Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sinterklaas weer in Nederland
Advertisements

Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
Indonesisch eten.
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
DNA.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
‘Niet harder werken, maar anders’ Gee de Wilde Geuzenveld-Slotermeer, 11 november 2010 VAN ODENHOVEN & DE WILDE.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema-Apparatuur.(Snijdgereedschappen)
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Gemaakt door Michelle & Lisette
Pasta carbonara.
Gemaakt door: Dennis en Quinten
Zeep maken Hoe doe je dat? Zoek op zeep. 1.
Verse worstenbroodjes
Leefwereld Les 2 Producten van het land.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Programmastructuurdiagrammen
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Groentelasagna met hesp
Er worden eerst veel kippen gekweekt.
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Sla PowerPoint: Sla Door L van der Meer - CT1.
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken.
Je eigen groenten en kruiden kweken Wanneer moet je ze zaaien? Hoe verzorg je ze? Wanneer kun je ze oogsten? Wat kun je er van maken?
Vitaal Burgerschap burgerschap.
Smaak.
Help! Mijn kind eet niet! “Eerste hulp” adviezen Kris Vliegen Logopediste Symposium 20 jaar kindergastroenterologie, 17/09/11.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf. BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 gekleurd vel papier 4 satéprikkers 1 ballon 1 wc rol 3 of 4 strookjes gekleurd papier.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Seizoensgroenten. Is dit een zomer- of een wintergroente? Komkommer.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Surinaamse Gerechten.
De kleine dingen van oma's!
IJsster maken.
Afscherming cauliflower lettuce komkommer cucumber.
Herfst Planten in de tuin.
Foto Recept Pizza rondjes
OPDRACHT Voor de leerkracht: Druk de volgende twee blaadjes af.
Thema 3 mijn school Week 3.
Voedingstest Gemaakt door: William, Rien en Metrijs.
De kleine dingen van oma's!
Wortelpuree met vissticks
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Palmtakken Matteüs 21:7-11 “De leerlingen van Jezus legden jassen op de rug van de ezel, en Jezus ging erop zitten. Veel mensen legden hun jas op de weg.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
Transcript van de presentatie:

Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip

Wat hebben we nodig? 2 pakken durumbladen 2 pakken kebabvlees 1 krop sla 8 tomaten 1 komkommer 8 wortelen Verse tuinkers 500 ml yoghurt 2 teentjes knoflook 5 Parmezaanse kaas Verse basilicum Verse bieslook

Was de groenten Snijd de groenten in schijfjes

Trek de buitenste bladen van de sla Snijd de krop sla in 4 stukken Snijd de sla in smalle reepjes

Schil de wortelen met een dunschiller Rasp de wortelen

Knip de tuinkers af met een schaar

Doe de yoghurt, de look, 5 Parmezaanse kaas, de basilicum en peper en zout in een hoge kom Mix alle ingrediënten

Snijd de bieslook af met een schaar Knip de bieslook in stukjes en meng onder de yoghurtdressing

Doe olie in een pan en bak het vlees gaar

Neem een durum-blad en leg het vlees in het midden erop Neem daarna sla, tomaat, wortel, komkommer en tuinkers en leg het vervolgens op het vlees Doe daarna wat yoghurtdip erover en rol de durum dicht

SMAKELIJK