Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jacco Beukelman & Hans Stoit
Advertisements

EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Deel 3. En hier nog een keer Hier zijn vader Toon die ook wel zijn steentje bij draagt.
 27 november 2012 Theater de Blauwe Kei, Veghel.
Kritisch leren kijken naar de praktijk en theorie:
Mart Smeets Op zoek naar zijn succesfactor(s). Mart Smeets Bekend van radio en televisie Voornamelijk sportverslaggeving en presentatie Ook bekend om.
EMEG-lijst onderdeel: Evenement bezoekers Presentatie: Q-Base 2012 ( DE ) Naam: Jarno Pijpers Een woordje vooraf  Eerste onderdeel uit de EMEG-lijst.
EMEG LIJST NR. 2 BEZOEK: KAMER VAN BRABANT. WHAT: Bezoek een tv studio opname met publiek Kamer van Brabant.
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
TIEN DINGEN DIE EEN ENGEL JE ZAL VRAGEN OP DIE DAG:
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat.
Als een vogel in de lucht
Powerpoint in de klas Michiel D. Jansen o.b.s. De Draaimolen.
EU Back to School Naam Gastdocent Titel / Functienaam.
[In de voor u liggende presentatie zijn de foto’s verwijderd. Het beeldboekje met foto’s verschijnt in het najaar 2010] Presentatie beeldboekje: inspirerende.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
6e EMEG item Mathijs van Zantvoort
Team Creja’s Christopher, Renske, Eliel, Jill, Amber, Sjef
Presentation Of Learning
Waar letten we op tijdens de het maken van de presentaties?
Marielle Brouwer Groep 2 PDV, eindopdracht ICT, Marielle Brouwer Groep 2 PDV
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Ik loop door de wei Ik ben heel blij.
Media en creativiteit module 6 Identiteit
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Herfst Kleuren-& Vruchten
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Pabo studenten op zoek naar het ideaal van Big City Helmond.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
TIEN DINGEN DIE GOD NIET ZAL
Inspirationpoint Valkenswaard.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
De herfst Is begonnen… Met enkele citaten over oud worden en zijn...
NOS Journaal Entertainment EMEG.
Nagels Hou jij ook zo van het lakken van nagels?
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
HEEL VEEL SUCCES! HOI! LEUK DAT JE EEN SPREEKBEURT OVER
 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes.
Dag Van Het Afstudeeronderzoek Presentatie Elaine van der Poorten.
Klanttevredenheidsonderzoek 2012
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Overdragen van de Informatica Jurriaan Hage, Silja Renooij Periode 2, 2009/2010.
Overdragen van Informatica-onderzoek Gerard Tel Blok 4, 2007/8.
De inhoudsopgave Waarom dit onderwerp De geschiedenis Openingstijden
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
Wat doe je hier? Je gelooft al in Jezus, maar je wilt gewoon lekker ‘Opwekking’ zingen Je bent hiervoor uitgenodigd en zo sociaal dat je geen ‘nee’ durft.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
De herfst is begonnen.
365 dagen = 1 jaar Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Groep 6 Wat doe ik vandaag?. TIPS om te doen O Je zit vandaag onverwacht thuis. Je krijgt wat tips om vanmiddag te doen. Je hebt soms wel een PC nodig.
Spreekbeurt in groep 4.
Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het rode verkeerslicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbalpetje op zijn hoofd naar mijn auto.
Uitnodiging wijkavond
Nederlands / Vlaams Platform Taalbeleid Hoger Onderwijs Platformbijeenkomst n.a.v. Adviesrapport ‘Vaart met taalvaardigheid. Taalbeleid in het hoger.
Transcript van de presentatie:

Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7

Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik op 20 november 2012 naar een tv-opname geweest. In deze presentatie mijn bevindingen.

Wat wist ik al van Cup of T Onderdeel van IEMES-tv Elke week een aflevering Over Tilburg Voor en door studenten (uit Tilburg)

Wat wilde ik weten Hoe (professioneel) gaat het er op de set aan toe? Hoeveel mensen werken er mee? Hoe lang duurt het opnemen van een aflevering? Wat vind ik van de onderwerpen? Wat valt mij op?

Bevindingen Professionele opzet – Cameraploeg – Kwaliteitsbewaker – Gedreven/perfectionistische presentatie ± 10 man bezig tijdens de opnames Het duurde zo’n 2 uur Het mist gewoon net dat stukje professionaliteit. Komt ook door mijn referentiekader. – Onderwerpen niet altijd even boeiend. Wordt wel veel moeite in gestoken. – Presenteren met een Brabants accent  handig? – Hoe met het publiek om te gaan  nog niet constant aan gehouden. (klappen, stiltes e.d.)

Conclusies Succesfactoren – Enthousiasme – Jong en snelle uitstraling – De kwaliteit staat hoog in het vaandel Tips – Nog meer op kwaliteit letten Presentatie Publiek Onderwerpen