenschat groep 5 Thema 3 Les 2
Adéla, Jitka en Dáša presenteren: DIEREN. quiz Zobrazit obrázek v plné velikosti g.
Lievelingsdieren.
Tot 10 tellen in geloof -samen oefenen om leerling van Jezus te zijn-
Zomaar Prezentacio
De stilte is een prachtige taal die weinig mensen kennen.
LIEFSTE PAPA.
Geen angsten! Je hoeft niet bang te zijn… Waar komen angsten vandaan? Genetisch meegekregen Van kinds afaan aangepraat Door een traumatische ervaring.
Durf te dromen.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Alles wordt anders Het bos De bosbewoners Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
De herfst is begonnen.
ECHT OF ONECHT Echtheidskenmerken geld 40! Papier Voelbare inkt Watermerk Inkt met kleuromslag Veiligheidsdraad Hologram Ultraviolet licht.
Allemaal Beestjes Dierenraadsels en beestige filmpjes.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
Heel gewoon maar toch anders.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Zwaluwen in Waregem. De huiszwaluw en de boerenzwaluw zijn de meest voorkomende zwaluwen in West-Europa. In vergelijking tot de boerenzwaluw is de buik.
Welkom op de kinderboerderij Laag Buurlo. Dit bord staat bij de ingang van de kinderboerderij.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Welk woord zeg ik het eerst/laatst
Bouw van gewervelde dieren
Woordenkist Dieren Deel 3.
Transcript van de presentatie:

Adéla, Jitka en Dáša presenteren: DIEREN

quiz Zobrazit obrázek v plné velikosti g

Haai kikker

quiz

slang schildpad

Wie weet het?

Hagedis honingbij

Belangrijke bij honingbij Werkster Dar Koningin Angel

Weer quiz- nu soorten insecten

Vlo Luis

quiz

Mug Wesp

Wie zegt het eerst wint

Mier Veldspringhaan

Belanrijke vissen

Zalm Karper

Wie wint nu?

Snoek Paling

En nu....vogels

Nachtegal Zwaluw

Niet makkelijk, he?

Raaf Specht

Een beetje tijd....

Zadelbekoolevaar Fazant

quiz

Oehoe Adelaar

Nog twee vogels

Kalkoen Struisvogel

2 misschien nog onbekende knaagdieren

Cavia Bever

Een paar vleesetende zoogdieren

Stinkdier Wasbeer

Ten laatste 2 zeezoogdieren

Walvis Orka

gygZ8druE Video fragment uit de tv serie kids 4 animals

Idiomen Een wolf in schaapskleren Een persoon die zich vriendelijk en onschuldig voordoet, maar die in feite gevaarlijk is Diabetes: Een wolf in schaapskleren.Nederland zal naar schatting in ,3 miljoen diabetespatiënten tellen, voornamelijk met diabetes type 2.

Een sluwe vos Een bijzonder slim of listig iemand De politicus blijkt absoluut geen consistent karakter en eenduidig verleden te hebben. De ene keer is hij zo dom als het achtereind van een varken, dan weer is hij zo slim als een vos.

zo traag als een slak Erg langzaam De werkgroep van het Openbaar ministerie die kinderporno behandelt, vergadert eens per kwartaal. Dat is te weinig. Het is een soort slak op de elektronische snelweg.

Een waarheid als een koe Iets dat zeer evident is, iets dat vanzelf spreekt Een waarheid als een koe is vaak stierlijk vervelend.

Vlinders in zijn buik hebben Verliefd of nerveus zijn Het ziet er naar uit dat je de jongen hebt afgeschrikt... Dat is lastig.(…) Wees vriendelijk, maar blijf jezelf. Probeer niet keihard op te vallen. Geniet van die vlinders in je buik !

Het zwarte schaap Iemand binnen een groep die niet deugt in de ogen van de rest „We hebben er genoeg van om van alles wat los en vast zit beschuldigd te worden. We zijn niet langer het zwarte schaap van Europa“, aldus de Belgische minister van Financiën.

zo stom als een rund ezel het achtereind van een koe het achtereind van een varken Heel erg stom In mijn optiek ben je zo stom als het achtereind van een koe als je de rente gaat verhogen op het moment dat een zware economische crisis aan de poorten rammelt.

Hoog te paard zitten Arrogant zijn, zichzelf verheven voelen boven anderen We hebben nu al zo vaak meegemaakt dat justitie hoog te paard aan een zaak begint om klein en beleefd te eindigen, dat ik mijn hart vasthoud.

Hijgen als een postpaard Heel zwaar hijgen Onder normale omstandigheden, bijv. als je een trap op rent is het logisch dat de (been)spieren extra zuurstof vragen om die sportieve prestatie te kunnen volbrengen. Ben je eenmaal boven dan klopt je hart in je keel en sta je te hijgen als een postpaard.

Een olifantshuid hebben Ongevoelig zijn, vooral voor aanmerkingen en beledigingen Eerst wat in de stad rondgelopen, maar dat is niet altijd een pretje, want op elke straathoek staat wel iemand te bedelen of geld in te zamelen voor een goed doel of een straatkrantverkoper. En het vervelende is dat ze je achternalopen. Je moet wel een olifantshuid hebben om je in deze stad prettig te voelen.

Als kat en hond leven Veel ruzie maken met elkaar De twee leven als kat en hond. Ik snap het niet, waarom ze samen leven? Ze maken elke dag een ruzie en dat verveeld mij heel erg veel.

Een vogel voor de kat zijn Risico lopen "Ten koste van anderen, die zijn vogelvrij." De grote groep als het ware. Zij zijn vogelvrij, wat in principe betekent dat ze "een vogel voor de kat zijn", verbannen zijn, op gejaagd kunnen worden door wie dat ook wil,... Met andere woorden, die grote groep zit dik in de problemen.

dqKPcVOw Videofragment- reclame met dieren

dpHfctrYw Videofragment uit belspel

c_osOInXE Videofragment- nieuwe heer zoeken voor een kat

Bedankt voor uw aandacht!